Tanya Burr Peaches & Cream || Oje İncelemesi

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Haftanın en sevdiğim gününden günaydın! Bugün bu yazıyı yazdığıma inanamıyorum. Tanya Burr, eski adıyla Pixi2woo'yu 45-50 takipçisi varken takip ediyordum. Makyaj koleksiyonumun genişlemesinde payı çok büyük olan Tanya'nın bugün Youtube'da neredeyse 2 milyon izleyicisi var ve kendisinden bekleneni başarıp kendi markasını geçtiğimiz ay piyasaya sürdü. Cloud 10 Beauty tanıtım amaçlı 2 adet oje ve 2 adet parlatıcısını gönderince, bana denemek ve sizle paylaşmak düştü. Tanıtacağım ilk oje Peaches & Cream (Şeftali ve krem.)

Good morning from my favorite day of the week! I actually can not believe I'm blogging about this. I've been a subscriber of Tanya Burr (old Pixi2woo) since the day she had only 45 followers on Youtube. I owe her my makeup collection and my desire to make videos. Today she has almost 2 million subscribers and she has her own brand! Cloud 10 Beauty sent me 2 nail polishes and 2 lip glossed from her range so here I am, reviewing Peaches & Cream nail polish by Tanya Burr…




Öncelikle şişesinden başlamak istiyorum. Chanel ojeler gibi kare kapaklı, oldukça şık ve dayanıklı bir camdan yapılmış. Oje 12 ml. Rengi ve yapısı tıpkı ismi gibi; kremsi şeftali. İki kat tırnaklarımı örtmeye yetiyor ve bugün ellerimdeki 3. günü olmasına rağmen en ufak bir soyulma yapmadı. Beklediğimin çok üstünde, Tanya'yla gurur duymamı sağladı. Epey kalabalık bir paketin içinde İrlanda'dan buraya 2 iş gününde ulaşması da beni çok şaşırttı. Şansınızı denemek isterseniz Tanya'nın koleksiyonuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sevgiler!

First of all, packaging. It kind of reminds me of Chanel polishes in a square glass bottle. It looks super cute and girly. The product itself is 12 ml. The texture and color? Just like the name tells; Peaches & Cream. A good 2 coats cover my nails and it didn't come off even though I've been wearing it for 3 days now. I'm so so proud of Tanya. Well done girl! Click here to check and order Tanya's nail polishes and lip glosses.


*Thank you Cloud 10 Beuaty for giving me the opportunity to try out my favorite Youtuber's range! x


Youtube: yourfaceismycanvas8
Twitter: urfacemycanvas8
Instagram: gorkemkarman



Görkem Karman

14 yorum:

  1. Tırnaklarına çok yakışmış fakat Türkiye'ye gelir mi sizce ?

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir renkmiş:)) her zaman ki gibi ulaşmanın kolay olmadığı bir ürün :((

    YanıtlaSil
  3. ojenin rengine bayıldım, bu serinin tamamını çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Ben de blogunun 4 ya da 5.ayında seni takip etmeye başlamış biri olarak o kadar izleyiciye ulaşıp aynı gururlanmayı yaşarım inşallah Görkem :) Yavaş yavaş bu yoldaki adımların hızlanıyor Pixiwoo'ların seni takip etmeye başlaması müthiş!
    Ojeye gelince Pastel 73'ü andırıyor sanki. Renk başarılı bir nude. Tırnaklarına da çok yakışmış, güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  5. bir gün senin de adını marka olarak görebiliriz dilerim. Hak eden tek blog yazarısın benim nezdimde <3

    YanıtlaSil
  6. Renk bir harika gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Görkem abla , bayıldım bu renge!
    TR ye gelir mi sence? :)

    YanıtlaSil
  8. diğerlerinide merakla bekliyorummm ! :)

    YanıtlaSil
  9. Renk tam benlik bayılıyorum bu tonlara ama aradığım gibi bir renk bulamadım TR de sadece bu rengi gelse bile süper olurdu =)

    YanıtlaSil
  10. Renk cok guzel gercekten :)

    YanıtlaSil
  11. Ne kadar hos guzel bir renkmiş :) Sana da cok yakısmıs. Guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  12. tanya burr'u bende çok severek takip ediyorum uzun zamandır şimdi çok merak ettim bu ürünü rengi ve kutusu da gerçekten çok güzel gözüküyo :D
    http://meeryemcan.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  13. Elit ve asil duruşlu pek beğendim:)
    http://goosestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Rengi muhteşem, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil