GOSH Amazing Length'n Build Waterproof Maskara



Günaydın! Yepyeni bir haftaya ve tabi ki yeni bir yazıya başlamadan önce, bu yazıdaki tatlı fonum için Sosyopix'e teşekkür etmek isterim. Hiç vakit kaybetmeden maskaraya dönelim.




Blogumu bir süredir takip ediyorsanız, maskara fotoğraflamak konusunda berbat olduğumu ve neredeyse bütün maskaraların gözlerimden aktığını biliyorsunuzdur. Yazısını şurada bulabileceğiniz, günlük maskaram Rimmel London Lash Accelerator bitince, bu kez farklı bir şey deneyeyim dedim ve çok merak ettiğim Gosh markasına ait bu maskarayı satın aldım. Gosh'ın birçok maskarası var. Ben rastgele bir tane seçtim. Şansıma suya dayanıklı (waterproof) bir ürün çıktı.

Gosh, bir süre önce Gratis raflarında yerini alan bir Danimarka markası ve hayvanlar üzerinde test yapmıyor. Gelelim benim aldığım maskaraya. Fırçası ince, uzun ve sık kıllı. Fazlaca ürün alıyor gibi dursa da, kirpikleri tek tek tarayıp, olduğundan uzun gösteren bir maskara. Hacim konusunda başarısız, zaten böyle bir vaati de yok. 




Suya dayanıklı olmasına rağmen çok kolay temizleniyor. Ben silene kadar akmıyor. Takma kirpik takacağım zaman da elimin gittiği maskara bu oluyor çünkü abartısız ama belirgin kirpikler sunuyor. İşte böyle. Bu bitince de farklı bir maskara denemeyi düşünüyorum. Akşam makyajı için severek kullandığım iki maskara ise hala; Chanel Le Volume ve Maybelline Black Drama.

Yaklaşık 2 ay önce Gratis'ten 17 TL'ye (böyle hatırlıyorum ama 13 TL de olabilir) almıştım. Sizin son zamanlarda severek kullandığınız günlük maskaranız hangisi? Mutlu, çok mutlu haftalar. <3





Görkem Karman

4 yorum:

  1. Maybelline dahil birçok marka alerji yapıyor bana. Ilk kez tüm gün rahatça bir rimeli taşıdım gözümde gosh sayesinde. Sende de çok hoş durmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Loreal parisin volume million lashes maskarasini cok ama cok seviyorum senin de daha onceden onu kullandigini biliyorum♡

    YanıtlaSil
  3. Fotoğraflar güzel başarılı bence emeğine sağlık:)

    YanıtlaSil
  4. Waterproof olan bir maskara arıyorum kalıcılığının çok iyi olması lazım bu maskara yüzüme su geldiğinde akar mı ? Kullanan varsa cevaplayabilir mi ?

    YanıtlaSil