Makyaj Koleksiyonum || 2014






Görkem Karman

5 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Görkem merhaba, uzun zamandır elimdeki ürünlerin bir kişiye çok fazla olduğunu düşünüyordum, ama hiçbirinden vazgeçmek istemiyordum makyaj detoksu yazını okuduktan sonra çekmecelerimi boşaltım ve aralarından elemeye başladım. Elimde 7-8 tane şeftali rengi allık olduğunu fark ettim mesela, benzer renkleri eledim vs. Bazılarını hediye ederek elimden çıkardım, kalanları içinde bir blog satışı yapmayı planlıyorum. Daha önce hiç blog satışı yapmadım, senin eski blog satışı yazılarında ürünlerin dezenfekte edilip gönderileceğini yazdığını hatırlıyorum. Bu işlem için nasıl bir ürün kullanıyorsun ve ben bu ürünü nereden alabilirim? Bende alan kişilere tertemiz ürünler göndermek isterim, yardımcı olursan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok geniş bir koleksiyonunuz var :D

    YanıtlaSil
  4. Görkem Hn. Merhaba.11 yaşındaki kızım sizi severek takip ediyor.sizden rica etsem düzenli ve doğru beslenme ipuçlarıda verseniz...Çünkü görkem abla diyor başka birşey demiyor.hayranlikla izliyor sizi.etkili olacağınızı bildiğim için ufak bir rica..sevgilerle...kızımın adı elif nisa

    YanıtlaSil
  5. Hem harika bir koleksiyon hemde çok düzenli sanırım düzen konusunda takıldım kaldım ben düzenden yoksun bir insanım bunları görünce olmuyor ama:D bu arada fazla geniş bir koleksiyon:)

    YanıtlaSil