AVON Gel Finish - Red Velvet || Oje İncelemesi







Günaydın! Günün yazısı Avon'un Red Velvet ojesi üzerine olacak. Normalde kırmızı oje sevmem, bir de üstüne ışıltılıysa koşarak uzaklaşırım. Geçenlerde nedendir bilinmez, tüm bu sevmediğim özellikleri taşımasına rağmen değişiklik olması adına çekmecemden bu ojeyi kapıp sürdüm. Bu tonları demode ve zevksiz bulsam da formülü hakkında söyleyeceklerim epey olumlu...




Öncelikle fırçadan başlayalım. İdeal incelikte ancak oje jel bitişli olduğu için fırça fazlaca ürün alıyor. Bu sebeple dikkatli bir sürüm istiyor, aksi taktirde her yere bulaştırabilirsiniz. Sürümü ise çok kolay. Gerçekten jel gibi parıl parıl bir bitişi var. Ojenin yapısı kalın değil ancak çok örtücü. Tek kat bile tüm tırnağı kapatabiliyor. Oje çabuk kuruyor, dalga dalga bir görünüm bırakmıyor.






Gerçekten çok pürüzsüz duruyor ve bu serinin diğer ojeleri gibi 4 gün boyunca en ufak bir çıkma/silinme yaşanmıyor. Renk ise içinde kızıl/pembe ışıltılar bulunan bir kırmızı diyebilirim. Bu renk benim tarzım olmasa da formülü çok ama çok sevdim. Açıkçası Avon'dan beklemediğim, şaşırtıcı dercede başarılı bir seri bu. Üzerinden etiketi çıkarıp pahalı bir markanın amblemini koysanız inanırım. 10 Lira'lık fiyatı piyasadaki ojelere göre pahalı gelse de sürüm kolaylığı, duruşu ve kalıcılığı için değer diye düşünüyorum. Özellikle benim son dönemde 'pahalı oje' merakıma yenik düşüp hayal kırıklığına uğramalarımdan sonra bu fiyata bu performans iyi geldi doğrusu. Bu serinin farklı renklerini de tanıtmamı ister misiniz? Sevgiler!


*Ürün AVON tarafından tanıtım amaçlı gönderilmiştir.


Twitter: urfacemycanvas8




Görkem Karman

10 yorum:

  1. Bordoyu ve açık kırmızıları çok seviyorum ancak parıltılı olmamak şartıyla. Bahsettiğim tonları, videolarında senin de sürdüğünü görüyorum ve sana çok yakıştırıyorum. Bu ojeye gelirsek, bu rengi sevenler için bence iyi bir seçim olur. Avonun ojeleri genel anlamda başarılı. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Senin tırnaklarında bu rengi gördüğümde şaşırmadım değil çünkü genelde koyu bordolar ile daha iyi anlaştığını bilirdim :)
    Bu seriden Dazzle pink ve Purplicious favorilerimden oldular ama nedense bu renge elim gitmedi :)

    YanıtlaSil
  3. ben aslına bakarsan golden rose galaxy nail ve impression nail colorları tanıtmanı isterim.

    YanıtlaSil
  4. küçük bi sorum olacak, biraz kirletiyorum belki burayı çünkü oje hakkında değil :) kullandın mı ilmiyorum ama Max Factor 2000 Calorie rimel ile ilgili bi bilgi verebilir misin ? bi arkadaşım iyi olduğunu söyledi ama senin onayın olmadan olmaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. soruyu her ne kadar Görkeme sormuş olsan da ben uzun yıllar kullanım tecrübemi aktarmak istiyorum :) kirpiklerim çok uzun değil ve seyrek ama bu rimel harikalar yaratıyor diyebilirim fiyatı belki biraz pahalı diğer markadalar göre ama kesinlikle memnun kalacaksın muadil ürün istersen yine bu kaliyede lorealin lash architec 4d ürünüde harika ama günlük kullanım ve fazla para vermek istemiyorsan meybeline dolgunluk veren rimelleri olabilir umarım yardımcı olmuşumdur :)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  5. Merhaba :) sanki aklimdan geçeni okumussun google a bi soruyum bu oje nasil ki diye gorkemcim coktan yazmis bile :) diger renklerini de tanitmani isterim ben evet :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba :) sanki aklimdan geçeni okumussun google a bi soruyum bu oje nasil ki diye gorkemcim coktan yazmis bile :) diger renklerini de tanitmani isterim ben evet :)

    YanıtlaSil
  7. üzüm dyie evcil hayvanın var ama görkem abla neden hayvan deneyleri yapan markaları kullanıyorsunn kullanmamam kararı alıcakmısın ??

    YanıtlaSil
  8. canım blogunu severek takip ediyorum yazıların baya çok :) kategorileştirsen düzen olarak ?

    YanıtlaSil