Sigma 3DHD Precision Kapatıcı Fırçası



Merhaba! Bugün sizlere, Sigma'nın çok ses getiren 3D HD serisinin göz fırçasını tanıtacağım. Bu ürün, diğer birkaç fırçayla birlikte Sigma Beauty tarafından gönderilmişti. Paketten çıkan diğer fırçaları pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Çok gereksiz parçalar gönderilmiş. Onların da incelemelerini yapacağım zaten ama bu 3D precision fırçanın epey başarılı olduğunu söyleyebilirim.




İki yandan kesik, çatı kısmında sivrileşen şekliyle, sıradan bir kabuki fırçanın iki yandan ısırılıp koparılmış hali gibi. (O nasıl bir betimleme, inanın ben de anlamadım.) Badana metoduyla, yani yukarıdan aşağı duvar boyar gibi kullanabiliyorsunuz. Biraz ürün yemesine rağmen, göz altı kapatıcımı pürüzsüzce ve minimal bir şekilde uyguluyor. Özellikle kalın yapıdaki ürünleri, kalıp gibi durmadan dağıtabildiği için çok sevdim.




Sivri ve yumuşak ucu sayesinde, morlukların merkezi olan iç köşeler, kaş altı, burun kenarları ve kaşların arası gibi dar alanlara da kolayca ulaşıyor. Diğer kapatıcı fırçalarından farklı olarak kullanımı biraz zahmetli olan bu ürün, kirlendiğinde hiçbir işe yaramıyor, performansı hemen düşüyor. Çift taraflı olduğu için fırçayı ters düz ederek kullansanız da bir süre sonra kirlenen tüyler sebebiyle teninizde fırça darbeleri kalmaya başlıyor. Görkem tam bu sırada 'iyisin ama bir Beauty Blender değilsin' diyor. (Beauty Blender yazısı burada.)




Likit ürünlerden çok, daha tok yapıdaki kremsi ürünleri dağıtmada başarılı olduğunu düşünüyorum. Benefit Erase Paste, Bobbi Brown Creamy Corrector, NARS Radiant Creamy kapatıcı gibi ürünlerle uyumu inanılmaz başarılı. 

Dediğim gibi; bir Beauty Blender değil ama yine de kapatıcı fırçalarım arasında en başarılı bulduklarımdan biri. Sigma'dan olmazsa olmaz tek fırçam ise F35 Tapered Highlighter (yazısı burada). 

İşte böyle. Mutlu haftalar! <3




Görkem Karman

6 yorum:

  1. Gorkem abla seni cok seviyorum



    YanıtlaSil
  2. Sanirim olmasa da olur bir firca:)?

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bir süredir merak ediyordum ama o kadarda onemlı degılmıs:)

    YanıtlaSil
  5. Cok merak ediyordum harika olmus gorkemcim banada beklerim.
    www.makeuploverslife.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Göz makyajin cok hosuma gitti, yarin bende aynisini yapacagim kesinlikle ;)

    YanıtlaSil