Face Of The Island/ Büyükada ve Makyajım



Geçen Cumartesi iki yakın arkadaşımla Büyükada'ya gitmeye karar verdik. Akşam 6:15 vapuruyla rakı&balığın en güzel olduğu yere doğru yol aldık. Bu yazıda sizlere o gün yaptığım makyajı anlatacağım.




Make Up For Ever HD (115) ile Bourjois Healthy Mix (53)'i karıştırıp Sephora Mineral Pudra fırçamla yüzüme yayarak fondoten yokmuş kadar kusursuz bir görünüm elde ettim. Daha sonra göz kapaklarıma Urban Decay Primer Potion göz makyajı bazını yayarak MAC 239 fırça ile genelde kaşlarımı doldurduğum MAC Omega farı tüm göz kapağıma yaydım. Daha sonra MAC 217 fırçaya biraz MAC Charcoal Brown far alarak gözlerimin dış köşelerine hafifçe dağıttım. MAC Handwritten adlı mat koyu kızıl kahve farı açılı fırçayla alt ve üst kirpik diplerime sürerek soft bir eyeliner görüntüsü elde ettim. Gözlerimin içine ıslak ve kızıl kahve bir görünüm veren MAC Teddy göz kalemini çekerek kirpiklerimi MAC kıvırıcıyla kıvırıp üst kirpiklere Bourjois Volumizer, alt kirpiklere Clinique Bottom Lash Mascara uyguladım.




MAC Omega & Charcoal Brown & Handwritten




Göz altlarımı MAC Studio Finish Concealer (NW20) ile kapatıp yanaklara geçtim. Beyaz tende çooook doğal duran favori bronzerım NARS Laguna'yı oldukça büyük bir fırça olan MAC 187 ile şakaklar ve elmacık kemiklerine sürdüm. MAC 116 allık fırçası ile yumuşak bir şeftali rengi olan MAC Melba'yı allık olarak uyguladım.




Çok ürün kullanmış gibi görünsem de çok doğal bir görüntü elde ettim ve bunu dudaklarda da devam ettirmek isteyip dudak rengime uygun olan MAC Patisserie'yi uyguladım. Makyajımın bitmiş halini tam fotoğraflayamasam da o günden bir kaç kareyi burada paylaşmaya karar verdim. Yolunuz Büyükada'ya düşerse İskele'nin karşısındaki dondurmacıdan dondurma yemeyi unutmayın diyerek yazıyı sonlandırıyorum. Umarım beğenmişsinizdir! :)








Yiğit - Ben - Hazal



Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder