YAZ İÇİN FONDOTENLER! Summer Make Up Essentials




Merhaba! Bugünkü yazımda sizlere yaz sıcağında ağırlık yapmayan fakat yine de kapatıcı etkisi olan ürünleri tanıtacağım. Sıcak havalarda kalın yapılı fondotenleri sürmek çok yanlış ve eziyetli, biliyorum. Bu yüzden sizlere %20-30 civarı kapatıcılık oranı olan ince ve saydam yapılı, akışkan bir ürün tanıtacağım. Aynı zamanda vücudunuza da yayabileceğiniz MAC Face&Body. Kocaman bir tüp, içinde 120ML ürün ve bu kolay kolay bitmiyor. Renk seçeneği çok fazla ve çok beyaz tenli olanlar ve ya beyaz görünmek isteyenler için saf beyaz bir tüpü de mevcut. Bu ürünü kendi fondoteninize katarak rengini istediğiniz oranda açabilirsiniz. İnce yapısı sizi kesinlikle rahatsız etmeyecektir. Ancak yağlı cilde sahip olanların kullanmamasını öneririm çünkü nemlendirici özelliği kuru ve normal ciltler için biçilmiş kaftan. Ufak bir not; Kylie Minouge Face&Body'den başka fondoten kullanmıyormuş.


Hello there! Today's post is about the best foundations and tinted moisturizers for the summer time. They're all thin and liquid formulated. MAC's Face&Body comes within this huge tube of 120ML product and lasts AGES. You can also blend it down to your neck, shoulders and legs! Let me remind you that Kylie Minouge doesn't give this product up!



Derseniz ki fondoten bile fazla gelir, o zaman devreye tinted moisturizer dediğimiz renkli nemlendiriciler giriyor. Sizlere uygun fiyatlı ve içeriği zararsız olanlardan seçtiklerimi sunmak istiyorum.

If you say even foundation is TOO MUCH for me, then I'd recommend you some tinted moisturizers.




Laura Mercier Tinted Moisturizer benim favorim. Çok fazla kapatıcılık istemediğinizde, yalnızca cildime nem ve renk bütünlüğü sağlasın dediğinizde aradığınız ürünlerden en kalitelisi. Fiyatı alttakilere göre biraz daha pahalı ama kesinlikle değiyor.

Laura Mercier is my favorite one with the lightest formula. A little bit pricey when compared to the others but absolutely worth it.




Clinique Moisture Surge tüm cilt tiplerine uyumlu bir renkli nemlendirici, yapısı çok hafif ancak hafiflik dediğimizde Laura Mercier'i tek geçerim. :)

Clinique one is also great but not as light as the LM one.




YOU REBEL ise Benefit'in renkli nemlendiricisi, renk tonu bana koyu kaldığı için sevmedim ama yapısı muhteşem.

I actually loved this product by Benefit but it was way too dark for my skin! :(







Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder