Bobbi Brown Sheer Powder Pudra Fırçası





Günaydın! Bugün sizlere ilk Bobbi Brown fırçam olan Sheer Powder pudra fırçamı tanıtacağım. Her zaman Bobbi abladan bir fırçam olsun istemişimdir ancak Real Techniques'le tanıştığımdan beri fırçalara çok para dökmek anlamsız gelmeye başladı. Bundan 1-2 hafta önce kardeşimle Palladium Bobbi Brown'a girer girmez ise bu fırça gözüme çarptı.

Şeklinin diğer fırçalara nazaran daha ufak ve mum şeklinde olması gönlümü fethetti. Bana göre tek olumsuz yanı 129 Lira olması ancak fırça o kadar güzel ki başa dönsem aynı parayı bir daha veririm.




Adı üstünde; 'sheer powder' yani pudrayı hafifçe uygulayan bu fırçanın tüyleri ne çok yumuşak ne de sert. Boyutu ve şekliyle T bölgeme, elmacık kemiklerime ve çeneme tamamen oturuyor. En çok yüzüme pudra uygulamak için kullandığım bu fırçayla allık uyguladığım da oluyor. Özellikle çok pigmentli olmayan allıklarda çok işe yarıyor. 




Boyutunu tam olarak kavramanız için Sigma aydınlatıcı fırçamla yanyana koydum. Sıradan bir pudra fırçasına göre fazla minik. Hatta MAC 224'ün biraz büyük versiyonu diyebilirim. Son olarak fırçanın aşırı hafif olduğunu da belirtmek isterim.

Dediğim gibi bana göre tek eksisi fiyatı. Siz ne düşünüyorsunuz? Bobbi Brown'ın fırçalarını denediniz mi?


Twitter: urfacemycanvas8




Görkem Karman

12 yorum:

  1. Deneme sansim olmadi ama ole guzel taniyorsun ki sende gordugum herseyi alasim geliyor :)

    YanıtlaSil
  2. chanel fırçalar hakkında ne düşünüyorsun? hiç denedin mi?

    YanıtlaSil
  3. Tek eksisi fiyatı demişsin. E oda en büyük sebebi. Gerçekten çok çok pahalı ve ben 129lira fırça almak yerine Daha çok makyaj alabilirdim yada parayı buna harcamaz daha mantıklı şeyler alırdım. Bu fırçayı daha öncede alan bir arkadaşımda denedim. Gitti gidiyordan aldığım 20 liralık fırçayla aynı yapıda aynı dokuda aynı işlevde. Arkadaşımda bu fırçayı almanın gereksiz ve para savurganlığı olduğunu kabul ediyor. Fırça fırçadır demeyeceğim ama 129 lira suan bile içime oturdu.

    Karar senin güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tercih meselesi. Ben bu işe gönül vermiş, gönülle yetinmeyip zamanını ya parasını yatırmış birisiyim. Hatta koleksiyonerim. Şu anda bu benim işim. Her bütçeden farklı şeyler deneyip paylaşmakla görevliyim. Tabi ki uygun fiyatlı harika fırçalar var, zaten yazıda da belirttim, aksini iddia etmiyorum. Dediğiniz gibi karar bizim, tercih sizin. Ben sadece tanıtıyorum, sevgiler.

      Sil
  4. Hayırlı olsun ancak fırça gerçekten çok pahalıymış. Aynı paraya geçen gün 2 adet real techniques set aldım.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan seni yeni takip etmeye başladım videoların ve yazıların bir harika :) bende dün sayende Migros'tan real tecniques powder brush ve blush brush aldım çok memnun kaldım teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. ben bronzer fırçasına 120 civarı gıbı para verdim allık fırçasınada bu civarlarda ben 140 liraya mac fırçası da aldım denildiği gibi tercih meselesi kimse kimseyi zorlamıyor bn yine olsa yıne veririm ama bi bloger filan değilim sadece seviyorum beni mutlu ediyor sende güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir fırça Bobbi Brown ' un fırçalarını da almak istiyodum hemen bu fırçayı alıcam çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Iyi firca iyi para tabiki. Bir zahmet, 20 tl ile 130 tl lik firca arasinda izin verinde bir fark olsun. Ayni olsalar bu fark olmazdi saniyorum? Flormardan makyaji daha pek bilmezken duo fibre aldim. Aman allahim okadar okadar kotuki. 29 tl verdim ve 1 kere kullanamadim disarida. Sadece evde deneyebildim o halde disari cikilmaz cunku. Hayatimda gordugum en kotu fondoten uygulamasini yapti pudrayi beceremedi allik icin cok buyuk vs hic kullanamadan birine verdim. Hemde kurumasi 3 GUN suruyordu yikayinca. Cope 30 tl atacagima 130 tl ye iyi bir firca alir yillarca kullanirim. Iste para israfi bu uygun fiyatli diye sacma sapan seyler almak.

    YanıtlaSil