KIEHL'S Creamy Eye Treatment || Avokadolu Göz Kremi



Günaydın! Cilt bakım ürünlerinde değişikliği sevmeyen, yüzü deneme tahtasına çevirmekten kaçınan korkak bir bloggerım. Bu sebepten hep aynı göz kremini kullanıyorum, daha doğrusu kullanıyordum. Ta ki bundan 4-5 ay önceki Kiehl's alışverişimde Capitol AVM mağaza görevlisi avokadolu göz çevresi kremlerinin deneme boyunu hediye edene kadar…



Göz altlarımı tamamen örtmeyi seven biri olarak hep kurutucu kapatıcılara yöneliyorum. Zaten kuru olan göz çevrem haliyle daha da kuruyor. Avokadolu bu krem sayesinde MAC Pro Longwear kapatıcım bile göz altlarımı kurutmuyor. Anlatmak istediğim şey çok açık; bu krem epey yoğun bir nem bombası.



Kıvamı şu ana kadar kullandığım kremlere göre çok katı. Yoğun olduğu için parmaklarımla ısıtıp uyguluyorum. Hemen emilmiyor, bu yüzden üstüne makyajımı yapıp çıkamıyorum. Sabahları yüzümü temizledikten sonra uyguluyor, 15-20 dakika sonra makyajıma başlıyorum. Verdiği nem akşama kadar etkili olduğu için gece uyumadan tekrar uygulamaya gerek duymuyorum.

Daha önce de belirttiğim gibi, henüz morluklara dıştan müdahale edebilen bir kremle tanışmadım ancak nem, şişlik ve kapatıcıya baz olma anlamında şu ana kadar kullandığım en başarılı krem bu.

Ben kendisini bundan yaklaşık 2 ay önce 72 Lira'ya Buyaka AVM Kiehl's mağazasından satın almıştım. Duyduğum kadarıyla telefonla da sipariş verilebiliyormuş. 

Sizin favori göz kreminiz hangisi?



Görkem Karman

12 yorum:

  1. Cilt tiplerimiz ayni oldugu icin senin onerdigin her seyi gozum kapali alabiliyorum yeni misshadan set aldim gercekten cok basariliymis takibe devam :)

    YanıtlaSil
  2. Mecitefendi'nin at kestanesi özlü göz çevresi kremi,bendeki morlukları hafifletti,ama mucizevi bir etki beklememek lazım tabi.Ben göz altlarım apaydınlık olcak sanmıştım.Minicik tüp 25 tlydi sanırım.Doğal özlerden yapılmış.Denemekte fayda var yine de :)

    YanıtlaSil
  3. Benim goz cevrem de oldukca kuru ve almayi dusundugum krem kesinlikle Kiehl's. Daha onceden testerini deneyip cok begenmistim ama yaz icin uygun olur mu emin degildim. Su an tekrar deniyorum ve ayila bayila kullaniyorum . :)

    YanıtlaSil
  4. Tam da goz kremi ararken super oldu buu :) o kadar cok kurutan kapaticilar kullaniyorum li artik nemsizlikten cizgilenme basladi :( cildim yagliya donuk ama uyar mi acabaa??

    YanıtlaSil
  5. Benim favori göz kremim yine Kiehl 's 'ın Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream. Hayatım boyunca göz kremi kullanmadım ve artık kullanmam gerektiğini gözlerimin bakımdan ne eksiği olduğunu düşündüğümde bu kremle tanıştım. İçinde bakır ve kalsiyum var. Zaten problemli göz altlarına sahip değildim senin önerinle avakodulu göz kremini almaya gitmiştim ama oradaki bayan bunu önerdi :)
    Çok kuru göz altlarım olmadığı için hem nem hem bakım sağlayan bir krem önerdi. Çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  6. Göz altlarım kuru olmadığı için bu bana fazla gelir sanırım. Benim tek sorunum yağ butoncukları. Yağlı göz makyaj temizleyicileri bile kullanamıyorum hemen çoğaltıyor =/

    YanıtlaSil
  7. Benim göz altlarımı kapatacak krem ile tanışmadım sanırım tanışamayacağım da ama Görkem abla diyorsa:) Güzeldir düşünmeden alırım pahalı olmasa tabi :D ..

    YanıtlaSil
  8. Yağlı ciltlerede öneirmisin yap butonları oluşturur mu ki göz altlarında benim kuruluktan göz altlarım çizgilenmeye başladıda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlıysa almayın, maalesef bende çok yağ bezesi yaptı

      Sil
  9. Bende tüm ürünlerimi kiehls buyakadan aliyorum Görkemcim :) Bu kremi yaklasik sekiz aydir kullaniyorum asla da vazgecmem ancak ürünü alti ayda tuketin diyorlar icindeki parabenden dolayi senin dusuncen nedir?

    YanıtlaSil
  10. merhaba görkemmm :pp bu ürünü alma niyetindeyim :) yağlı bi cilt yapım var ancak yanaklarım ve göz çevrem oldukça kuru maalesef ki yağ bezesi yapar mı acaba diye tereddüt ediyorum elim gitmiyo bi türlü almaya :(( yorumları da okudum sorulan sorular hep cevapsız kalmış :ss anlaşılan herkesin ortak endişeleri var...Hala daha göz çevresi diyince kiehl'si öneriyo musun ?? Yoksa bana önerebilceğin daha iyi bi ürün var mı :)) ( yaş 20 :pp)

    YanıtlaSil
  11. Maalesef bende bütün bu övgüler üzerine aldım, ve göz altımı mahvetti bu krem, hep yağ bezesi oldu. Testerını kullandığım da böyle bir sorun olmamıştı, gidip ürünü aldıktan 2 hafta sonra göz altım yağ bezesi oldu. Lütfen almadan önce yüz tipinizi bilin, göz altlarınızı mahvetmeyin derim

    YanıtlaSil