Avon'la Sevgililer Günü Makyajı! || Valentine's Day Makeup!



Günaydın! Sadece Avon ürünleri kullanarak yaptığım sevgililer günü makyajımı izlediniz mi? Ben bu videoyu çekerken çok eğlendim, umarım siz de beğenirsiniz. Herkese mutlu haftalar! :)
Video BURADA.


Twitter: urfacemycanvas8




Görkem Karman

11 yorum:

  1. Avonun fircalari hakkinda ne düşünüyorsun

    YanıtlaSil
  2. avon kesinlikle reklamlarında seni oynatmalı :) ya hu o ruj aşkına reklamındaki kız ne kadar itiçi. oysa bizim Görkemimiz can can :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum ! Sinir bozucu bir reklam.

      Sil
  3. :) Çok şirin bir makyaj olmuş. Zaten sevgililer gününün rengi bana kalırsa pembe tonları olmalı :) Kırmızı da aşkın rengi ama romantizm ve sexylik girince işin içine ben pudra pembesini tercih ediyorum.

    Avon kupasını,makyaj fırçalarını ve ruju sevdim. Normalde Avon markasını sevmiyorum. Lisedeyken sınıf arkadaşım temsilciliği yaptığı için kataloglarını her tenefüste incelerdim. Özellikle Secret Fantasy parfümüne bayılıyordum. Hatta hala şişesini saklıyorum,o zamanlar 2010-2011 yıllarındaydı. Lise yıllarımı resmen canlndırıyor o parfüm gözlerimde :)
    Ürünlerine gelince,aradan baya yıl geçmiş gibi 2010 diye bakarsak 4 yıl geçmiş. Belki ürünler değişmiş olabilir. Ama Avon'un o zamanki far fırçalarını suluboya ve guaş boya çizimlerinde kullanıyordum,fondotenler yüzümde sivilce patlaması yaptırmıştı. Rujlar simli olduğu için hiç yaşıma uymuyordu. Yüz temizleme için olanlar çok kötüydü. O zamanki ürünler böyledi.

    Şimdiki Avon ürünlerinden fırçaları denemek isterdim ama Real Techniques fırçalarını aldıktan sonra denemeyi düşünüyorum :) Rujlar,özellikle Görkem,videoda kullandığın rujun rengini almak istiyorum. Ve tabi ki parfümlerini de almak.

    Seni seviyorum Görkem'cim :)

    YanıtlaSil
  4. çok hoş bir makyaj olmuş

    YanıtlaSil
  5. Video çok eğlenceli olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Mega efect mascarayi cok begeniyorum bende rujlarinda da severek kullandiklarim var

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, blogunu yeni keşfettim. Çok doğal ve keyiflisin. Tebrik ederim. Bende denemek istiyorum blog macerasını :) yavaş ve acemi adımlarla başladım. desteklerini bekliyorum. :) Bu arada üzüm e hayra kalmamak mümkün değil bizim içinde sev onu :)
    http://kitapsevenelmakurdu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Video ve makyaj yine yeni yeniden çok tatlı ^^

    YanıtlaSil
  9. ya su avon goz kalemini bi turlu bulamiyorumm napsam ?

    YanıtlaSil
  10. Merhaba Görkem,
    "avon supershock siyah göz kalemi" ni avonnun internet sitesinden, katalogtan vs hiçbir yerden bulamıyorum. Avon müşteri hizmetleri ürünün kaldırıldığını söyledi. Bu ürünün muadili olarak "glimmerstick blackest black" önerildi. Bu konuda ne düşünüyorsun? Siyah bir göz kalemine ihtiyacım var? Ne önerebilirsin? Senin supershock kalemin bitince ne almayı düşünüyorsun? Bu konuda yardımlarını esirgemezsen çok sevinirim.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil