MAC Pro Longwear Blush - Stubborn // Allık



Herkese merhabalar. Bir kaç günlüğüne hem kişisel sebepler, hem de yurtdışından misafirim geldiği için buralarda olamayacağım, bloguma çok zaman ayıramayacağım. :( Bu sebeple dün gece oturup önümüzdeki 3 günün yazısını hazırladım. Yazılarım her sabah 09:30'da yayınlanacak her zamanki gibi. Gelelim bugünkü yazıma. Bugün sizlere MAC'in Pro Longwear serisinden, Office Hours koleksiyonundan Stubborn adlı allığı tanıtacağım. Kendisinden daha önce şurada bahsetmiştim, ancak o kadar güzel ki, ayrı bir yazıyı hakediyor diye düşündüm.

Hello everyone! I'll be super busy, hosting a friend and some personal reasons for the next 3 days, so I've already scheduled some posts for you. Each post will be uploaded every morning, at 09:30 TR time. Anyways, today's pick was the MAC Pro Longwear Blush in Stubborn, which came with the Office Hours collection. I've already mentioned this blush here, but I thought it totally deserves another post.




Ürün 6 gram ve klasik MAC allık paketiyle geliyor. Türkiye fiyatını bilmiyorum, çünkü yine İtalya'dan aldım. Yine de Pro Longwear'ler 70 küsür diye hatırlıyorum. Rengi ilk başta korkutucu gelebilir ama ben gözümü karartıp beyaz tenime bunu uygun gördüm ve satın aldım. İyi ki de almışım. Hafif bir elle ve büyük bir fırçayla uygulandığında dünyanın en tatlı rengini veriyor. Aşağıda yüzümdeki halini görebilirsiniz. Zorlu allıklar Mr. Muscle'ı Real Techniques Blush Brush ile uyguluyorum. Blush Brush'ın yazısı ise burada.

The product is 6 grams and comes within the classic MAC blush packaging. It looks super scary in the pan, but when you apply it with a big brush and using a light hand, it gives you the cutest cheeks ever. My favorite brush to apply this with is the Real Techniques Blush Brush, which I raved about, here.




Herkes her rengi çekinmeden giymeli, sürmeli diyorum ve sizlerin favori koyu/sürmesi zor allık isimlerinizi bekliyorum. Bu arada yarın, yeni fotoğraf makinemle çekip hazırladığım ilk yazımı yayınlamış olacağım. (Üstteki yüz fotoğrafım haricinde.) Bu yüzden de heyecanlıyım aslında. :) Herkese güzel günler!

Everyone should wear every color, without hesitating. By the way, tomorrow's post was created using my new camera! So I'm really excited to hear what you think! Have a nice day! :) xx


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com


Yarın / Tomorrow

- Makyaja İlk Adım / Makeup Starter Kit



Görkem Karman

18 yorum:

  1. Çok güzel bir renkmiş. Panında görsem dikkatimi çekmezdi.

    YanıtlaSil
  2. çok hoşmuş renk, bakacağım ilk fırsatta. Sanırım benim için en riskli renk Nars Exhibit A.

    Görkem sana bir şey sormak istiyorum. Nisan'da İtalya'da olacağım, İtalya'da kozmetik fiyatları nasıl? Yani oradan almak için beklemeye değer mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nars Exhibit'i çoook merak ediyorum!
      İtalya Roma'daki Piazza Di Spagna'nın karşısındaki sokakta MAC Pro store var, ben orada çalışmıştım. Türkiye'den önce oraya geliyor tüm koleksiyonlar, onlara bakabilirsin ve fiyatlar fırçalarda baya farkediyor. Palet oluşturmak istersen de İtalya'yı bekle derim:)

      Sil
    2. Teşekkürler bilgi için. Hemen not ediyorum Mac store'un yerini ve sabrediyorum o zamana kadar :)

      Sil
  3. Aslında sürmesi çokta zor değil ama beyaz tende iddialı durabilecek bir renk..
    MAC "Pinch Me"===> severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  4. Yine MAC'in pro longwear serisinden whole lotta love geldi aklıma yazını okuyunca. o kadar güzel ve iddialı bir pembe ki ben de beyaz tenli olmama rağmen dayanamadım aldım. ilk başlarda sürmekte zorlanıyordum, dağıtmak için çok uğraşıyordum. real techniques blush brush'ı aldım iki gün önce ve sonuçtan pek memnunum :) whole lotta love'ı da kesinlikle tavsiye ediyorum sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa sanırım geçenlerde gördüm bunu sanki:) Haftasonu hemen bakıyorum:)

      Sil
  5. Yarınki yazını merakla bekliyorum! Fotoğrafların hangi lensle çekildiğini de ekleyebilirsen süper olur aslında!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiim:) an itibariyle Canon 60D + 18-135MM kullanıyorum:)

      Sil
  6. pembe allıkları paketinde ve başkalarının tenlerinde çok seviyorum ama kendime bir türlü yakıştıramıyorum :( güle güle kullan!

    makyajsayfam.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. nars lovejoy bende var. nars medium1'im ve sürerken ellerim titriyor, zira parlak ve çok pigmentli ama inanılmaz asil bir renk. onu denedin mi? :D

    YanıtlaSil
  8. sanırım krem allıkların yapısı değişince üretimden kalktı ama bulabilirsen mac laid back allık. hem dudaklarıma hem yanaklarıma kullanıyorum ve harika! not: ben de oldukça beyaz tenliyim :) mac face&body c1 bourjois healthy mix 51 :)

    YanıtlaSil
  9. MAC Fever. Elim kaysa post it pembesine dönüyor ama soğuktan pembeleşmiş yanaklar için ideal gerçekten. Yine de esmer ciltlere çok gitmiyor ya

    YanıtlaSil
  10. Εxcellent article. Κеep pοѕting ѕuch κіnd of іnfoгmation on yοur blog.
    Im гeаlly іmprеssed by it.
    Нi there, You've performed a fantastic job. I will certainly digg it and personally suggest to my friends. I'm confiԁent theу'll be benefited from this web site.

    my blog post: ipad Repair pj

    YanıtlaSil