China Glaze Go Go Pink



Günaydın! Haftanın en sevdiğim gününde toz pembe bir inceleme yazısı paylaşmak istedim. Blog vasıtasıyla tanışıp çok, çok iyi arkadaş olduğum Gözde'min (bloguna buradan ulaşabilirsiniz) bana hediyesi olan Go Go Pink aynı zamanda benim ilk China Glaze ojem…




Diğer ojelerden farkı, şüphesiz dolgun şişesi ve incecik fırçası. Go Go Pink ise şu ana kadar kullandığım en yumuşak pembe oje.




Ojenin yapısı biraz ince olduğu için ben 3 kat uyguladım. Katlar arasında 5'er dakika bekleyince de kurumada problem yaşamadım. 2. günün sonunda uçlardan minik soyulmalar başladı. Zaten bir ojeden beklediğim kalıcılık bu. İki günden fazla aynı ojeyi kullanmayı sevmiyorum. Ne japon gibi yapışsın, ne de sürdüğüm günün gecesi soyulsun.

Çok temiz ve doğal duran bu pembeye bayıldım. Unutmadan, bu ojenin tırnak sertleştirme etkisi olduğunu da ekleyeyim. Siz bu markaya hiç şans verdiniz mi?

*China Glaze ojeleri tanacanmarket.com 'dan satın alabilirsiniz, aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam Cevahir AVM Gratis'te de satıştalar. Mutlu günler. :)



Görkem Karman

10 yorum:

  1. Merhaba Görkem sana
    basaksblog@gmail.com
    adresinden bir mail atmıştım cevaplarsan çok sevinirim...

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Güzel ellerine çok yakışmış F...'cüm ;))

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Rengi inanılmaz tatlı ve sana çok yakışmış ^.^ En kısa zamanda ben de edineceğim. Bu arada ben de bu blog dünyasına yeni katıldım ve evdeki malzemelerle maliyetsiz-doğal cilt bakımı yapma yöntemlerini yazdım. Okursan çok sevinirim: http://susanredna.blogspot.com.tr/2014/06/evdeki-malzemelerle-dogal-cilt-bakm.html :)

    YanıtlaSil
  7. Rengi baya iyiymiş,sana da yakısmıs! Başarılı..

    YanıtlaSil
  8. Bu markanın ojeleri gerçekten çok güzel Görkem Abla sana da çok yakışmış.Ben de hemen bir tane alacağım.

    YanıtlaSil
  9. Pembeyi sevmeyen bir insanım ama bu ojeye Ba-yıl-dım !

    YanıtlaSil