Zoya - Toni || Oje İncelemesi



Günaydın! Haftanın ortasından, en sevdiğim günden herkese merhaba! Günün yazısı, koopcha.com 'un gönderdiği rengarenk paketten çıkan güzel bir oje üzerine olacak. Zoya, yabancı bloggerların ballandıra ballandıra anlattığı bir oje markası. Zararsız içeriğiyle de dikkat çeken Zoya'nın 120 farklı rengi var. İncelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayarak koopcha.com 'a ulaşabilirsiniz.




Fırçası gerçekten incecik. Tabii ki bir nail art fırçası kadar değil ama yine de alıştığımız ojelerin çok dışında, benim dar tırnaklarım için ideal boyutta. Sürümü ise çok kolay, zaten bu fırçayla etlerinize oje bulaştırmanız imkansız. Çabuk kuruması ve 3 gün kadar hiç bozulmadan sabit kalmasıyla da gönlümü fetheden bu ojenin rengine yakından bakalım…




İki kat uygulanmış hali.


Zoya, Toni rengini; yoğun mor alt tonlu şarap rengi diye tanımlamış ve bu öyle yerinde bir tanım olmuş ki, tek bir kelimesini bile değiştirmeme gerek kalmadı. İçindeki bordoluk ve morun hakimiyeti bu ojeyi tam bir sonbahar/kış rengi yapıyor.


Siz ne düşünüyorsunuz? Sizin Zoya'nız hangisi?


*Ürün koopcha.com tarafından gönderilmiştir.



Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8





Görkem Karman

11 yorum:

  1. Zoyamız yok :)) ama çok hoş duruyor ! Sana da yakılştı bu renk hem dediğin gibi sonbahar kışa uygun renkler <3 bu arada buraya yazmasam iyi olacaktı ama sabırsızlanıyorum :) sevgililer g. paketi kazananı ne zmn açıklanacak ? :) twitterda ismim Naz Es hatırladın mı görkem abla :)) <3 <3Sevgilerimi sunarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın çekiliş için son gün, 1-2 güne kazananı buradan duyuracağız :)

      Sil
  2. Tam böyle bir bordo arıyordum , giriyim bari bir şu siteye :)

    YanıtlaSil
  3. bayıldım renge. yerli firmalarda genelde bunun gibi ara tonlar yok. birde hafif mat bir görüntüsü oluyor zoyanın ona bitiyorum işte:)))

    YanıtlaSil
  4. Bilemiyorum Görkem'cim bir tırnak cilasına otuzaltı lira verilir mi?bence çok güzel ve kimselerde olmayan, sık rastlamadığımız bir renk olursa olabilir.tırnağında rengi çok hoş duruyor.benim bunca kozmetiğim eksikken sanırım bir tırnak cilasına o parayı vermem,eksiklerimi alırım.ama bilgimin olması böyle bir sitede böyle bir ürün satılıyormuş diye bilmem ve lazım olunca ulaşabilmem açısından önemli ve yararlı bir bilgi...teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. ayyy :D ben de çok beğendim :))) bir de çekiliş ne zaman açıklanacak acaba ?

    YanıtlaSil
  6. zoya markasını ilk defa senden duydum bloğuma bakarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  7. Bu tonlardaki ojeleri bende çok seviyorum ve bu aralar favorim rimmel lastıng fınısh 035 wıne not rengi hem renk hemde kalıcılık olarak fiyatına göre çok iyi.

    YanıtlaSil
  8. Pastel'in 07 numaralı ojesine benziyor.Çok hoş

    YanıtlaSil
  9. Zoya ojelerden en çok Sweet hoşuma gidiyor tam bir ilkbahar-yaz ojesi eğer fırsatın olursa mutlaka dene derim :)

    YanıtlaSil