Clinique High Impact Maskara



Yeni bir haftadan herkese günaydın! Yaklaşık 2 aydır severek kullandığım High Impact maskaramı tanıtma zamanım geldi de geçiyor bile. 

High Impact benim uzunca zamandır aklımda olan ancak maskara çekmecemdeki hızlı sirkülasyon sebebiyle bir türlü el atamadığım bir üründü. Son Roma ziyaretimde sınavım iyi geçince kendimi ödüllendirmek için Sephora'ya koştum ve bir tane kaptım. İyi ki de yaptım.




Nihayet fırçası ve dişleri plastik olmayan ve sevebileceğim bir maskara buldum. Fırça hem alt hem de üst kirpiklere çok muntazam bir şekilde oturuyor ancak ürün ilk 1-2 hafta fazlaca ıslak yapıda olduğu için ve fırçanın tüyleri epey sık ve bitişik olduğu için göz kapaklarınıza epey bir bulaşıyor. 2 haftalık kullanım sonrası maskaranın kıvamı biraz daha katılaştığı için bu sorun çözülmüş oluyor.

Rengi simsiyah ve gün içinde akmıyor, dökülmüyor. Kirpiklere 10/6 uzunluk, 10/9 siyahlık ve 10/6 hacim veriyor. Benimkileri biraz yapıştırsa da gün içinde akmadığı ve açık renk kirpiklerimi simsiyah yaptığı için günlük kullanımda son zamanlardaki favorim oldu bile.






Her açıdan çekmeme rağmen maskara fotoğraflama konusunda hala çok başarısızım. Yukarıda göründüğünden çok daha güzel bir sonuç veriyor.

Clinique'in maskaralarını günlük kullanım için çok beğeniyorum. Sizin de ilginizi çektiyse bu ürünü; Sephora, Sevil ve Clinique Online'dan satın alabilirsiniz.

İncelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Mutlu haftalar!

*Satış fiyatı: 65TL.


Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

19 yorum:

  1. Gayet iyi yansitmissiniz bence.

    YanıtlaSil
  2. Benimde severek kullandığım bir rimel :)
    Clinique rimellerinden genelde memnun kaldım ben..

    YanıtlaSil
  3. ben de bittikçe alıyorum bundan çok memnunum...sık sık göz kalemi, küçük boy göz kremi ve makyaj çantasıyla indirimli satılıyor o dönemlerde alıyorum...güle güle kullanın siz de :)

    YanıtlaSil
  4. fırçası çok güzelmiş, plastik olmayan kıldan fırçalı rimeller bulmak zor nedense. Halbuki verdikleri hacim gayet iyi oluyor.

    YanıtlaSil
  5. en sevdiğim mascaramm bitmek üzere olduğu için fırçanın ucuna bir iki damla su damlattım bikaç gün daha idare eder :))

    YanıtlaSil
  6. Simsiyah yapması çok güzelmiş :)) güle güle kullan

    YanıtlaSil
  7. Görkemcim selam, bu rimeli beğendim ama dolgun göstermiyorda uzun gösteryr gibi geldi bana. birde sni uzun süredir takip ediyorum belki ben kaçrdm belki de sen henüz o konuya değinmedin, açıkçası güncel bir pudra ve fondöten konusu hakkında orta bütçeli önereceğin yada beğendiğin ürün var mıdır?
    teşekkür ettim :)

    YanıtlaSil
  8. Plastik fırça olmaması benim için bir artı! Plastik fırçalar bariz gözüme batıyor yahu..

    YanıtlaSil
  9. kullandığım gelmiş geçmiş en iyi rimel :)

    YanıtlaSil
  10. niye video yüklemiyorsun bir sorunmu var? özlettin kendini görkem :))

    YanıtlaSil
  11. Göz makyajların sana çok yakışıyor ama ben kuyruk yapmayınca olmuyor böyle güzel..

    YanıtlaSil
  12. videolarını izlemeyi özledik :(

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Çekiliş sonucu videolarına ne oldu?

    YanıtlaSil
  15. iyi günlerde kullan, sayende bende online siteden sipariş vermek üzereyim :))

    YanıtlaSil
  16. High definiation ı dene mutlaka! Bin kat daha güzel herkes soracaktır emin ol kirpiklerini resmen şekle sokuyor sihir gibi bişey

    YanıtlaSil
  17. görkem mrb. bi cvb vermenı bekliyorum kaç gundur. yakında düğünüm var çünkü. yardımına ıhtıyacım var. buketın saç tebeşiri denemesi ton balıklı salata başlıklı yazının altına gereklı açıklamayı yaptım. insanız sonuçta. sana bunları söylerkene utanıyorum ama yapacak bırsey yok..

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil