4 Harika Ürün! / 4 Amazing Products!



Merhaba! Dün yazdığım olağanüstü baştan savma dandik yazımdan sonra (çok utanıyorum ama sürekli gidip gelen internet yüzünden öyle oldu, hatta şimdi o postu sileceğim sanırım.) bugün adam gibi bir şeyler yazmaya karar verdim. Bu ara kullanıp da çok çok memnun kaldığım 4 ürün seçtim.

Hello! Today's post is the 4 products that I find amazing. I'll keep it simple and just show you these 4 brilliant products that I've been using and loving.




1- MAC Fleur Power 

Bu allığı alalı yalnızca 1 hafta oldu ancak makyaj koleksiyonuma katıldığından beri başka allığa elimi süremedim. Mercan alt tonlu bir pembe olan Fleur Power saten bitişli ve oldukça pigmentli bir allık. Dolayısıyla büyük bir fırçayla hafifçe uyguluyorum. Sanki yeni yürüyüşten dönmüşüm ya da utanmışım gibi hafif ama canlı bir pembelik vermesini çok sevdim. Kalıcılığı ise 10 üzerinden 15!

It's been only a week since I got this blush, but it's been one of my recent favorites quickly! It's a soft pink blusher with coral undertones. It gives me that just-got-back-from-a-walk-in-the-jungle flush on my cheeks. Looks so healthy, so natural, ONLY when you apply it with a big brush and with a very light hand as it's SUPER pigmented. Staying power is also unbelievable!




Fleur Power koyu tenlerde güzel durduğu gibi benim Casper beyazı tenime de çok yakıştı. Ancak dediğim gibi çok hafifçe ve dikkatli uygulama gerektiriyor.

Fleur Power would look beautiful on tanned skin but it looked amazing on my super duper pale Casper skin as well. Like I said, it requires a very light hand and a careful application.




2- Laura Mercier Tinted Moisturizer (Porcelain)

Beni fondoten kavramından tamamen uzaklaştıran, genç ve aşırı kuru, aşırı beyaz cildime iyi gelen, uyan ve tamamlayan ürün olan bu renkli nemlendiriciyle daha önce tanışmayı dilerdim. Nemlendirici özelliği olması, parmaklarla uygulanması, kalıcılığı, renk seçenekleri, kolay taşınabilir paketi ile yeni aşkım.

This little tube made me run away from all of my foundations. It matches my super pale and dry skin. The best part about it is applying it with your fingers, needing no brush. Moisturizes well and has a variety of color options. Love, love, love!




3- MAC Cream Colour Base (Pearl)

Uzunca bir zamandır sahip olduğum ancak genelde başkaları üzerinde kullandığım Pearl'ümü son bir haftadır her gün kullanıyorum. Elmacık kemiklerimin üzerinde özellikle fotoğraflarda yarattığı ışık inanılmaz. MAC'in Cream Colour Base'lerine mutlaka bir göz atılmalı.

I've had this highlighter for so long but I always ignored to use it on myself as I don't like a lot of shine or shimmer, but this little cute Pearl is in my current make up bag now and I'm loving the effect that it gives to the tops of my cheekbones.




Bu krem highlighter aynı zamanda fotoğraf çekimlerinde ışığı yansıtmak için modellerin omuz başlarına, dudaklarını daha geniş göstermek için başlangıç yerlerine ve kaş altlarına da kullanılıyor.

This cream highlighter is often used in photo shoots, to highlight the models' tops of shoulders to catch the light, the cupid's bow to make the lips look fuller and even as a brow highlight.




4- Yves Saint Laurent Dessin Du Regard

Deli gibi ağlayıp, dans edip, duşun altına girdiğim halde gözümün içinden akmayan tek siyah kalem. Başka da bir şey demiyorum.

The only black eye pencil that stays on my waterline, even if I burst in to tears, dance all night long or even got under the shower. Nothing else to say.




Beraberinde siyah ufak bir kalemtraşla gelen bu kalem çift taraflı. Kalemi dağıtıp 'smoky' bir efekt vermek için olan süngerini pek kullanmasam da hoş.

This double sided pencil comes with a tiny little black sharpener. There's also a little angled smudger to smudge the pencil and give it a smoky effect.



Sizin bu ara en sevdiğiniz ürünler neler? Merakla bekliyorum. İyi bayramlar!!!

What are your recent favorites? Looking forward to hearing yours!




Görkem Karman

25 yorum:

  1. Herzamanki gibi yazını zevkle okudum,aslında uzun zamandır göz kalemi kullanmıyorum ama kalemi öyle bir anlatmışsınki benim bile aklıma girdi,fiyatı nekadar?mac ccb luna var bende fotolarda güzel duruyor.
    benim bu aralar favorim,bobbi brown skin foundation(bunu sende sevebilirsin az kapatıcı,nemlendirici bir ürün,açık rengi var)ben bunu nars loose powder ile birlikte kullanıyorum,parlayabiliyor.
    bioderma hydrabio exfoliatıon cream,mac eyeliner.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. atlamışım göz kalemini yurtdışından almışsın,umarım burda çok pahalı değildir.

      Sil
    2. Tahminimce 50-60ı geçmez, yani geçmesin çünkü bittikçe alacağım!

      Sil
    3. umarım,eğer fiyatını senden önce öğrenirsem buraya yazarım:)

      Sil
    4. Çok sevinirim valla hatta bir 4-5 gün içinde yazarsan ben Roma'da olacağım yine, pahalıysa İstanbul'da kendime alırken sana da alırım İtalya'dan. Sevgiler:)

      Sil
  2. Ben de tam senin bayram makyajını inceliyordum:) Göz kalemi konusunda denemediğim çok az şey kaldı ve şu ana kadarki en kalıcı siyah bu diyebilirim. Ben İtalya'dan yaklaşık 12 Euro'ya almıştım, TR fiyatını bilmiyorum. Bu arada bu Bobbi Brown fondoteni çok merak etmeye başladım! Renkli nenlendiriciden hevesimi alıp ona da bir el atacağım sanırım:)

    YanıtlaSil
  3. mac ccbleri merak ediyorum aydinlaticilara zaafim var herzaman omru ne kadar peki? kisa zamanda bitmez cunku

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her pakettte 3.2 g ürün var ve ben 1 senedir modellerime kullanıyorum daha azalmaya başlamadı bile.

      Sil
  4. Sanırım aradığım göz kalemi budur !
    :)

    YanıtlaSil
  5. Benim aradığım buydu kesinlikle, bir siyah kalemden beklenen her şey mevcut:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir yazı olmuş Görkem, elinize sağlık!

    MAC Fleur Power'ın rengi çok hoşmuş gerçekten, ciltte de görmek isterim, merak ettim! CCB'yi de merak ettim doğrusu; ben aydınlatıcı olarak The Balm Mary Lou Manizer kullanıyorum ama sonbahar için fazla ışıltılı geliyor bana... CCB'nin ışıltı durumu nedir, fotoğraftan tam anlayamadım.

    Benim bu ara en favori ürünüm, komik ama, Benefit Speed Brow! Çok iyi sabitliyor benim asi kaşlarımı :)

    İyi tatiller, iyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) Tüm krem aydınlatıcılar arasında en doğal duran ve disko topu gibi parlamayan bir tek CCB Pearl'dü, o yüzden almiştım. Yani ışıltı değil de aydınlık etkisi yaratıyor diyebilirim. Kaş sabitleyicisine benim de ihtiyacım var, iyi oldu Benefit'i duyduğum. Sevgiler!

      Sil
    2. CCB aklımdadır o zaman, çok teşekkürler!

      Benefit umarım sizin de işinize yarar :)

      Sil
  7. Mac hush ccb var bende. Rıfat Yüzüak önermişti hatta, buğday tenli olduğum için :) Açıkçası bir sürü aydınlatıcının arasında hep elim hush'a gidiyor benim de. Sanırım bu tarz krem ya da likit aydınlatıcılar daha doğal duruyor. Mary Lou, Betty Lou, soft & gentle bekliyorlar bir kenarda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle! Hem kremsi yapıda olmaları ve o güzel dokularıyla uygulamada da görüntüde de bir adım öndeler:)

      Sil
  8. I'd love to try that eye pencil, it looks amazing! xx

    YanıtlaSil
  9. bende mac göz kalemi var, o da güzel ama gözün iç kısmında çok da durmuyor gibi. yoksa kirpik diplerinde maşallahı var. gözün iç kısmında akma yapmıyorsa, göz yaşından bile etkilenmiyorsa kesinlikle alacağım bu göz kalemini :) ama sanırım 60'dan az değildir fiyatı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mac'in coffee ve teddy'sini seviyorum kalıcılık konusunda:) hepsini denedim, mac, clinique, mufe ve diğerleri. Şu ana kadarki en kalıcı bu, göz içinden de akmıyor kesinlikle.

      Sil
  10. ysl göz kalemi waterproof olanı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır waterproofun aktığını duydum, o yüzden bunu aldım, oldukça kalıcı:)

      Sil
  11. peki tercih yapman gerekirse cream colour base mi yoksa soft and angle mı?=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle soft and gentle!:)

      Sil
    2. görkem bide yeni yayınladığın postunda dikkatimi çekti ama oraya yazmıyım dedim,özellikle köpek dişlerinin dişetlerinde çekilme var ve ödemli görünüyor(dişhekimliği son sınıfım da),bi dişhekimine başvurmanı öneririm sağlık açısından

      Sil
    3. Evet aynen öyle:( tedavi oluyorum zaten bu iyi hali:( teşekkür ederim dikkat ve uyarı için:)

      Sil