The Balm Down Boy Allık



Günaydın! Bugün, her Pazartesi olduğu gibi, Anıl, Gözde ve Görkem üçlüsü olarak #3urun3yorum serimizin yeni yazılarıyla karşınızdayız. Aynı markanın 3 farklı ürününü ya da bir ürünün 3 farklı rengini yorumladığımız önceki yazılarımıza, Instagram üzerinden #3urun3yorum etiketinden ulaşabilirsiniz.

Ben bugün sizlere The Balm'ın güzel allığı Down Boy'u anlatırken, Anıl The Balm'ın meşhur eyelinerını, Gözde ise bronzerını tanıtıyor olacak. Anıl'ın bloguna buradan, Gözde'nin bloguna da buradan ulaşabilirsiniz. 




Far paletleri yere göğe sığdırılamayan The Balm'ın, allıklarının hakkının yendiğini düşünenlerdenim. Wet N Wild'ın farlarıyla (buraya tıklayabilirsiniz) tanıştıktan sonra, daha uygun fiyatlı ve daha pigmentli farlarla tanışabileceğime inanmıyorum. Allık konusunda ise, uygun fiyatlı markalar arasında The Balm kadar iyisiyle karşılaşmadım.

Koleksiyonumu küçültmek adına sebepsiz yere elimden çıkardığım The Balm Down Boy allık birkaç ay önce bir arkadaşım tarafından bana tekrar hediye edildi. Önce çekmecelerden birine koyup hiç açmadım, sonra bu rengi bir dönem ne kadar çok kullandığımı ve bana pembeden başka hiçbir allık tonunun yakışmadığını anımsayıp sık kullanılanlar çekmeceme koydum ve o gün bugündür zevkle kullanıyorum.

Bazen bir ürünü çok sevseniz de hep aynı şeyi kullanmaktan sıkılabiliyormuşsunuz. Ben Down Boy'a da aynı haksızlığı yapmışım. Beyaz tenli herkese yakışacak, pembe allığı seven herkesi doyuracak, tamamen mat, aşırı pigmentli ve 9.9 gramlık epey bereketli bir ürün. Yanaklara sürüldüğünde siz silene kadar silikleşmiyor, uçup gitmiyor. 




İndirimsiz fiyatı yanılmıyorsam 40 Lira civarında olan bu allığın performansı, fiyatının çok üstünde. Tatlı mı tatlı ambalajının yerinde NARS kutusu olsa rahatlıkla inanırdım çünkü en az NARS allıklar kadar kalıcı ve başarılı bir ürün. İndirim zamanı 20 Lira'ya yakalarsanız da tadından yenmez.

The Balm allıkların talk ve paraben içermediğini ve hayvanlar üzerinde test edilmediğini ve son olarak Gratis'lerde satıldığını hatırlatarak yazıma son veriyorum. Mutlu haftalar diliyorum. Çok sevgiler! <3


Görkem Karman

11 yorum:

  1. Esmer olmama rağmen ben bile bu pembeyi seviyorum :) 🙈 http://makyajdevrimi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Çekiliş sonuçları belli oldu mu Görkemcim?

    YanıtlaSil
  3. Deneyeceğim çok güzel rengi varmış :)

    YanıtlaSil
  4. Bitiriş cümlenden dolayı o kadar çok seviyorum ki bu markayı :)

    Severek kullanıyorum hot mama dışında allığını almadım indirim yakaladıkça kapıyorum bir şeyler :)

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle çok iyi. Her cilt rengine uygun olması tercih sebebi olabilir.

    YanıtlaSil
  6. Ürünleri gercekten cok pigmentli bu rengide güzelmiş tesekkurler ...

    YanıtlaSil
  7. Bende çok seviyorum Downboy'u :)

    YanıtlaSil
  8. Makyaj koleksiyonu videonda görmüştüm tavsiyen üzerine indirimde yakaladım ve hala çok severek kullanıyorum benim mac melba allığındanda daha pigmentli anlamadım 😆

    YanıtlaSil
  9. Çok fazla sac rengimle oynayan biri olarak her sac rengine uyumu güzel kumral,sarı ve koyu kahve 3 farklı saç rengimede uydu.

    YanıtlaSil
  10. Çok fazla sac rengimle oynayan biri olarak her sac rengine uyumu güzel kumral,sarı ve koyu kahve 3 farklı saç rengimede uydu.

    YanıtlaSil