Pastel Allık - Blush On Rose #17



Günaydın! Geçtiğimiz ay Pastel tarafından gönderilen paketten çıkan allığı tanıtmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Öncelikle biraz geri gideyim ve bu allıkların raflara düştüğü ilk zamanları hatırlatayım.

Ambalajını görür görmez Tarte allıklara benzettiğim bu seri bir çok blogger arkadaşım tarafından denenip yorumlanmıştı. Sırf sempatik paketlemesi için bile alınmaya değer bulduğum bu allıklara sıra bir türlü gelmemişti. Şimdi, nihayet koleksiyonuma dahil olan bu allıkların 17 numarasını yakından inceleyelim.

Öncelikle paketlemesi yukarıda gördüğünüz gibi çok ama çok sevimli. Hem çok şık hem de çok hafif. İçinde bir de minik aynası var. Buraya kadar her şey harika ve kullanışlı.




Paketi açar açmaz buram buram kokusuyla karşınıza güzel renkte bir allık çıkıyor. Tam tonunu; şeftaliliği ağır basan mat pembe olarak tanımlayabilirim. Dokusu çok güzel, yumuşacık ancak kokusu çok ama çok keskin. Öyle ki, paketi açar açmaz burnunuza geliyor, uygularken ve hatta yanaktayken hala kokuyor. Tabi ki hoş bir kokuya sahip ancak fazla keskin ve bu konuda hassasiyeti olanları rahatsız edecektir.




Bir diğer hoşlanmadığım yanıysa yüzümde homojen durmaması, istediğim gibi eşit dağılmaması. Bu altına kullandığım fondotenle ya da benim beceriksizliğimle de alakalı olabilir ancak yanaklarımın merkezine doğru bir türlü hoş bir görüntü sağlayamadım, dalga dalga durdu.




Özetle; kokusu bu kadar keskin olmasa ve elimde bu kadar allık olmasa, paketi ve uygun fiyatı sebebiyle her rengini almak isteyeceğim bu allığı Gratis ve Watsons'lardan, yanılmıyorsam 10 TL civarında satın alabilirsiniz. Sevgiler!


Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

11 yorum:

  1. Güle güle kullan görkem abla <3

    YanıtlaSil
  2. Bence yanağında oldukça şirin bir renk tonu gibi durmuş.Tabi o kameradan da çıkmış olabilir veya sen iyice dağıtmış olabilirsin.Bu allık sende çok şirin durmuş açıkçası :) <3

    YanıtlaSil
  3. Yazın pembesini, kışında senin elindeki renkle bir de yanılmıyorsam ismi golden sand olanını aldım. Her seferinde de kullanamicam ki ben bunu dedim. Ürünlerin paketlenmesi güzel ama düzgün dağıtamama sıkıntısını sanırım ben de yaşıyorum. Minik minik alıp iyice dağıtmak gerekiyor ama o sabır bende pek yok. :) ama yine de renkleri çok güzel. Sana da çok yakışmış Görkemcim.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba! Bu allığın M.A.C. Melba'ya dupe olduğunu okumuştum bir blogda, sence de benziyorlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende her ikisi de var ve bence dupe falan değil evet benzerler doğru ama dupe olamaz. Fazla tebeşirimsi ve görkem'in de dediği gibi dağılmıyor arkadaş kalıp gibi kalıyor yanakta... :D

      Sil
  5. Tasarımını farklı markadan kopyaladıklarını öğrendiğim an üzülsem de pembe renginine vurulup almıştım ama pigmenti bana yeterli gelmeyince talip olan bir arkadaşıma hediye etmiştim ^^ Bu arada Görkem sana yakışmayan allık yok gibi neredeyse nasıl bir Allah vergisi yahu ^^

    YanıtlaSil
  6. Sorun allikta gorkemcim ya cok mutevazisin :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de şeker pembesi rengini kullanıyorum renginden dolayı bırakasım hiç gelmedi dağılma sorunu gerçekten var ama ben bi tanesini bitirmeye yaklaştım ikincisini aldım aynı rengin dayanamıyorum o rengine :( o renge yakın kaliteli bir markanın allığını bulurum umarım :)

    YanıtlaSil
  8. Çok tatlı bende şeftali tonu var kokusu müthüş sen yine iyi yaymışsın ben yayamadığım için her seferinde fırçayı allığa batırıyodum ve allık 1 haftada yarılandı tekrar kullanırsamda kokusu için kullanırım :)

    YanıtlaSil
  9. This packaging is very very reminiscent of Paul & Joe x

    YanıtlaSil