Elizabeth Arden Eight Hour Cream Nourishing Lip Balm





Günaydın! Bugün sizlere, alıp almamak arasında çok kararsız kaldığım ve sonunda bir şans verdiğim yeni lip balmımı tanıtacağım. Özellikle yabancı vloggerların çok övdüğü Elizabeth Arden Eight Hour serisi ülkemizde fazla bilinmiyor, konuşulmuyor ancak Sevil mağazalarında mevcut. Ben kendiminkini son Roma seyahatim dönüşünde Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan 18 Euro'ya aldım. İyi ki de aldım.

İsminden de anlayabileceğiniz gibi, bu seri 8 saatlik nem vaat ediyor. Ben ilk olarak yüz kremini inceledim ancak kokusu o kadar ağır ve kıvamı o kadar katıydı ki, sürdüğüm gibi yüzümden silmek istedim. Daha sonra elim dudak kremine gitti ve uyguladığımda onun da yoğun bir kokuya sahip olduğunu görünce rafa geri koyup uçağa bindim ancak uçuş sırasında dudaklarıma o kadar iyi geldi ki, dönüşte havaalanından aldığım tek ürün bu oldu.

14.8 ML'lik çok kullanışlı bir tüpte gelen bu ürün SPF 20 içeriyor. Gramajına göre fiyatı pahalı olmasına rağmen çok ama çok sevdim. Neden mi?

Öncelikle paketi sade ve kullanışlı. Ürünün kıvamı ilk bakışta bal gibi dursa da, parmaklarınızla dudaklarınıza yedirmeye başladığınız an eriyip kaygan bir jel/krem formu alıyor. Asla ağırlık yapmıyor, değişik kokusuna rağmen rahatsız etmiyor. Üstelik gerçekten epey kalıcı. Öyle ki; gece uyumadan sürdüğümde sabah hala dudaklarımda oluyor.

Çok mat rujlar için inanılmaz başarılı bir baz olan bu dudak kremi, Kanada soğuklarında bile çok başarılıymış. Bu kadar yoğun nem verip böylesine hafif yapılı olduğu için en sevdiğim lip balmım oldu kendisi. Son zamanlarda fazla donuk ve mat görünen rujlarımın üzerine de uygulamaya başladım ve yapış yapış olmayan dudak parlatıcısı görevi gördüğüne de şahit olunca biter bitmez almaya karar verdim.

Siz bu markanın herhangi bir ürününü denediniz mi?


Youtube: yourfaceismycanvas88
Twitter: urfacemycanvas8





Görkem Karman

15 yorum:

  1. Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm SPF 20 bu da Nuxe'un benzeri bir yapıda bir dudak koruyucusu ancak Nuxe gibi portakal kokmuyor. Dudak bazı olarak kullanıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Parfumunu kullaniyorum. Kokusuna , kaliciligina kesinlikle bayiliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. ben the original olanını kullanıyorum mükemmel bir şey kabuk kabuk olmuş yaralara, çatlayan dudaklara, maniküre gidemediğim de sertleşen tırnak etlerime sürüyorum harika bir iş çıkarıyor.kokusu özellikle dudağa sürdüğümde ağır geliyordu başta rahatsız ediyordu ama alıştım, vazgeçemeyeceğim bir ürün, yalnız bunu düşünüp kokusuz olanını çıkarmışlar elimdeki ürün bitince kesinlikle kokusuz olanını alacağım :)

    YanıtlaSil
  4. Bu bahsettigin kivami Avon'un ari sutu balli dudak balmina benzettim.

    YanıtlaSil
  5. Görkem abla daha önceki videonda (VLOG: Ailemle Haftasonu , Buket'in Odası ...)'da Buket'in odasıni gösterirken gözüme bir lip balm ilişti vanillia cupcake gibi bir şey yazıyordu çok merak ettim markasını ve ismini söyleyebilir misin ???

    YanıtlaSil
  6. Çok ilgimi çekti muhtemelen deneyeceğim ancak keşke dudaklarındaki görüntüsü önce sonra şeklinde koysaydın merak ettim :)

    YanıtlaSil
  7. Yıllar önce far bazını ( Advanced Eye Fix Primer ) kullanmıştım. Uzun süredir Türkiye'de bulamıyorum. Kullandığım en iyi far bazıydı. Kapatıcı rengindeydi ve göz kapaklarındaki tüm lekeleri kapatıyordu. Kendisine en yakın ürün bence Benefit Stay Don't Stray; ancak pompalı olduğu için kullanmakta zorlanmıştım. Diğeri tüpteydi.

    YanıtlaSil
  8. Eiht hour serisinden gunes kremini uzun süre kullanmistim ve cok memnun kalmistim meshur klasik eight hour kremi de cok seviyorum ama lip balmin varligindan sayende haberdar oldum ^^ Balm koleksiyoneri olarak katmak lazim bünyeye hihi <3 Güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
  9. ben elizabeth arden ın her sey icin kullanılabilen 8 hour cream ini kesfedeli herhalde bi 8 sene olmustur ve vazgecilmezim..
    Gunes yanıgı olsun, yemek yaparken elimi yakmak olsun, lipbalm olsun hep o kremini kullanıyorum..
    sadece lip balm veya nemlendiricisini almak yerine her sey icin kullanılan orjinal 8 hour kremi almanızı oneririm..

    YanıtlaSil
  10. Elizabeth Arden All Gone Eye and Lip Makeup Remover denediğim en iyi makyaj çıkarıcı. En inatçı suya dayanıklı rimelleri bile tek seferde ve Lancome Bi Facil gibi o yağlı his vermeden,ovuşturmadan çıkarıyor...Bir de Green Tea parfümü var..Sıcak günleri hafif kokusu..

    YanıtlaSil
  11. Görkemcigim 8-h yüz kremi bende var, ancak ilaç gibi kullanıyorum. zira içeriginde paraben ve bolca petrolatum var. ancak minik deri tahrişlerine çatlak ve kizarikliklara çok iyi geliyor. fırsatın olursa al, elinin altında dursun derim -ki temiz içerik insanı olarak böyle birşeyi kolay kolay tavsiye etmem.Sevgiler

    YanıtlaSil
  12. hi! it is so important to have nice and moistured lips, during winter is difficult!
    thank you for the review
    Irene
    www.thedailylace.com
    https://www.facebook.com/thedailylace

    YanıtlaSil
  13. 8-h serisine annemle birlikte bayilirdik ama sonra cf urunlere yonelince kullanmayi biraktim ama annemin yillardir kullandigi ve beni de alistirdigi favorisiydi :)

    YanıtlaSil
  14. Güzel duruyor kullanmaya deyer.Zaten yeni bir şey denemek çok iyi bir şey.Güle Güle kullan bize sadece bunu söylemek düşer.İyi günlerde kullan.Bu markanı ilk kez duyuyorum galiba.Thank you very much Görkem sister.

    YanıtlaSil