Makyaj Masamı Birlikte Düzenleyelim! || MUJI Alışverişim!



Günaydın! İstediğim akrilik çekmeceler yeniden stoklanmış, hava da bahardan kalmaymış. Kulaklığımı takıp caddeye yürümez miyim? Muji'den çekmecelerimi almaz mıyım? Tabii ki yaptım! Çekmecelerimin tozunu sizlerin gözü önünde aldım ve makyaj malzemelerimi yerleştirdim. Videoyu izlemek için buraya tıklamayı ve beğendiyseniz 'beğen' butonuna basmayı unutmayın! :) Mutlu haftasonları!


*Video 3 farklı çekiliş haberi de içeriyor.  Unutmadan; seven ve sevilen herkesin sevgililer günü kutlu olsun!


Twitter: urfacemycanvas8



Görkem Karman

8 yorum:

  1. Gorkem mujinin bu cekmeceleri tam can kurtaran aldıkca alası geliyor insanın ama once uste kat cıkıyosun sonra yanına ek binaya geciyosun :)) gule gule kullan ;) Ben en tepeye de kapaklı olanı koyuyorum fondotenler için

    YanıtlaSil
  2. Görkem düzenli oluşunu çok beğeniyorum. Organizerleri, makyaj masanın yanındaki çekmecenin üzerine üst üste koymayı denedin mi hiç, bir de öyle bak istersen. Makyaj masanda fazla yüksekte kaldı göz yoruyor gibi geldi bana. Bu arada Avonun creamy melon ruju ne tatlı bir renge sahip öyle :)

    YanıtlaSil
  3. Şeffaf olmaları uyum açısından ve ürünleri görebilmek açısından çok güzel ama içindekiler karışmaya başlayınca çok yorucu olmaz umarım :)

    YanıtlaSil
  4. Görkem tatlim..sana bisrsey soracağım bütün makyaj malzemlrmi.attim.diyeblrm en bastan baslmak icin hangi markalari almam gerekiyo iyi ve gercekten kaliteli urunler almka istiyorum mac nars este Lauder mi yada hepsini mac dden mi alayim karar veremedim:((fircalar tamm hersey tam ama baslmadm alsvrrse

    YanıtlaSil
  5. Çekmecelerin en mantıklı dizilimi bu şekilde olmuş. Yalnız üzüm biraz büyüyünce bu düzeniniz biraz değişebilir, çünkü göz kreminizi top gibi yuvarlamak çok eğlenceli gelebilir ve fırçalarınızın yeterince temiz olmadığını düşünerek onları yalayıp size yardımcı olabilir. Bunlar olası durumlar:)

    YanıtlaSil
  6. meraba görkem ablacım :) bir sorunum var yardımcı olursan sevinirim 13 yaşındayım ve kapatıcı,fondoten,bb cream kullanma ihtiyacı duyuyorum sence hangisi benim için uygun (markalarını yazarsan sevinirim) :)

    YanıtlaSil
  7. Makyaj masanın düzeni çok hoş olmuş. Güle güle kullan. Videonun 2. kısmı, özellikle kapatıcı seçmem konusunda çok yardımcı oldu. Çünkü şimdiye kadar kullandıklarımdan pek memnun değildim. Mac ve maybelline alıp deneyeceğim. Teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Öncelikle makyaj masana bayildim mujiden aldigin akrilik cekmecende harika olmuş cuk oturmuş gule gule kulan :))

    YanıtlaSil