Aydınlık Ve İri Gözler İçin, FOR BRIGHTER AND BIGGER EYES!



MAC CHROMAGRAPHIC yalnızca bir göz kalemi değil. Çok işlevli ve bir çok renk seçeneği bulunan bir ürün. Bazı renkler dudak kalemi olarak da kullanılıyor. Açık renkleri ise göz içi, çevresi ve hata düzeltici kapatıcı kalem olarak tercih ediliyor. Benim aldığım en açık rengi NC15-NW20. Açık renk göz kalemlerinin göz içlerine çekildiğinde büyütücü ve aydınlatıcı etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz ancak beyaz göz kalemi çok bariz duruyor. Bu yüzden ten rengi olanlar daha çok hoşuma gidiyor. Çok çok beğendim!

MAC CHROMAGRAPHIC PENCIL is not just an eye pencil. It's a multi use product with a huge range of colors. Some of them are even used as lip pencils. The lighter colors are more for the water line, around the eye and correcting. The one I got is in the color NC15-NW20. We all know that light colors make the eyes appear bigger and brighter but I don't like my water line to be covered in white, I find it looks so fake there, so I prefer skin colored pencils. I love this stuff!







Görkem Karman

6 yorum:

  1. Çok yararlı bir post,ben de tam böyle bir ürün arıyordum,deneyeceğim muhakkak! teşekkürler :)
    http://beautifulandsweets.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim! Takibe aldim bile :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba, blogunuzu tesadüfen keşfettim ama bayıldım :) mac'ten almak istediğim ama bir türlü karar veremediğim far renklerinin swatchlarını makyajlarla birlikte bulmuş ve görmüş oldum süper :) bir de birşey sormak istiyorum; bu kalemi hangi mac mağazasından aldınız acaba nerede bulabilirim çok beğendim benimde olmalı :) şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle teşekkürler, beğenmenize çok sevindim:) Bu kalemi İstiklal Caddesi'ndeki MAC'ten aldım. Yalnızca Mac Pro storelarda bulunuyor:)

      Sil
  4. çok teşekkür ederim, en kısa zamanda bir tane edineceğim :) artık blogunuzun sıkı bir takipçisiyim, merakla bekliyorum yeni postlarınızı :)

    YanıtlaSil