Tanya Burr - Picnic In The Park



Günaydın! Kısa bir aranın ardından yeniden buradayım. Her sabah 09:30'da yeni bir incelemeyle yola devam. :) Bugün sizlere daha önce koleksiyonundaki ojelerden birini şurada tanıttığım İngiliz vlogger Tanya Burr'ün dudak parlatıcılarından Picnic In The Park'ı inceleyeceğim. Tanya'nın tüm koleksiyonunu ülkemize de gönderim yapan Cloud 10 Beauty'den satın alabileceğinizi hatırlatıyor, incelememe geçiyorum.

Good morning there! Today I'll be reviewing my new favorite lip gloss, Picnic In The Park by lovely Tanya Burr. I've also reviewed her nail polish in Peaches & Cream here. Let me start by reminding you; you can order her whole collection on Cloud 10 Beauty by clicking here!








Ambalajı çok sade, aynı zamanda çok sevimli. Sünger aplikatörün uzunluğu ideal. Ürünün kokusunu ise çilekli Tofita'ya çok ama çok benzetiyorum, insanın iştahını açıyor! Bu arada Tanya gözlere ve dudaklara hitap etmekle kalmamış ve kulakları da düşünmüş. Ürünlerin isimlerinin sempatikliği tartışılmaz. Picnic In The Park (Parkta piknik), gel de sevme. :)

The packaging is so simple yet so cute. The spongey applicator's just the perfect length to grab the lips and this gloss smells A-M-A-Z-I-N-G. Strawberry sweets! I also have to mention that I love each name in Tanya's collection. Picnic In The Park, super duper cute!




Şu ana kadar denediğim tüm dudak parlatıcıları arasında en pigmentli, en güzel kokulu olanı bu. Altına ruj sürmenize ise gerek yok çünkü tek katı bile dudakları örtecek kadar renk veriyor. Bu uçuk pembe parlatıcının içindeki minik ışıltılar güneş ışığı altında çok yakından bakılmadıkça görülmüyor. Verdiği nem sebebiyle altına dudak nemlendiricisi uygulamanıza da gerek bırakmıyor. Kalıcılık konusunda da benden 10 üzerinden 8 alan bu ürünü fazlaca beğendim.

This is the most pigmented lip gloss I've ever tried. You don't even have to wear lipstick underneath, as it's super pigmented to cover your lips with only one coat. This pink gloss contains mini sparkles, which don't show up unless in direct sun light. It's also very moisturizing, so no need for a lip balm. Staying power? 10/8.




Son olarak Cloud 10 Beauty'e bana en sevdiğim vloggerın koleksiyonunu deneyimleme fırsatını verdiği için teşekkür ediyor, sizleri yarınki yazıma bekliyorum. Hoşçakalın!

So, I just want to thank Cloud 10 Beauty for giving me the opportunity to try out my favorite Youtuber's collection. Click here to check their website! Ciao ciao! x


Twitter: urfacemycanvas8




Görkem Karman

14 yorum:

  1. Sanada günaydın Görkem ablacım . Rengi çok hoş denemedim ama kokusunu çok merak ediyorum gerçekten görüntüsü bile insanın iştahını açıyor . Güle güle kullan ...

    YanıtlaSil
  2. Yazida ulkemize gonderim yapan siteden ve direkt siparis linkinden bahsetmistim.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar tatlı sıcak bi renkkkk!
    Çilekli tofita diyince burnumda buram buram tüttü vallahi sanki dudağıma sürmüşüm gibi :)
    Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Görkem. Benim bir karıştırıcı fırça edinmem lazım şu buğulu makyajlar için. Bir araştırayım dedim almadan önce ancak bir yerde inglot 6ss iyidir, bir yerde mac 217 iyidir, bir yerde mac 224, bir yerde sigma E35 derken beynim döndü. Sen ne dersen onu alıp kurtulucam, yardım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında hepsi aynı :) MAC 217'ye daha rahat ulaşabilirsiniz. 224 daha geniş ve sert kıllı. Sigma ise MAC 217'nin birebir aynısı :) Bence MAC 217'den 2 tane almak şart :)

      Sil
    2. Tamamdır cevabımı buldum, oh :) Teşekkürler Görkem ;)

      Sil
  6. Ay ne şeker bir glosstur bu! :)

    YanıtlaSil
  7. Harika bir glossmuş Görkem ablacım çok beğendim

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu arada rengi tam idealmiş bi tık daha koyu olsaydı çok cart olurdu.

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil