Rimmel London Indian Pink Dudak Kalemi



Günaydın! Yeni haftanın ilk paylaşımı bu güzel dudak kalemi üzerine olacak. Bildiğiniz gibi biz üç arkadaş; Gözde, Anıl ve Görkem olarak, her Pazartesi sabahı uygun fiyatlı bir ürünün 3 farklı rengini tanıtıyoruz ancak bu hafta aynı markaya ait 3 farklı kategoriden ürünler anlatacağız. Ben sizlere Rimmel London'ın Indian Pink isimli kalemini anlatırken, Anıl yine Rimmel London'ın Extra 3D Lash maskarasını, Gözde ise Scandal Eyes serisinin göz kalemlerini tanıtıyor olacak. Anıl'ın yazısına buradan, Gözde'ninkine ise şuradan ulaşabilirsiniz.




Indian Pink, markanın Lasting Finish serisine ait dudak kalemlerinden. Klasik, kalemtraşla açılan kalem formunda. Dudak kaleminde asansörlü sistemi çok daha pratik buluyorum ama renk çok güzel olduğu için bu durumu görmezden geliyorum.




Rengi; vişne çürüğüne çalan kırmızımsı pembe (o nasıl bir tarif, ben de anlamadım) olarak tanımlayabilirim. Kalemin yapısı ise; ne çok sert, ne de çok yumuşak. Bence ideal kıvamda. Alta lip balm uygulayıp, kalemi ruj gibi tüm dudağıma sürmeyi çok seviyorum. Lip balmsız çok da rahat sürülmüyor ve dudaktaki ölü derileri ve çatlakları ön plana çıkarıyor. Bu sebepten, uygulamadan önce mutlaka dudak peelingi yapmak gerekiyor.

Kalıcılığı bende 1,5-2 saat kadar oluyor. Rimmel London'ı seviyorum. Bence uygun fiyatlı markalar arasında, en başarılı ürünlere sahip isimlerden biri. Dudak kalemlerini de, göz kalemleri ve maskaraları gibi başarılı buluyorum.

Bu kalemi Watsons'lardan 15 TL'ye satın alabilirsiniz. Sizin ruj olarak kullandığınız dudak kalemleri hangileri? Mutlu haftalar!


Şu yazılarımı okudunuz mu?

-Beauty Blender Dupe?
-Rimmel London Lasting Finish Kapatıcı



Görkem Karman

5 yorum:

  1. maybelline 004 kalemi rujumu çerçevelemek için kullanıyorum ben yalnızca onu sürmek yerine, fakat essence nin bir rengini ömrdüm çokta uygundu fiyatı onu denemeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Braun Face rününden hala memnun musun Görkem abla ? :)

    YanıtlaSil
  3. Essence ve emily dudak kalemlerini seviyorum

    YanıtlaSil
  4. aslında o kadar ucuza kalemler var ki artık ruj bile almak istemiyorum. kalemler genelde hem ucuz hem başarılı

    YanıtlaSil