Last Weekend In Istanbul!



Herkese merhaba! Bu haftasonu yazısı diğerlerinden farklı olsun istedim. Bu yüzden de makyaj malzemeleri yerine İstanbul'u giriş fotoğrafı yaptım. Bayram nedeniyle ailemle tatile çıkacağım ve hayatımda ilk defa bir tatile bu kadar ihtiyacım var. Modum çok düşük, hiç keyfim yok haftalardır. Sizce geçer mi? Ya da ne iyi gelir? Antalya'dan döner dönmez ise başka bir seyahat planlıyoruz arkadaşlarımla. Umarım aksilik çıkmaz, çünkü uzaklaşmak istiyorum. Neyse gelelim bu hafta en çok neleri kullanmışım ve nelerden hoşlanmamışım.

Hello everyone! I wanted to make some changes and start my post with a beautiful Istanbul typography. As the holidays are coming up, I'll be leaving Istanbul with my family and for the first time, I want to go SO BAD. Like I need this forever. I don't feel okay and I've been feeling confused for the last 2 weeks. Anyways let's jump in to what I like and don't like this week.


Şarkılar / The Songs:

En içime dokunan Puddle Of Mudd - Blurry, 3 hafta oldu başka şarkı dinleyemiyorum, her dinlediğimde ağlıyorum. Sözleri hele. CLICK HERE.

A song that touches every single cell of my soul. Takes me back, makes me wanna smile and cry at the same time.




Hangi Makyaj Malzemelerini Severek Kullandım? / What Make Up Have I Been Loving?

- Laura Mercier Tinted Moisturizer
- YSL Rouge Volupte 01
- MAC Studio Finish Concealer NW20
- MAC Modesty Lipstick
- YSL Dessin Du Regard Eye Pencil
- Bourjois Healthy Mix Concealer 52
- MAC Mocha Blusher

















Beğenmedim / I Don't Like!

- Rimmel London Scandal Eyes Mascara






Bir maskaranın fırçası neden bu kadar büyük olur? Çoktan paketin kenarına toparklanma yapmış bile. Gereksiz büyük olan fırça da fazlaca ürünü üzerine alıyor ve kirpikleri yapış yapış yapıyor. Rimel sürüldüğü andan itibaren gözlerimi yakıyor ve topaklanıp, akıyor. Kısacası beş para etmez. AL MA YIN!

Huge brush for the mascara. Takes too much product on it and clumps easily. Dries so late and makes my lashes sticky. Hurts my sensitive eyes. HATE IT.




Ve Keira Knightley yine efsane bir makyajla karşımızda. Bayıldım!

And Keira Knightley's awsome make up, again. Love it!




Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder