Yeni Yeni Yepyeni / MAC!



Merhaba! Bugün yine sinirim tepemdeydi ve hiç keyfim yoktu. Ben de terapi olarak MAC'e gittim. Hep aklımda olan Fleur Power allık, yeni çıkan siyah kirpik kıvırıcı ve bir adet takma kirpik aldım. Aslında bir de ruj beğendim ancak kapalısı stoklarda yoktu. Sanırım İtalya'dan alacağım. Gelelim bayram cicilerime!




- Fleur Power Blusher
- MAC 32 Lashes
- MAC Full Lash Curlers




Mercan alt tonlu bir pembe olan Fleur Power'a bayıldım! Sanırım uzunca bir süre yeni favorim olacak. Bu arada MAC'in zamlarından ben de nasibimi aldım. Bu kadar zamma gerek var mıydı? HAYIR :(






Kirpik kıvırıcıya ihtiyacım olmamasına rağmen, fazlası göz çıkarmaz diye düşünerek siyahın cazibesine kapılıp aldım. 






MAC 33, 4 ve 7 favori kirpiklerimdir ancak sanırım bu 32 numara da favorilerim arasına girdi bile. Koyu kahve ve siyah karışımı olması çok daha doğal duruyor ve kirpik çizgisi saydam olduğu için kesinlikle takma kirpik gibi değil, kendi kirpiğinizmiş gibi duruyor.


Yarın: Tatil makyaj çantamda neler var?




Görkem Karman

4 yorum:

  1. Gule gule kullan tatlim. Ben kesin kararliyim uzun sure mac tan kozmetik almayacagim hem cok urunum oldugundan hem de fiyatlarini abartili buldugumdan artik. Sadece krem ve likit allik uygulamak icin 130 nolu fira gerekli bana :s

    YanıtlaSil
  2. Ben de öyle bir karar aldım ama ne kadar dayanabilirim bilmiyorum:( Allıklar 57den nasıl 68 liraya çıkabiliyor bir anda, anlamadım. Sanırım bir sonraki alışverişim İnglot'tan olacak. Bu arada 130 gerçekten güzel bir fırça:)

    YanıtlaSil
  3. En son 62 idi allıklar. Ben de cok ilgimi çeken bir koleksiyon falan olmadıkça uğramıyorum bir süredir Mac'e.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski fiyatlar iyiydi, ben de Italya'dan euroyla alacağım sanırım, daha uyguna geliyor çünkü.

      Sil