Rimmel Sun Shimmer Bronzer - 001 Gold Princess



Günaydın! Bugün sizlere, geçtiğimiz haftalarda Watson's Türkiye tarafından hediye edilen Rimmel London Sun Shimmer Gold Princess bronzerı tanıtacağım. Elime geçtiği günden beri farklı bir bronzer kullanmadım, bu sebeple fikirlerimin, ürünün incelemesini yapacak kıvama geldiğini düşünüyorum.




Uygun fiyatlı markalar arasında en sevdiğim ürünlerin Rimmel London'a ait olduğunu defalarca belirtmiştim. Gerçekten de az paraya iyi maskara, fondoten vs. almak isteyenlerin aklında bulunmalı.

Gelelim bronzera. 9.9 gram ve paketi aşırı hafif, çantaya atıp çıkmalık. Gördüğünüz gibi 3 farklı renk içeriyor. Bu renkler hem tek tek, hem de karıştırılarak kullanılabiliyor.




Her bir rengin duruşu bu şekilde. Renkler; aydınlatıcı, allık ve bronzer olarak kullanılabileceği gibi far olarak da kullanılabiliyor. Bronzer ışıltı içeriyor. NARS Laguna'daki gibi fırçadan yüze transfer olmayan cinsten bir ışıltıdan bahsetmiyorum. Gerçekten aydınlık duran ve gün ışığında farkedilen bir parıltı bu ürünün barındırdığı.




Tüm renklerin karışmış hali ise bu şekilde. Ben hepsini karıştırıp büyük fırçalarla yüzüme yaymayı tercih ediyorum. Bu ürünü sürdüğümde allık kullanmıyorum. İçerdiği kızıl yansıma sebebiyle fırçada kalan ürünü yanaklarımın merkezine de dokundurup makyajımı tamamlıyorum.




Kalıcılığını çok başarılı bulduğumu söyleyemeyeceğim. Ürünün pratik ambalajına 10 üzerinden 8, rengine ve duruşuna yine 8 veren ben, konu kalıcılık olunca 5'ten yukarı çıkamıyorum. Normalde yanak kısmım kuru olduğu için çoğu fondoteni ve allığı bazsız saatlerce kullanabiliyorum ancak bu ürün, uygulandıktan 1-2 saat sonra yanaklarımda parça parça görünmeye başlıyor. Dalga dalga oluyor desem daha doğru olur.




Bu bronzerı uygularken tercih ettiğim 2 fırçayı da sizlerle paylaşmak istyorum. İlki favori bronzer fırçam MAC 187, diğeri ise daha allık gibi kullanmak istediğimde elime aldığım MAC 138. Son olarak uygun fiyata alınabilecek başarılı bronzerlardan biri olduğunu belirtmek ancak kontür yapmak için mat bir bronzer arıyorsanız Sun Shimmer'ın size uygun olmadığını hatırlatmak istiyorum. Mutlu günler! :)


*Ürünü Watson's mağazalarından satın alabilirsiniz.

Görkem Karman

7 yorum:

  1. Woo ilk yoruma yetistim :)) Yahu bir urunu insan bu kadar mi guzel anlatir. Harika olmus. Sana da yakismis :)

    YanıtlaSil
  2. Yine çok güzel bir inceleme yazısı olmuş :))

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım çok açık ve net bir yazı olmuş yine 😀

    YanıtlaSil
  4. Güzelmiş ama o parça parça durma konusu sıkıntılıymış :s Ben Nars Lagunayı tek geçiyorum sanırım hep onu alarak devam edeceğim :)

    YanıtlaSil
  5. Peki yine bu görüntüde ama daha kalici bi bronzer onerin varmi yine watsons yada gratiste alabilicegimiz ;)

    YanıtlaSil
  6. Ben de kullanıyorum bu ürünü. Çok sevdim :) renk uyumu bi harika. Ancak far olarak kullanmak hiç aklıma gelmemişti. Çok güzel bi fikir. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. oleey gorkem post yazmis :)

    YanıtlaSil