Kiehl's Ultra Facial Cream || Nemlendirici



Günaydın! Bugün sizlere, yaklaşık 2-2.5 aydır kullandığım bir nemlendiricinin incelemesini yapacağım. Kiehl's markasıyla bu ürün sayesinde tanıştım. Cildim çok kurudan karmaya döndüğünde eski nemlendiricilerim ağır gelmeye ve yüzümü yağlandırmaya başladı. Ben de daha hafif bir krem arayışına girdim ve bu ürünü satın aldım…




Ultra Facial Cream, her cilt tipine uygun, hafif kıvamlı, günlük bir nemlendirici. Klasik Kiehl's paketlemesine sahip; sade, gösterişsiz. 50 ML ve satış fiyatı 70 TL.




Cildimin emin adımlarla yağlandığı şu günlerde başka bir nemlendirici kullanmak istemiyorum. Yüzümü kuru hissettiğim günlerde ise bu krem yetersiz kalıyor. Dolayısıyla kuruluk problemi yaşayanlara pek tavsiye etmiyorum. Cildiniz normal, karma ya da hafif yağlıya dönük ancak nemsiz ise bu üründen memnun kalacağınızı düşünüyorum.

Keskin ya da parfümlü bir kokusunun olmaması güzel. Bunun dışında kıvamı da incecik bir krem şeklinde. Yüze uygulandığında yapış yapış ya da yağlı bir his bırakmıyor. Üzerine makyaj yapıp çıkabiliyorum. 

Bayılarak kullandığım bir ürün olmamakla birlikte cildimin giderek yağlandığı ama içerde bir yerlerde hala nemsiz kaldığı şu sıralarda işimi görüyor. Bitince bir daha alır mıyım? Bilmiyorum. Aynı markanın bir de avokadolu göz kremi var ki… Daha iyisini kullanmadım. Yakında yazısını yazacağım.

Sizin cilt tipiniz ve kullandığınız nemlendirici hangisi? Mutlu haftasonları!


*Ürünleri Kiehl's mağazalarından satın alabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla henüz online satışları yok.



Görkem Karman

15 yorum:

  1. Benim cildimde kuru ve hassastı nemlendiricide kullanıyorum tabiki ama çok daha doğal bi yöntemle normale çevirmeyi başardım :) böyle hafif formüllü nemlendiriciler yazın makyaj altına cok aranıyor yapış yapış bi his bırakmıyor teşekkürler canım yazın için seviliyorsun :)

    YanıtlaSil
  2. Pek bilindik degik ama ben Ellaro nun nemlendiricisini kullaniyorum. Cildim yagli ama yanaklarim asiri kuruydu. Dustan cikinca nemlendirici surece kadar yuzum acayip acirdi. Bu kremi ilk bir ay her gun gece kullandim. Simdi sadece haftada bir suruyorum. Cildim ne cok yagli ne de kuru suan. Tavsiye ederim. Kokusu da cok hos :)

    YanıtlaSil
  3. Ben bunun losyon gibi şişede olanını kullanmıştım ve şu ana kadar 6-7 nemlendirici denedim, bu aynı derecede sevdiğim ilk 2 nemlendiriciden biri. İkincisi de Shiseido İbuki Refining nemlendirici ama bunun 75 mllik boyuna 49 lira verilirken Shiseido'ya175 lira verilmesi ve ikisinin de yakın derecede güzel olması fazlasıyla anlamsız kılıyor bundan başka bir şey almayı. Ben kavanoz nemlendiricilerden mümkün olduğunca kaçıyorum ama, çünkü elimizi içine sokup çıkarıp duruyoruz ve hiç hijyenik değiller.
    Umarım daha çok memnun kalacağın bir şeyi ilk fırsatta bulursun :)

    YanıtlaSil
  4. Gorkem ben ilk kez clinique urunleriyle basladim ama cildimi mahvetti lekeler sivilceler kullanmadan once daha iyiydi smdi urun kullanmaya korkuyorum :( cilt tipin yagli diyorlar ama hic gun icinde yaglanma felan parlama olmuyor bu arada cildim fondeteni cok kisa surede emiyor eve geldigimde fondetenden eser yok sanki nemlendirici surmusum ne yapmaliyim bilmiyorum cildime sadece maybelline affionate fondetenin bir zarari olmuyor bana onerebilecegin bir urun var mi? Sence bu urunu almali miyim?

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Gorkem herkes clinique urunlerinin kotulugunden bahsediyorbense karma ya donuk cildime iyi geldigini dusunuyorum sonrada acaba kotu geliyorda ben mi fark etmiyrm diye bir supheye dusuyorum :) nemlendirici olarak da clinique kullaniyorum yapis yapis birakmadan nemlendiriyor memnunum yani ksacasi opuldun...

    YanıtlaSil
  6. Göz kremini. Yazisini bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. Cildim kuru ve nemlendirici olarak clinique dramatically different moisturizing lotion kullanıyorum. Göz kremi olarak da yine clinique all abaout eyes kullanıyorum ve ikisinden de memnunum.

    YanıtlaSil
  8. bu işi senden iyi yapan yok sanırımm:)bayılıyorum seni izlemeyee:):)başarılarr:):)

    YanıtlaSil
  9. Benim cildimde kuru ve sivilceye megilli, bende Avene ve Caudalie kullaniyorum. Kiehls´in Vitamin C serumunu denemistim bir ara ve hosuma gitmisti, ama diger ürünlerini hic denemedim :)

    YanıtlaSil
  10. Gerçekten tam ihtiyacım olan bir ürünmüş, kesinlikle denemem lazım çünkü aşırı nemsiz cildim :(

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Gorkem,
    Tesekkurler paylasimin icin. Ben kiehls in ultra facial cleanser, ultra facial toner ve midnight recovery concentrate ini gunluk nemlendirici olarakda super multi corrective cremini kullaniyorum. Simdilik memnunum. Bb creminide kullanmayi dusundum cunki spf 50 ama kokusu berrrrbat:(.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Gorkem,
    Tesekkurler paylasimin icin. Ben kiehls in ultra facial cleanser, ultra facial toner ve midnight recovery concentrate ini gunluk nemlendirici olarakda super multi corrective cremini kullaniyorum. Simdilik memnunum. Bb creminide kullanmayi dusundum cunki spf 50 ama kokusu berrrrbat:(.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. merhaba, makyaj koleksiyonum videonuzda bahsettiginiz kiehls hydro plumping serum inceleme yazisi gelecek mi? yoksa ben mi ulasamadim

    YanıtlaSil