Flormar Color Madness Serisi



Günaydın! Bugün sizlere Flormar'ın Color Madness serisini tanıtacağım. Dürüst olmak gerekirse firma göndermeseydi rafta görüp de alacağım bir seri değildi çünkü bu, rengarenk bir koleksiyon ve benim gibi renk konusunda cesur olmayıp toprak tonlarına gömülmüş bir insan için biraz korkutucu.

Geçtiğimiz hafta tam da kaza geçirdiğim gün elime ulaşan bu ürünlerin cıvıltısı moralimi yerine getirdiğinde bir an önce deneyip renklenmek istedim ve bugün yüzümdeki duruşlarını ve ürünler hakkındaki minik çıkarımlarımı paylaşacağım. Özet geçmem gerekirse, Flormar pigmentasyon ve çeşitlilik konusunda kendini aşmış…




İlk olarak farları inceleyelim. Bana 2 farklı rengi gönderildi. Gold Shines ve Fusion Bordeaux.








Her iki renk de çok ışıltılı ve inanamayacağınız kadar pigmentli. Parmağımla dokunduğum an renk veren bu farlar uygulama esnasında dökülme de yapmadı. Soldaki altın, pembe/kızıl yansımalı olan Gold Shines. Sağdaki ise benim gece makyajında en sevdiğim ton olan kızıl/bordo, Fusion Bordeaux. Yukarıda gördüğünüz gibi her iki farda da farklı renklerde damarlar var. Ben fırçamı tüm renkler üzerinde döndürüp öyle uygulama yapmayı tercih ettim. Ortaya çıkan tonlar da çok hoşuma gitti.






Gelelim maskaralara. Biri fuşya, diğeri sarı. Normalde renkli maskaraya 'asla' diyen ben, pembeyi uyguladıktan sonra 'yaz için eğlenceli olabilir' diye düşünmeye başladım.




Fırçaların kocaman oluşu ve yapılarının ıslaklığı beni korkutsa da uyguladıktan sonra 'vay canına, bunların siyahını almalıyım' dedirten bu maskaralar gözümde kaldıkları süre boyunca en ufak bir dökülme ve akma yapmadı ancak uygulama esnasında ıslak yapılarından dolayı minik bulaşmalar oldu.








Son parça ise asansörlü kalem rujların turuncu rengi. Aralarında en çok bu ürünü beğendiğimi belirtmeliyim. Gün içinde daha rahat kullanabileceğim bir rengini mutlaka satın alacağım. 

Yapısı çok ama çok güzel. Dudakta ağırlık yapmıyor, tek katta örtüyor, nemlendiriyor, kolay uygulanıyor. Bir de bence çok güzel kokuyor. 




Maskaraların etkisi inanılmaz değil mi? Siyahının kirpiklerimdeki duruşunu hayal edebiliyorum. :)










Tekrar bir toparlarsak; cesaret isteyen, yazı hatırlatan renkler bunlar. Ben yine klasik ve sıkıcı çizgimi koruyup maskaranın siyahını, rujun da pembesini alacağım. Daha önce hiçbir maskarayla bu kadar gür bir görünüm elde etmemiştim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Pembe maskarayla sokağa çıkacak kadar cesaretli misiniz? :)
flr
*Ürünleri denememe fırsat veren Flormar Türkiye'ye teşekkürler! Bu arada Youtube açıldı. Son videoları izlemek ve yenilerini kaçırmamak için buraya tıklayabilirsiniz. Herkese mutlu günler!


Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

26 yorum:

  1. Çok tatlı olmuşsun :)))
    Rimellere ve farın renklerine bayıldım güzel günlerde kullan
    Kahve toprak tonlarından biraz kurtul bence çünkü renkler sana yakışmış, plajda o rimeller ne güzel olur

    YanıtlaSil
  2. Maskaralardan alacagiim cok muntazam renkleri var. Bayildiim! Sendeki gorunusleri bi harika.

    YanıtlaSil
  3. Ruj çok yakışmış Görkemcim. Gerçekten çok hoş çok klas durmuş.
    Pembe rimele ile özür dileyerek "oha" demek istiyorum ve en kısa zamanda siyahını almak istediğimi belirtiyorum.
    Bildiğin takma kirpik etkisi vermiş ve ben çok beğendim.
    Bundan 4sene önce saçlarımı pembe yaptığım zamanlarda bu maskara satılıyor olsaydı pembesi de baş tacım olurdu, eminim.
    :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Vaooovvv renkler harikaaa :)) Kesinlikle sana çok yakışmış :)) pembe maskarayı sürüp dışarı çıkabilirdim çok tatlı duruyoo :))

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Farlar tam benlik görünüyor. Rimel baya cesur :)

    Kilo verip fitlesen, enerik hisseden ve makyaj cantasini yenilemek isteyenler icin, best of birkac opsiyonlu bir post yazsan nasil güzel olur..

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  8. Ben de bu rimellerin siyahini kullaniyorum gercekten muhtesem benim olmayan kirpiklerimi bile super gösterdi😊

    YanıtlaSil
  9. Çok iddialı ama harika bir kombinasyon olmuş, nedense Mad Hatter'ı hatırlatmadı değil :)

    YanıtlaSil
  10. Rimellere cesaret edebileceğimi hiç sanmıyorum ama ruj mükemmel gerçekten diğer renklerinede bakmam lazım :)

    YanıtlaSil
  11. sanki bu rimeller teenage grubu için daha iyi olur .

    YanıtlaSil
  12. Rimmellerin uzatma özelliği iyi diye duydum.. Ben ergen işi de olsa lisede çok kullandığım saks mavisi rimele bir el atacağım gibi :) Alt kirpik-üst kirpik farklı renk uygulaması çok orjinal olmuş :)

    YanıtlaSil
  13. Farlar çok güzel duruyor rimel de cidden baya başarılı gibi. Turuncu ruj sana çok yakışmış!!

    YanıtlaSil
  14. Görkem rujun rengini kendine yakıştırmadın sanırım fakat ben sende bayıldım,kendime de gidip alacağım hatta :) ayrıca gönderilen takma kirpiği takmamışsın,onu da görmek isterdim (: bir de fiyatları yazsan süper olurdu...

    YanıtlaSil
  15. Rimeli görünce wooow dedim ama senin kirpiklerin zaten maşallah çok güzel Görkitocum ^,^ Bordo fara da ayrı bayıldım tam benlik <3

    YanıtlaSil
  16. Son resme bayıldım, rimelin etkisi nasıl güzelmiş!! ♥

    YanıtlaSil
  17. Çok yakışmış tatlım özellikle sarılar pembeliler çok yakışıyor sana ama bende renklerine bayıldım sanırım mavisi ve pembesini deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
  18. bordo far çok güzelmiş gerçekten rimeller de sana çok çok yakışmışş:)

    YanıtlaSil
  19. görkem çok güzel olmuş :) ben o rimeli kullanıpta şantiyeye gittiğimi düşünemiyorum ustalar ne derler artık bilmiyorum :D :D ama ruj ve far kullanılabilir gibi :):)

    YanıtlaSil
  20. cesaret isteyen ürünlerr:):)ama rimelin siyahı güzel olurdu:)

    YanıtlaSil
  21. aman Allah'ım maskara çok iyi etki bırakmış!gelsin neşeli kirpikler bu uçuk tonlar bana açlık oyunlarındaki Effie'yi hatırlattı :) lakin ben de siyahtan başkasını kullanmaya cesaret edemem. kalem ruj da çok iyi görünüyor alınası güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  22. Pembe değil belki ama laciverdi deneyebilirim :D flormarın İnternet sitesinde tüm renkleri var. Yalnız gerçekten pembenin bu kadar yakışacağını düşünmemiştim (rimel olarak, yoksa görkeme ne yapsa yakışıyo :D)

    YanıtlaSil
  23. Sayende guzel degildir rengini vermiyordur dedigim renkli rimellerin her rengini aldım. Teşekkürler Görkem Karman bitanesin.

    YanıtlaSil
  24. Rimellere bayıldım senin ten ve saç renklerinde birisi koyu mor eyeliner ve rimel sürmüş çok beğenmiştim o da çok hoş durabilir. peki rujun kalıcılığı nasıl benim dudaklarımda fazla kalmıyor genelde rujlar. yazı içinde teşekkürler :) ama ben böyle neon pembe bir rimelle sokağa çıkmaya cesaret edemem sanırım :)

    YanıtlaSil
  25. Ay o nasil bir rimelmis öyle, valla rengine hayran kaldim :D

    YanıtlaSil
  26. görkem ablacım ben de o maskaraların siyahını komşumuza aldım o da çok güzel tavsiye ediyorum ayrıca o farların mavi tonlusunu da anneme aldık fiyatları çok uygun hemen koşup almanı şiddetle tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil