Essie - Instant Hot



Günaydın! Günün yazısı, yaklaşık 2,5 senedir en sevdiğim oje olan Essie Fiji (şuradaki yazımda bahsetmiştim) sanıp yanlışlıkla aldığım Instant Hot üzerine olacak. Fiji daha pembemsi ve ışıltısız bir beyazken Instant Hot onun biraz daha simli hali ancak tuhaf olan şu; simler ojeyi sürdüğünüzde değil ojeyi silerken belli oluyor.




Essie; kalıcılığı, sürüm kolaylığı ve kuruma hızıyla favori oje markam diyebilirim ancak fiyatları alışılmışın üstünde olduğu için çok beğendiğim renkler dışında bu markayı tercih etmiyorum. Fırçasının inceliği ideal, ojenin keskin bir kokusu yok. Sürümü kolay ve gerçekten çok çabuk kuruyor. 3 kat uyguladığım zamanlarda bile bozulma olmuyor.




Dediğim gibi ojenin altında kalan simler, silme işlemini biraz zorlaştırıyor. Bu yüzden Instant Hot'ı uygulamadan önce yine Essie'nin baz ojesini (base coat) uyguluyorum.




Üzerine de Instant Hot'ı iki kat geçiyorum ve sonuç bu şekilde oluyor. Keskin badana beyazındansa içinde bu şekilde pembelik olan açık renkleri daha çok seviyorum. Her ne kadar yanlışlıkla almış olsam da ve Fiji'nin yerini doldurmasa da bu rengi de son bir senedir keyifle kullanıyorum. Sizin favori açık renk ojeleriniz hangileri?


*Essie ojeleri Sephora'lardan ve havaalanlarından alabilirsiniz.


Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

11 yorum:

  1. rengi çok güzelmiş Görkem, sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba blog yazı stilini mi değiştirdiniz yoksa benim pc mi tuhaf gösteriyor :)

    YanıtlaSil
  3. Opi miso happy with this color...en sevdigim :) essie"den bende acik renkli olanlardan van d'go var...surumu cook zor.. Essie"nin top coat"una asigim :)

    YanıtlaSil
  4. rengi çok güzelmiş ellerine de çok yakışmış canım :)

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş Görkem ablacım biliyosundur ben senin büyük hayranınım Kıbrıs 'a bende her sene gidiyorum bu sene gelirseniz bi görmek konuşmak isterim :)

    YanıtlaSil
  6. Tirnaklarin cok hos ne sursen yakisiyor .d

    YanıtlaSil
  7. Merhaba :) Yanlış anlamazsanız; dün T40 çekiliş sonuçları açıklanacaktı. 25 Şubat'ta, acaba ben mi yanlış biliyorum yoksa bir aksaklık mı çıktı?

    YanıtlaSil
  8. Rengini ben de beğendim. Zaten toz pembe tonları, silik mercanlar, pastel tonlar favorim.

    YanıtlaSil
  9. Bende geçenlerde boynerde essie indirimdeyken fiji aldım. 2 haftadır silip silip aynı ojeyi suruyorum. Rengine asık oldum :)

    YanıtlaSil
  10. Sen bu kadar seviyorsun diye beyaz sevmesemde gidip fiji alacağım..

    YanıtlaSil