Mini-VLOG: Üzüm'le Tanışın! & Watson's Alışverişim!



Günaydın! Kısa bir aranın ardından Youtube'a geri döndüm! Beni Twitter'dan takip edenler bilirler, artık ben de bir kedi annesiyim. Üzüm'ü o kadar kısa sürede, o kadar çok sevdim ki… Yeni videomda onu severken kullandığım ifadelere, çıkarttığım seslere şaşırmayın lütfen. Video BURADA. İyi Pazarlar! :)


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8





Görkem Karman

19 yorum:

  1. annemm sen ne tatlı bir şeysin :>

    YanıtlaSil
  2. Kedim yavruyken eve ilk geldiğinde 1-2 hafta ben de evdeydim sürekli ve zamanla bana o kadar alışmıştı ki banyo kapısının önünde bile beklemeye başlamıştı. Ve hayvanlar gerçekten ne veriyorsan anında alıyorlar. Kedi eğitilir mi vs dememek lazım, işlerine gelince gayet güzel anlıyorlar her şeyi. Üzüme sizinle beraber sağlıklı, mutlu, bol oyunlu seneler diliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. O koltukların kenar kısımlarındaki tüm deriler itinayla soyulacak, eğer bunun için bi önlem almak isterseniz şimdiden bilginiz olsun:) tabiki bu önlemi üzümü eğitip oralara dokunmamasını sağlamak olarak düşünmeyin çünkü bu neredeyse imkansız olur. Onun yerine koltuklarınızı kumaşla falan kaplayabilirsiniz. Veya bu gerçeğe şimdiden alışıp koltukların o halini umursamayabilirsiniz ki biz öyle yaptık:)

    YanıtlaSil
  4. Bende kedi istiyorummm çok şirinn:) Görkem Hanım insanların olumsuz yorumlarına bakmayın bence çok başarılısınız.Bende uzun zamandır yabacı bloggerları, youtuberları izliyorum ve hep içimden keşke ülkemizde de bu işi hakkıyla yapan insanlar olsa deyip duruyordum ki bir süre sonra sizi keşfettim.Elbette her iş olumlu olumsuz eleştiri alabilir ve herkes herşeyi sevecek diye birşey yok ama maalesef bizim insanımız olumsuz birşeyi eleştirmekle hakaret etmeyi ayırt etmekte zorlandığı için karşısındaki insanı ne kadar üzdüğünü farketmiyor ya da umursamıyor. Belki postunuzla alakasız bir yorum oldu ama bende bir takipçi olarak bu işi hakkıyla yapan insanların üzerine bu kadar gidilmesinden hiç hoşlanmadığımı söylemek istedim..

    YanıtlaSil
  5. Ayyy tam mimciklamalik ya. Gordukce sevesim geliyor. Gorkemcim duymussunudur veya alirken soylemislerdir ama koltuk kenarlarindaki derilerler ile ilgili yorum vardi. Bizim ikizler de surekli halilara ve koltuklara gidiyorlar deri olmamasina ragmen ama istanbuldaki kedicigimiz kucuklugunden beri tirmalama tahtasina alistigi icin koltuklara ve halilara gitmiyor. Uzum'un de cok tatli tirmalama tahtasi var zaten. En basta ona alisirisa zaten koltuklara ve halilara dokunmuyor :))

    YanıtlaSil
  6. Daha çok Üzüm'lü video istiyoruuuuuuuzzzz :D

    YanıtlaSil
  7. ayy üzümü sürekli görmek istiyorum , açıp açıp bakıyorum bu ne sevimliliktirr böyleeeee!!!!!!!! :) Bu arada rimmel match perfection ı uzun süredir kullanıyorum ve bayılıyorum. Biraz nars sheer glowa benziyor sanki. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba!Üzüm çok tatlı yerim ya ben onu tek kelimeyle Üzümü tanıtırım "sweetly" bence kesin.Seni her yerde takip ediyorum instagramda youtube-da her yerde blog-da bile eyer facebook ya da tweetr'ımda olsaydı oradada follow yapardım.Sana bir az önerilerim var.Eyer cildine süper nemlik kazandırmak istersen bilmiyorum belki kullanmışsındır Nivea Soft süper.Bir de parfüm önerim var Emotion'ın LOVE serisi süper.Yeni videolarını bekliyorum ve de Buketi çok özlüyoruz onunla bir video istiyorum ricayla teşekkürler harikasın :)

    YanıtlaSil
  9. Belki önerilerimin hepsini kullanıpta beyenmemişsindir ne de olsa her insanın kendi zevki var.Teşekkürler videolar çektiyin için.Hiç hız kesmeden follow yapıyorum

    YanıtlaSil
  10. merhaba görkem hnm size bir sorum olucakti. acaba üzümü nereden aldiniz bende hep gri renkte bir kedim olmasini istiyordum
    umarim yanlis anlamadiniz beni
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Az önce eşime tekrar tekrar yalvardım bir kedi alalım diye ama cık dedi! :(

    YanıtlaSil
  12. ikinizde çok tatlısınız :))) ama tepkilerinden anlaşılıyor ki sende artık bir kedisever olmuşsun :)))

    YanıtlaSil
  13. Çok tatlı maşallah. Benim de kedilerim var ;) insan gerçekten çok seviyor. Bana da beklerim izleyicim olmanız dileğiyle... www.locosmetico.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,
    Çok şeker çok tatlı bi kedi. Sizinle birlikte uzun ömürler diliyorum. :) Benim de bir Yumoş'um var 9 yıldır bizimle. Kardeşim, aşkım, kuzum, kuşum her şeyim oldu. Eğitim önerisi olarak evet ve hayırı öğretirsen gerisi çok kolay olacaktır. Kediler çok ilgi ve sevgi ister ama bir süre sonra fark edeceksin ki senin de onun sevgisine çok ihtiyacın var. Ben üniversitede okumak için evimden uzaktayım ve en çok özlediğim onun sıcaklığı, mırlaması, her yere peşimden gelmesi. :) Umarım siz de çok uzun yıllar birlikte kalırsınız ve onu ailenizin bir bireyi yaparsınız. :)

    YanıtlaSil
  15. bu far paleti için swatch veya makyaj videosu yapar mısınız?tr'ye geldiklerini bilmiyordum, ben brixton brown renginde olanı beğenmiştim yabancı bloglardan, o da gelmiştir umarım.ayrıca fiyatını da yazarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. üzümle yeni bir video istiyorum görkem. bayıldım kedine:D

    YanıtlaSil
  18. ''Gerçek bir hayvansever pet shop ya da barınak diye ayırmaz.'' ifadesini yanlış buldum; zira ayırır, ayırmalıdır. Gerçek bir hayvansever barınağa yönelmelidir öncelikle, oradan bir can kurtarmalıdır. Sürekli cebine para girsin diye cins hayvanları doğurtup durdukları yer pet shoplar, sonra sokaklar ve barınaklar atılmış hayvan doluyor ve yaşam şartları da pek iyi değil bu hayvanların. Ha pet shoptaki de hayvan, barınaktaki de; ama biri daha çaresiz işte. Açıkçası videoya bakarken cins hayvan olmasından mütevellit nereden alındığını öğrenmek de istemiştim. Barınaklarda da envai çeşit cins var.

    Kedi çok tatlı, blog da çok güzel elbette ve ben bu konularda biraz hassasım. Mutlu ömürler Üzüm'e.

    YanıtlaSil
  19. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=622122767860419&set=a.540585612680802.1073741869.536668559739174&type=1&theater

    umarım fotoğrafı görebiliyorsundur, tam da bu yüzden pet shoplarla barınaklar arasında fark vardır, hayvanlar parayla alınıp satılabilecek eşyalar olmamalıdır, olduğu takdirde sonuçları ortadadır. sadece damızlık çiftlikleri ve pet shop şartlarıyla ilgili biraz araştırma bile bu cümleyi kurmamaya yeterlidir.

    blogunu beğeniyorum bu arada haksızlık etmek istemem ama hayvanseverlik işi başka :)

    YanıtlaSil