YSL Kiss & Blush #3 || Likit Allık/Ruj





Günaydın! Bugün sizlere, Yunanistan seyahatimde satın aldığım ve bayılarak kullandığım bir ürün olan YSL Kiss & Blush'ı tanıtacağım. Evet, adından da anlaşıldığı gibi bu ürün hem yanağa hem de dudağa sürülebiliyor…




Ben kendime 3 numaralı rengini seçtim. Yukarıdaki fotoğrafta da görüldüğü gibi yumuşacık bir gül kurusu. Ojeyi andıran şişesi de hem şık, hem de kullanışlı.




Aplikatörü sünger ve çoğu glossta bulunan cinsten; epey yayvan ve yumuşacık. Ürünü dudağıma direkt aplikatörden uygularken, yanaklarım için parmaklarım yardımıyla 3 nokta şeklinde uygulama yapıp yine parmaklarımla dağıtmayı tercih ediyorum.

Ürünün kıvamı bence mükemmel. Ne likit, ne krem, ikisinin arasında bir yerde. Yapısı ise incecik, buna rağmen dudaklarımı tek katta örtüyor. Ben rengi biraz daha netleştirmek istediğimde ikinci katı geçiyorum. Yanaklarımda ise fondoten üstüne ya da çıplak tene o kadar kolay yayılıyor ki, her rengini almak istiyorum.






Fondoten üstündeki kalıcılığı i-na-nıl-maz. Böylesine ince yapılı, hafif bir ürünün yanaklarımda rahat 7 saat sabit kaldığına yemin bile edebilirim. Dudaklarımda da yemek yememe rağmen hafif bir soluklaşma oldu, o kadar. 3 saat boyunca tazeleme ihtiyacı hissetmedim ancak unutmayın, ürünlerin kalıcılığı ve duruşu her tende farklıdır.




Kokusu, dokusu, ambalajı, aplikatörü, pratikliği ve şu an aklıma gelmeyen her şeyiyle çok çok sevdiğim bir ürün oldu kendisi. Kesinlikle farklı renklerini de almak istiyorum. Ben kendiminkini Kavala, Hondos Center'dan 22 Euro'ya aldım. Ülkemizde ise Sephora'larda satılıyor. Ürün 10 ML ve satış fiyatını net bilmiyorum. Aranızda gören, bilen varsa yorum olarak bırakırsa hepimiz öğrenmiş oluruz. 

Bu ürünü deneme şansı olan var mı? Başka hangi renklerini tavsiye edersiniz? Mutlu haftalar!



Görkem Karman

11 yorum:

  1. Görkem, senin vlogunda gördükten sonra merak edip baktım; Sephorada 110-tl idi! Sakız'a gideceğim için hondos center car mı diye kontrol ettim hemen:) burada kazaklanmaya hiç niyetim yok.

    Bu arada yağlı ciltlere uyumu nasıl olur sence? Sen de çok güzel bir duruşu var ama cilt tiplerimiz farklı olduğu için fikrini almak istedim:)

    YanıtlaSil
  2. Sephoralarda bildigim kadariyla 99 tl ye satiliyor gorkemcim

    YanıtlaSil
  3. Bakalım freeshoplarda ne kadar.. Biraz tuzlu bi ürün ama 2 iş gördüğü için güzel tabi.. Denicimmm canımcımmm 😘

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş bende almak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Sephora'da 110 tlye satılıyor, 11 numarasını aldım ben de şarap bordosu bir renk. Yanaklara dağıtması zor diye duydum ama bende öyle olmadı çok kalıcı çok güzel :)

    YanıtlaSil
  6. Süper rengi, cok dogal gözüküyor, acaba danimarkada bulabilirmiyim.

    YanıtlaSil
  7. Harika olmuş (:

    YanıtlaSil
  8. Kendisinin 5 numarasını denedim Ankamall Sephora'da. Fiyatı 110 TL olduğundan alamadım ama gerçekten çok başarılı bir ürün. Fırça gerektirmeden yanaklara pıt pıt dağıtarak uygulayabiliyorsunuz. Oldukça kalıcı da üstelik ^_^

    YanıtlaSil
  9. Dudakta harika duruyor!Yanaklarda da öyle...Hemen ben de bir tane edineceğim...

    YanıtlaSil
  10. Resimi ilk gördüğümde ojenin rengi ne güzelmiş diye içimden geçirip sonra başlığı okudum.. hayal kırıklığına uğradım ama uğramamışım:) Nasıl güzel bir renk o ya

    YanıtlaSil