Ufak Ufak Teşekkürler



Herkese merhaba! Bu ufak yazıyı sizlere teşekkür etmek için yazmak istedim. Çekilişin sıralaması karışmasın diye hiç kimseye cevap veremiyorum ama o kadar tatlı yorumlar aldım ki, elimde olsa herkese tek tek teşekkür edip sarılmak isterdim. Peki yukarıdaki fotoğraf ne alaka dediğinizi duyar gibiyim. Bir kaç takipçimin kendimle ilgili daha çok fotoğraf koymam konusunda talepleri olmuştu. Ben de alakasız olsa da, makyajla ilişkisi olmayan bu yazıma bu fotoğrafı koymaya karar verdim. Yukarıdaki fotoğraf benim yaptığım ilk gelin makyajından. :)

Gelelim teşekkürlere. Genel olarak HERKESE, beni takip eden, destekleyen, mailleriyle, yorumlarıyla, tweetleriyle yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Başladığım noktadan buraya gelebileceğimi asla düşünmezdim. An itibariyle 703 takipçim var ve bu beni izleyen, okuyan 703 insan demek. Hepsine tek tek çook çook teşekkür ediyorum. 

Kitap tavsiyeleri ise mükemmel. Aralarında okuduklarımda var tabii, mesela Angela'nın Külleri, Aşk, 9. Hariciye Koğuşu, Alakacakaranlık Serisi, Uçurtma Avcısı... Şimdilik aklıma bunlar geldi. Tavsiyelerin hepsini not aldım, annemle okumadıklarımızı seçtik. Alıp alıp okuyalım diyoruz. Fikirler için de sonsuz teşekkürler. Kitap okumanın önemini unutanlara da hatırlatmış olduk bence. :)

Söylemek istediğim son şey ise; bir haber bekliyorum. Eğer olumlu olursa sizlere güzel sürprizlerim olacak. Eğer olumlu olursa ben harika zaman geçireceğim ve sizler de öyle. İpucum bu olsun, Pazartesi'ni bekleyelim hep birlikte. :)

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Her gün bloguma girip yazılarımı okuyan, yorum bırakmasa da zamanını ayıran herkese milyon kez teşekkürler. İyi ki açmışım blogumu. Sevgiler!


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

52 yorum:

  1. Bence de iyi ki açmışsın bu blogu ve dediğim gibi 700 değil blogunun kalitesiyle binleri hakediyorsun ki olacak inanıyorum,:) seviliyorsun❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki açmışım dedirtenlerden biri de sensin! <3

      Sil
  2. O kadar tatlısın ki seni sanki kaç yldır tanıyor gibiyim:) Yazıların, makyajların, sen harikasın, başarıların daim olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Böyle tatlı şeyler duydukça daha da yazasım geliyor!:)

      Sil
  3. Biz de bu blogu actigin icin sana tesekkür ederiz! Daha yeni kesfettim seni, ama gercekten cok severek okudum her yazini. Tecrübeli bloggerlar görmek güzel :-) Ben de eski blogumu silmeseydim diyorum hep. Bayagi iyi gidiyordum, ama sonra bir aksilik oldu (resim calinma olayi), ve ben sinirimden blogumu sildim. Simdi pismanim. Bunu anlatmamin sebebi, senin bunu yapmani engellemek :-) Nolur sen hicbir zaman kapatma blogunu. Severek takip ediyorum her yazini. Hepsine yorum yazmasam da her yazi altin kadar degerli benim icin. Söz, daha cok yorum yazacagim :-)
    Yeni bir blog actim bu ayin basinda, seni de beklerim ayrica. Tabii eskisi kadar ilerlemis degil, ama seviyorum blog yazmayi: http://makyajtutkusu.blogspot.de/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim. Bu fotoğraf çalma olayı çok can sıkıcı evet ama olsun yenisini açmışsın. Ben de hemen geliyorum bloguna:)

      Sil
  4. Ay ne haber bekliyorsun çok merak ettim şimdi:) Umarım herşey gönlünce olur kuzum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begüüm çok önemli bir haber bekliyorum. Aslında kişisel bir şey ama olursa tüm takipçilerimi içine katacağım. Kesinleşince buradan açıklarım. Öptüm, Pazar için de yarın haber veriyorum size:)

      Sil
  5. evet iyi ki açmışsın bloğunu ☺ bizimle birbirinden güzel yazılarını paylaştığın için biz teşekkür ederiz ☺
    makyajsayfam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. canım :) <3

    twitter'dan da takibe aldım :)

    YanıtlaSil
  7. bu arada twitter'da vlogger yazıyor??? youtube kanalın mı var canım?

    YanıtlaSil
  8. 706 olmuşsun bu arada tatlım:)
    Kuzucum iyi ki açmışsın ama bende iyi ki denk gelmişimde takip ediyorum.:)
    Listemde olan her blogu her zaman merakla okumuyorum ama bazıları var ki yorumlarını beğendiğim, önerdikleri ürünü alırken beğenmişse kesin güzeldir dediğim işte sen onlardan birisin.
    Yani şu blog aleminde her zaman işler güzellikle olmuyor samimiyet, sempati gerekiyor ve bu sende fazlasıyla var.

    Sevim'cim blogunu yeniden açmana sevindim hemen bloguna geliyorum çünkü senin blogun açıkken severek takip ediyordum.:))
    Burasını chat odasına döndürdüm pardon neyse ben kaçtım:)

    YanıtlaSil
  9. Her şey gönlünce olsun:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Ben de 707 olduğunu haber edeyim dedim eksik kalmayayım diye:D
    Biz teşekkür ederiz hakkaten blogu açtığın için birçok yazını birden çok okudum sıkıldıkça da okuyorum baştan sona yine seviyorum senin yazım tarzını ürün güzel resmi de bu bence alın ok öpt kib bye tarzı değil zira bazı bloglar gibi. Seni seviyoruz yaşam enerjim hiç bitmesin inşallah sübaneke dinimiz amin:D
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. İyi ki açmışsın blogunu.
    Her gün yazılarını okumak büyük keyif :)
    Blogunu keşfettiğimde makyaj fotoğrafların vardı ne hikmetse (Türkçe yazmana rağmen) yabancı zannetmiştim seni. Çok karakteristik bir yüzün var. :)
    Seni okumayı, görmeyi çok seviyorum. Asıl ben çok teşekkür ederim bizi bilgi birikiminden mahrum bırakmadığın için.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Goncacığım, bu yabancılık olayını iltifat olarak alıyorum:)

      Sil
  12. İyi ki bu blogu açmışsın, iyi ki bizleri hayatinin bir köşesine dahil etmişsin. İyi ki bir fırça sebebiyle de olsa ilişmişiz birbirimize.. Tavsiyelerini zevkle takip ediyorum..
    Sevgilerle. .:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki düşmüşüm Blush brush'ın peşine o zaman:)

      Sil
  13. asıl fikirler verdiğin ve yararlı bilgilerle aydınlattığın için ben teşekkür ederim sana.Canım benim benim takip edip sevdiğim bloglardan birisisin,özellikle de alışveriş videolarına bayılıyorum the balm ve essen markasını da denemissin,izledim onuda çok hoşuma gitti ben seviyorum alışveriş videolarını yazılarını,iyiki açmıssın biliyorum ki MAC'den vazgeçemiyorsun:)fekat lekin^uygun ürünlerde denemelisin watsons rossman gibi vs.. pişman olmassın ben bayağı memnunum o markalardanda sendende bol bol alışverişler bekliyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim Eylül ve sonuna kadar haklısın:)

      Sil
  14. İyiki açmışsın blogunu. :)
    Biraz geç keşfettim ama olsun,takibe devam. :)
    Yeni şeyler öğrettiğin,mükemmel ürünler denediğin ve bize heves ettirdiğin için teşekkürler. :)
    Ayrıca hayatından kesitlerde sunman da ayrı bir güzel.
    Umarım daha uzuun süre devam edersin blog yazmaya.

    Ayrıca umarım istediğin haberi alırsın.Bizde mutlu oluruz. :)
    Öpücükler,sevgiler.

    tekaska.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook teşekkür ederim, uzunca yıllar beraber olmak dileğiyle:)

      Sil
  15. Bizde sana teşekkür ederiz:)Bence hayattaki en güzel paylaşımlardan biridir bildiğini paylaşmak sen bunu çok içten tüm samimiyetinle yapıyorsun:) Yüzün hep gülsün herşey gönlüne göre olsun :)
    Hmmm süprizzide merak ettimmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için:) sürpriz için çok heyecanlıyım, pazartesi belli olacak:)

      Sil
  16. merhaba:)
    bu 3. yorum yazışım ama bağlantı sorunlarından sanırım yayınlanamıyor . blogunu dün keşfettim ve bayıldım hemen takibe aldım seni :) çekilişini de gördüm ve takibe alacaktım ki takip et bölümü açılamdı, eğer henüz çekiliş yapmadıysan beni de dahil edebilir misin çekilişe Görkem? Benim hiç mac rujum olmadı, çok met ediyorlar ve bende çok merak edip kullanmak istiyorum.En sevdiğim kitap küçük prens, çocukluğunu hiç kaybetmeyenlerin kitabı bence :) bundan sonra seni takipteyim, son postum senin bu yazın gibi teşekkür yazısı benimde :) sende benim bloguma gelir , takibe alırsan çok mutlu olurum görüşmek üzere;)

    rainbowgatherer@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki, ancak sıralama sebebiyle çekiliş yazısının altına yorum bırakman gerekiyor, mail adresini yazman yeterli:)

      Sil
  17. 713 olmuş bak süpersin,seviyoruz biz seni :)
    ayrıca benim söylediğim kitabı da ihmal etme :) (Sen Dünyaya Gelmeden )öpücükler sana :)

    YanıtlaSil
  18. Bakıyorum şu saat itibariyle 713 takipçin var artık:)
    Asıl teşekkürü hakeden sensin! O kadar samimi, içten ve doğal bir insansın ki, insan blogunu okumaktan alıkoyamıyor kendini.
    Kendi adıma, bugüne kadar sorduğum her konuda bana hiç sıkılmadan yardımcı oldun, teşekkür ederim.
    Seninle birebir tanışmamış olsak da ben çok sevdim seni, hissettirdiğin pozitif enerji buralara kadar geldi:)
    Başarıların daim olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Yeşim! Birebir de tanışacağız, inanıyorum:)

      Sil
  19. Bencede iyi ki acmissin :)

    YanıtlaSil
  20. blogunu 2 ay önce keşfettim. yeni yazını görünce ilk ilk tıklarımdandansın zaten. sık kullanılanlarda hali hazırda 3 tane makyaj yazın var :)) google chrome profilim seninle gurur duyuyor:))makyaj tüyolarına bayılıyorum. aynı zamanda çok hoş bir yazma stilin var. fotoğrafların özenli, blogun güzel, kendin daha güzel:)daha nice takipçilere 7000'leri gör inşallah:)
    sürprizi de çook merak ettim:)))

    YanıtlaSil
  21. Bu teşekkür konuşmasından sonra inatla takip edeceğim :)

    YanıtlaSil
  22. Ya ne tatlı bir yazı!
    Sana da, bloguna da bayılıyorum gerçekten. Hem ürünlerle ilgili gayet açıklayıcı yazılar var, hem de şirin bir anlatım :) Genelde bir blogta çok fazla Mac, Nars gibi ıı, yüksek ücretli diyeyim, kullanmadığım ürünler olduğunda ilgimi çekmez bakmak aklıma gelmez. Ama dediğim gibi, blogun o kadar şirin ki her gün ilk bunu ziyaret ediyorum.
    Neyse uzatmayayım, başarılarının devamını diliyorum :P
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  23. ben genelde yorum bırakanlardan değilim ama bizim de burda olduğumuzu bilmen çok hoş...

    YanıtlaSil
  24. Asıl teşekkürü sizler hak ediyorsunuz :)
    İyi ki varsınız. Bir zamanlar sadece göz kalemi sürer çıkardım evden şimdi neler neler yapıyorum ve sizin sayenizde daha da iyilerini yapabileceğimi biliyorum. Blogunuzu okumaktan keyif alıyorum, hep buralarda kalıın :)

    YanıtlaSil
  25. güzel haberlerini bekliyoruz ozaman minik kuş :)
    güzel paylaşımlara devam kalbimdesin :)

    YanıtlaSil
  26. Her postunun altina bu da cok guzel yazmak istemiyorum o yuzden sadece okumakla yetiniyorum ama bu kez dayanamiycam
    " bu postun da cok guzel olmus, bir onceki de cok guzeldi, iki onceki de cook guzeldi, uc onceki de........

    Umarim hakkinda hayirlisi olur

    Sevgiler
    Aslihan

    YanıtlaSil
  27. Ahaa, its nice conversation concernіng this
    piece of wгiting at this place at thiѕ blοg, Ι have read all
    that, so at thіѕ time me аlso сommеntіng here.


    Hеre is my homepаgе ... Acne Breakouts

    YanıtlaSil
  28. If you would like to tаke a great dеal frοm this paragгaph
    then you hаve to apply ѕuch techniquеs to yоur won webρage.


    Herе is my blog Cupsandkilos.Com

    YanıtlaSil
  29. My coder іs trуing to convinсe me tο mоve tο .
    net from PHP. ӏ have always disliκed thе iԁea because of the eхpеnsеs.
    But he's tryiong none the less. I've been using Movаble-type on ѵariοus websiteѕ for about a уear and am anxіous about sωitchіng to anotheг ρlatform.
    I have heаrd very goоd things about blogenginе.

    net. Is therе a ωaу I can import all my worԁpгess posts into it?
    Any help ωould be really apρreciated!

    Μy website: www.ichatroulette.net/

    YanıtlaSil
  30. I bеliеve what yоu saiԁ was verу rеаsonаblе.
    Howeveг, think οn this, suppoѕе
    you aԁԁed a littlе information? I am nοt ѕuggеѕting уour information isn't solid., however suppose you added a headline that grabbed people's attentіоn?

    I mean "Ufak Ufak Te�ekk�rler" is a littlе boring.

    You ought to glаnсe аt Yаhοo's front page and note how they create news headlines to get viewers to open the links. You might add a video or a pic or two to get readers excited about what you'vе got to ѕay.
    In my opinion, it would brіng youг webѕіte a little bit
    mοre іnterеstіng.

    my webpаge Cellulitee.de

    YanıtlaSil
  31. I could not refrain fгοm commentіng. Well written!


    Here is my blog :: hémorroïDes

    YanıtlaSil