CHANEL Presage || Krem Allık



Haftanın en sevdiğim gününden günaydın! Makyaj detoksumdan haberi olmayan varsa şuradaki yazımı okuyabilirler. Ben yine bu detoks kapsamında, kendime yakıştırmadığım ya da sıkıldığım tüm allıkları elimden çıkarttım ve yerlerini, en sevdiğim renklerde, gerçekten ihtiyaç duyduğum ve sürekli kullanabileceğim ürünlere bıraktım. Chanel'in krem allıkları da benim için tam bu kategoride…




Şık bir keseyle gelmeleri, krem demeye bin şahit gerektiren pudra - saten arası formülleri, kalıcılıkları ve yanaktaki doğal duruşlarıyla kalbimi çalan bu allıklar üzerine tüm düşüncelerimi Inspiration isimli pembe krem allık incelememde, yani şurada sizlerle paylaşmıştım. Bu yüzden bu yazıyı çok uzun tutmayacağım.




Sanırım çekmecelerimi temizlerken biraz fazla 'temizlemişim'. Elimdeki rujlara uyan şeftali tonlarında allığım kalmamış. Bunu farkeder etmez en sevdiğim formülün şeftali/turuncu tonlarından bir tane edinmeliyim diyerek Presage'ı satın aldım.




Bu rengi şeftali olarak adlandırmak yanlış olur. Bence daha çok; içinde pembemsi bir mercanlık (öyle bir şey varsa?!?) bulunan turuncu. Şu ana kadar kullandığım en 'sahici' allık. Sahiciden kastım; fırçaya, parmağa ve yanağa pakette göründüğü rengin tıpatıp aynısını vermesi. Denediğim en pigmentli allık olduğunu da söylemeden edemeyeceğim.




Yarı mat - saten bitişleri ve bazsız bile 6 saat sabit kalmalarıyla beni benden alan bu formülleri yağlı ciltlerin de seveceğinden eminim. Fikrimce herkes kendi tenine ve zevkine uygun bir ton bulup koleksiyonuna katmalı. 




Ben Presage'ı Sevil'den 104 Lira'ya satın aldım ancak Sephora'larda da bulabilirsiniz. Sizin favori krem allığınız hangisi?



Görkem Karman

12 yorum:

  1. indirimdemiydi? dün ankamall sevilde sorduğumda 120 tl dediler çünkü 15 tl 15 dir :((

    YanıtlaSil
  2. Çooook güzel bir rengi var tamda şeftali allık isterken bunu görmem hiç hoş olmadı =) Ayrıca bu ton sana çok yakışmış Görkem ;)

    YanıtlaSil
  3. love this colour! i really like their blushes!

    Irene
    www.thedailylace.com

    YanıtlaSil
  4. Krem alligim hic yok, Max Factor´un kirmizi olanini kullanmistim bir aralar güzeldi ama :)

    YanıtlaSil
  5. The balm'ın elmalı allık paletini almıştım ilk çıkınca. Bir de maybelline krem allığım var. Chanel'in krem allıklarını hep duyuyorum da çok pahalı geliyor ya :/

    YanıtlaSil
  6. Diğer rengi de çok güzeldi buda yakışmış :) lütfen bloguma göz at: makeupandstyless.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Gorkem mufe hd krem alliklari denedin mi? Testerini denedim 215 nosunun guzeldi.220 var toprak tonlu yine guzel..bir de detox yaparken elindekileri nasil elden cikardin? Etrafimdakilere hediye de versem vok makbule gecmiyor. ben beceremuyirum bu detox olayini sanirim..

    YanıtlaSil
  8. Rengi çok güzelmiiş. Sanki MAC Something Special gibi ama daha turuncu,

    YanıtlaSil
  9. Bana fazla koyu geldi:/ soluk renkleri daha çok seviyorum vede daha yakıştığını düşünüyorum^^ Buna rağmen rengi güzelmiş..

    YanıtlaSil
  10. mükemmel bir allık :) yoğun sürüşte paketteki rengi verse de daha hafif bir sürüşte özellikle parmaklarla uygulandığında aşırı doğal duruyor, allık sürdüğüm belli bile olmuyor

    YanıtlaSil