Soft Brown Make Up! / Açık Kahve-Bronz Göz Makyajı!



Bir başka makyaj postu ve ikinci kez Sedef ile. Sedef'e daha önce uyguladığımız makyajı görmek için BURAYA tıklayın. Bu kez gözleri kapatmayacak ama aynı zamanda gölgeli bir makyaj yapmak istedik. Bu yüzden yanakları ve dudakları uçuk şeftaliyle renklendirip gözde açık bronz ve kahvelere gittik. 

Yüz bazıyla başladık ve Chanel Vitalumiere fondotenin B20 tonunu Laura Mercier fondoten fırçasıyla uyguladık. Göz altlarını MAC Studio Finish Concealer'ın NW25 ve NW20 tonunu karıştırarak MAC 224 fırça ile kapattık. Göz altları da dahil yüzdeki her şeyi Rimmel Stay Matte transparan pudrayla ve MAC 109 fırçayla sabitledik. Sedef'in elmacık kemiklerini NARS Laguna bronzer ve açılı allık fırçasıyla belirginleştirdikten sonra allık olarak yumuşak bir şeftali olan MAC Melba'yı uyguladık. Kaşları MAC Omega far ve MAC 266 açılı fırça ile doldurup dudaklara geçtik. Dudakları yanaklardaki şeftaliye en yakın renk olan MAC Kinda Sexy ile renklendirdik. 

Gelelim gözlere. Urban Decay Primer Potion ile göz kapaklarını makyaja hazırladık. MAC 239 fırça ile MAC Patina farı Sedef'in tüm göz kapağına uyguladık. MAC Charcoal Brown'u gözlerin dış köşelerine ve MAC Handwritten farı gözün katlanma yerine MAC 217 numaralı fırçayla dağıttık. Eyeliner olarak MAC Typographic farı ıslak bir açılı fırçayla uyguladık. Gözün içine MAC Coffee kalem çektik. MAC Nylon far ile göz pınarlarını aydınlattık ve Maybelline The Falsies Feather Look maskarayı alt ve üst kirpiklere yoğun bir şekilde uyguladık. MAC 33 numaralı kirpikleri de DUO yapıştırıcıyla yapıştırıp makyajımızı bitirdik.










Görkem Karman

10 yorum:

  1. muhteşem olmuş!! çok çalışkan bir bloggersın.blogunu ne zaman açsam yeni bir post.takip etmekten büyük keyif alıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Makyaj çok iyi, manken çok güzel, fotoğraflar muhteşem..

    YanıtlaSil
  3. Ba-yil-dim!! Cok, cok güzel olmus!! : )

    YanıtlaSil
  4. Makyaj harika olmuş. görkem abla seni çok seviyorum çok şekersin

    YanıtlaSil