Sonbahar Makyaj Ürünleri / Autumn 2012 Beauty Picks!



Merhaba! Mevsimlere göre yalnızca giydiğimiz kıyafetler değil dinlediğimiz müzikler, kullandığımız aksesuarlar ve makyaj tercihlerimiz de değişiyor. Hava soğuyunca yazın kullandığım lipglossları, ıslak görünüm veren renkli nemlendiricileri ve parlak renklerdeki rujlarımı bir kenara bırakıyorum. Tabii ki gelen sonbaharla birlikte makyaj koleksiyonuma yeni ürünler katacağım, ancak şu anda elimde olanlar arasından neleri daha sık kullanabileceğimi düşündüm ve bunları buldum.

Benim için sonbahar/kış demek; daha net kaşlar, gözlerde kızıl kahve ve mürdümler, bronzlar, sıcak alt tonlu allıklar, pürüzsüz bir cilt ve koyu renk rujlar. Şimdi sizlere bireysel sonbahar seçimlerimi sunuyorum. Sizlerin de önerilerinizi bekliyorum.




Soğuk havalarda biraz daha kapatıcılık istesem de o kalıp gibi fondoten görünümünden hiç hoşlanmıyorum. Yani yukarıda gördüğünüz tüm ürünler iyi kapatıcılık veren (baştaki bb cream hariç), ancak incecik duran ve yüzü rahatsız etmeyen ürünler. Garnier BB Cream - Bourjois Healthy Mix Foundation - Chanel Vitalumiere - Chanel Vitalumiere Aqua.






NARS Laguna Bronzer




MAC Mocha - Warm Soul






MAC Coffee - Teddy - YSL Dessin Du Regard 01 Noir




MAC Lipsticks

Snob
Russian Red
Captive
Honeylove
Viva Glam II
Up The Amp






Rimmel London - Berry Queen Lipstick




Instagram'a koyduğum bu fotoğrafta da yukarıda bahsettiğim Rimmel ruju görebilirsiniz. Instagram ismim: gorkemkarman (çok büyük sürpriz olmadı herhalde:)




MAC Handwritten, Mulch, Sable, Charcoal Brown




Satin Taupe, Bronze, Twinks


Sizin sonbahar makyaj çantanızda neler var?



Görkem Karman

4 yorum:

  1. allık olarak mac margin ve the body shopun 2 yada 3 yıl önce yılbaşında çıkardığı üzerinde yapraklarla yapılmış deseni bulunan 02 numaralı allığı berry, rimmelin black cherries ojesi ve inglot gel eyelinerler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler, zaten en kısa zamanda inglot'a uğrayacağım :)

      Sil
  2. Ben de açık-uçuk ve canlı renk farlarımı kaldırdım, ve yine benzer renk ojelerimi. Daha koyu, sedefli, ya da nude/taupe farlar ve ojeler kaldı :)

    Renkli nemlendiriciden BB kremlere geçtim. Muhtemelen bir süre sonra direkt fondötene geçeceğim.

    Yaz boyu pek yüz vermediğim göz kalemlerim yeniden sahneye çıktı.

    Şeftali tonlu allıklarımdansa Bobbi Brown Tawny2 ve NARS Sin'i daha çok tercih eder oldum.

    Ruj olaraksa, sayenizde keşfettiğim MAC Up the Amp (nude göz makyajları yaptığım zaman) ve MAC Innocence Beware (koyu göz makyajları yaptığım zaman) favorilerim!

    Bu arada, posttaki MAC Sable beni benden aldı... yakın zamanda bana MAC yolu göründü gibi...

    Sevgiler, Başak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NARS Sin benim de aklımda, Mac Up The Amp'e gerçekten bayılıyorum. Sable ise en sevdiklerimden, mutlaka denemelisiniz :)

      Sil