Sally Hansen - Petrol || Oje İncelemesi





Günaydın! Geçen haftalarda Dermomarket.com siparişime son anda eklediğim Sally Hansen Petrol'le tanıştırayım sizleri. 

Fırçası epey kalın, tek bir darbeyle tüm tırnağı boyayabiliyorsunuz. Ayrıca ojenin kıvamı ve örtücülüğü harika, tek bir kat bile yeterli oluyor ancak ben yine de 2. katı uyguluyorum. 

Çabuk kuruyor ancak tırnaklarımda çok kalıcı olmadı. 2. günün sonunda oje uçlardan soyulmaya başladı.

Renk ise siyaha çalan lacivert. Ben bordoda da lacivertte de siyaha yakın bir koyuluğu ellerimde görmekten çok hoşlanıyorum. 

Sally Hansen markasını kozmetik mağazaları dışında online olarak da bir çok siteden alabilirsiniz. Sevgiler!


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Genelde sessiz takipçilerdenimdir ama yazmadan duramadım. Bildiğin F5 ile sürekli sayfa yeniliyorum 9 buçuk olsun da bakayım diye :)

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Ben de 660 numaralı bordo rengi severek kullanıyorum. Üzerine top coat uygulayınca şahane oluyor:)

    YanıtlaSil
  3. çok beğendim tam benim rengim sanada çok yakışmış ayrıca

    YanıtlaSil
  4. Ellerine yakışmış, güzel günlerde kullan =)

    YanıtlaSil
  5. Maalesef Sally Hansen verdiğiniz ücrete değer bir oje değil. Kendisini çok övdüler aldım ama dediğin gibi 2. gün hemen yıpranıyor ve oje hemen katılaştı. Şimdilik favorim Pastel markası :))

    YanıtlaSil
  6. Görkemcim BEN DOĞA İLE UĞRAŞIYORUM SENDEN BİR RİCAM VAR ÇOK FAZLA PARFÜM SIKMA ÇÜNKÜ DOĞAYA COK ZARAR VERİYORSUN. ''NE GİBİ ZARAR DİYORSAN'' GÖKYÜZÜ DELİNEBİLİNİZ SAKIN SIKMA DEMİYORUM SIK AMA AZ SIK ANLAYIŞIN İÇİN TEŞŞEKÜRLER

    YanıtlaSil
  7. Keşke fırçanın kalınlığınıda tam olarak gösterseydin :/ yarınki yazını 4 gözle bekliyorum

    YanıtlaSil
  8. Sanırım pastel 63 numara buna dupe olabilir. O da koyu bir lacivert. Tabi yanyana görmek lazım.

    YanıtlaSil
  9. petrol diyince, ajda pekkanın şarkısı geldi aklıma :))

    bu arada reklam yapmayı cidden sevmem, ama kimyasal peeling yaptırdım ve en ufak ayrıntısına kadar anlattığım bir yazı yazdım cidden ilgilenenler sıkılmadan okuyacaktır kanımca. gelip yorum bırakmanız çok mutlu eder beni gerçekten :)

    YanıtlaSil
  10. kesinlikle katılıyorum cnm ve aynı sorun maalesef Maybellıne Color Show serisinin ojeleri içinde geçerli 2.günde hemen soyulmaya başlıyor o kadar uğraştığınla kalıyor ve ojeleri silmek ya da bi kat daha uygulamak zorunda kalıyorsun:((

    YanıtlaSil
  11. Biliyorum bana yanıt vermiyceksin belki ama,youtube'da sadece sana aboneyim Yeni bir video paylaştıgın zaman bildirim geliyo ve hemen izliyorum. SENI COK SEVIYORUM GORKEM ABLA,KIM SANA KOTU SOZ EDERSE HIC TAKMA KAFANA,YADA LINK AT BEN SÖVERİM XDD

    YanıtlaSil
  12. Sally Hansen ojelerini sevmiyorum :) Asetonundan nefret ettim. Aseton ojeyi çıkarmıyor diye de değil,kocaman bir kutu dolusu. Uzun bir süre kullanırım,hem de tırnaklarımı da nemlendirir diye almıştım. Ama şişe diğer asetonlarında olan şu ucunda minik deliği olan ve pamuğa dökmemizi kolaylaştıran o aparattan yok. Şişenin kapağını açıp,asetonu kapağına dökmek! ya da başka bi minik kaba dökerek kullanmak zorunda kalıyorsunuz. Bu yüzden Selly Hansen'in çoğu ürününü sevmiyorum :)

    YanıtlaSil
  13. görkemcim, bu güzel ama bir ara flormar 398 blue black gözatmanı tavsiye ederim. beğeneceğinden eminim

    YanıtlaSil
  14. Gratis'ten altın rengi olanını almıştım, yaklaşık 1 yıldır severek kullanıyorum. Şişesinin altında 2 kat uygulayın yazıyo ama 1 kat sürünce bile çok güzel duruyo altın rengi. Biraz simli gibi ama tırnağa sürünce daha mat duruyo. KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM :)

    YanıtlaSil