Laura Mercier Tinted Moisturizer (Renkli Nemlendirici)



Merhaba! Çoktandır yazmak isteyip bir türlü zaman bulamadığım yazımı bugün yazdım. Sihirli paketin içinden harika bir ürün çıktı ve ben son 4 gündür başka bir şey kullanamıyorum. Geçen yazdığım wishlistimdeki her ürünü 3 hafta içinde satın aldığım için çok mutluyum. Hepsinden çok memnun kaldım. Wishlistime buradan ulaşabilirsiniz. 

Gelelim renkli nemlendiriciye. Laura Mercier'e olan aşkım malum. Yüksek fiyatlarına rağmen kadının ürettiği her şeyde gözüm var, alıyorum, alıyorum, alıyorum. Hele de söz konusu renkli nemlendirici olunca, ilk renkli nemlendirici üreticisi olan markadan başka bir şey almamam normal değil mi? 

Laura 3 farklı türde renkli nemlendirici sunuyor. İlki oil free dediğimiz, içinde yağ bulunmayan ve yağlı ciltler için olanı. Diğeri benim geçen yıl İtalya'dan deneme boyunu aldığım illuminating olanı. Ancak kuru cildime iyi gelmesine rağmen içindeki ışıltılar sebebiyle memnun kalmamıştım ve bu kez orjinal versiyonu olan 3. renkli nemlendiriciyi aldım; hydrating. Bundan sonra da özel günler hariç fondoten kullanmayı düşünmüyorum. Kullanırsam da güzel kokusu, meyve özü ve doğal duruşuyla Bourjois'dan şaşmayacağım.

Boyner'den 139 TL'ye aldığım bu ürünün özelliği, cilde nemle birlikte hafif bir renk vermesi. Yüksek kapatıcılık bekliyorsanız bu ürün size göre değil. Ciltteki kusurları kapatmıyor, sivilce izleri, lekeler ve akneleri kapatacak kadar yüksek bir kapatıcılık da vaat etmiyor zaten. Ancak sorunsuz bir cildiniz varsa ve ya fondoten bana göre değil diyorsanız, biçilmiş kaftan. 

KULLANIMI

Normal nemlendirici gibi yüzünüzü yıkadıktan sonra parmaklarınızla sürmeniz gerekiyor. Ancak benim gibi cildiniz aşırı kuruysa, normal nemlendiricinizi sürüp 5 dakika sonra uygulamanız daha iyi olacaktır. Bu arada ben en açık rengi olan Porcelain'i satın aldım ve harika oldu. Tam bir Casper'ım.

ARTILARI

- Bana bir ömür boyu yetecek büyük boy paketi
- İnce yapısı
- Hassas cildimi gün boyu rahatsız etmemesi
- Kalıcılığı
- Renk seçenekleri
- SPF 20 içermesi

EKSİLERİ

- 139 TL olan fiyatı (ki ben üründen memnun kaldığım sürece 239 dahi verebilirim)
- Plastik gibi kokması (ancak yine de aşırı hassas cildimi rahatsız etmedi)










Bourjois Healthy Mix'e hayatımın fondoteni demiştim ya, işte bu ürün de hayatımın ürünlerinden bir diğeri. Çok kapatıcılıktan hoşlanmayan, ihtiyacı olmayan herkes denemeli!

Ayrıca gerizekalı internetim yüzünden çektiğim makyaj videosunu youtube'a yükleyemiyorum. Düzelir düzelmez blogda da paylaşacağım. Yazısı, her şeyi hazır, bekliyorum :)

Ve son olarak fotd / günün makyajı fotoğraflarını buraya koymasam da sık sık instagramdan paylaşıyorum. Kullanıcı adım: gorkemkarman



Görkem Karman

6 yorum:

  1. Bourjois fondöteni gercekten cok iyi : ) Laura Mercier´in sadece Silk fondöteni denemistim ve hic begenmemistim, ayrica türkiyedeki fiyatlari gercekten cok fazlaymis, gerci almanyadada satilmiyor siparis edilincede kargo vs cok pahali oluyor. Dedigin gibi, gercekten ürün iyise, insan imkanlari icinde her fiyati ödemeyede razi olmuyor degil : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bourjos Healthy Mix ile Chanel'i, Dior'u ve bir çok markayı solladı bence. Ancak günlük kullanımda Laura Mercier Tinted M. gerçekten çok iyi, her kuruşu hakediyor. Ben de Silk'i çok merak ediyorum, hayırlısı:)

      Sil
  2. Rossmann'ın Bourjois indiriminden yarı fiyatına Healthy Mix'imi aldım, çook mutluyum :))

    YanıtlaSil
  3. Video icin sabirsizlandim. :)
    Rossman larda bourjois oldugunu bilmiyordum, tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o video.. Youtube'dan mı internetten mi çözemedim. Sabahtan beri deniyorum:( valla ben de bilmiyordum ben boyner'den alıyorum hep. Sevgiler :)

      Sil