Sigma F35 Tapered Highlighter Brush || Aydınlatıcı Fırçası



Günaydın! Günün yazısı yine bir Cloud 10 Beauty siparişim üzerine olacak. Sigma'nın birkaç fırçasını deneyip çok memnun kalmış biri olarak F35 de ne zamandır aklımdaydı. Özellikle Youtube videolarında yabancı ablalarımızın elmacık kemiklerini bu fırçayla aydınlatmaları ve göz altlarını pudrayla bu fırçayı kullanara sabitlemeleri beni baştan çıkarmıştı.

Nihayet 2 hafta önce siparişimi verdim ve 4 iş gününde elime ulaştı. Aydınlatıcı konusunda Real Techniques Setting Brush'tan bile daha iyi olduğuna garanti verebilirim. Gelin yakından inceleyelim.




Konik şekli ve yumuşacık tüyleriyle elimin sürekli gittiği fırçalardan biri haline gelen F35 kolay yıkanıyor, çabuk kuruyor ve tüy dökmüyor. Uca doğru sivrilen şekli sayesinde yüzün yüksek bölgelerine kolayca oturuyor. Hatta çukurlarda da yolunu buluyor. Çok edebiyat yaptım sanırım, kısacası yüzün doğal kontürüne de yerleşiyor. Keskin bir kontürleme için çok kullanışlı olabilir.




Yazısını şurada yazdığım MAC 138 fırçamın minik versiyonu olarak gördüğüm bu fırçayı amacına uyarak toz aydınlatıcılarım için kullanıyorum. İlerleyen günlerde bir tane daha edineceğim bu fırçayı incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu yazıyı okuyan herkese çok çok güzel bir hafta diliyorum! Sevgiler. :)


Youtube: yourfaceismycanvas8
Twitter: urfacemycanvas8
Instagram: gorkemkarman



Görkem Karman

7 yorum:

  1. Yine süper bir yazı olmuş Görkemcim sayende makyaj fırçaları aldım ve devamı gelecek sanırım:)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. iyigünler alakasız bir yer olabilir ama real techniques fırçalarından fondöten veya bb krem için en uygun olan hangisi? bir fırça alıcam ama kullanım açısından en ideali hangisiyse onu almak istiyorum..

    YanıtlaSil
  4. bu fırçayı çok merak ediyordum :) doğuma kadar kozmetik orucuna girdim sonrasında ilk alınacaklardan :)

    YanıtlaSil
  5. Gorkem Hanım Cloud 10 Beauty'den alışverış yaparken (fırça haricinde de makyaj malzemesi alabildiğimiz için sormak istedim) her hangi bir not düşmelerini falan istiyor musunuz? yoksa her şekilde sorunsuz geliyor mu paketiniz?

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle zevklerimiz aynı, yayınların resmen ilham veriyor :)))

    YanıtlaSil
  7. Benim sigma fırçalarım inanılmaz kıl döküyor ve her yıkamam simsiyah su bırakıyor. Acaba neden bir bilginiz var mı ? Teşekkürler ..

    YanıtlaSil