Memnun Kalmadığım Ürünler #3



Günaydın! Geçen hafta düşük tansiyonum izin vermediği için yazı yazamadım. Bugün kendimi nihayet iyi hissettiğimden, fotoğraflarını birkaç gün önce çektiğim bu memnun kalmadığım ürünler yazımı yayınlamak istedim. Lafı hiç uzatmadan ürünlerin detaylarına inmek istiyorum.

1) CLARINS Gentle Eye Make-Up Remover (Göz Makyajı Temizleyicisi)

Şuradaki yazımda bahsettiğim cilt bakım setinden çıkan bu temizleyiciyi Bioderma H2O ya da Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu kadar sevmedim. Maskaralarımı tamamen temizleyemese de gözlerimi yakmadığı için kullanıp yeniden satın almayı hedefliyordum. Zaten 50 ML'lik bir ürün. Her gün göz makyajımı bunla temizlesem bitecekti. Ben de öyle yaptım. Sorun şu ki; kirpiklerim geçen ay epey döküldü. Bir anda kopmalar başladı ve özellikle sol gözümde, üst kirpiklerim arasında serçe parmağımın yarısı kadar bir boşluk oluştu. Buna sebebiyet veren ürünün bu temizleyici olduğunu anlamam zaman aldı çünkü aynı dönemde birden çok yeni maskara ve maskara bazı denedim. Her birini kullanmaya tek tek ara vererek suçlunun bu mavi şişe olduğunu anladım. Bu sıkıntımı Instagram'da paylaştığımda yalnız olmadığımı da gördüm. Bir daha asla satın alınmayacak.


2) GLAM GLOW Supermud Maske

Bunun görseli yok ancak şuradaki yazımda kendisinin tamamen şişirilme bir ürün olduğunu belirtmiştim. O yazıdan sonra kullanmaya devam ettim ve gözeneneklerimi fazlaca genişlettiğini, yanaklarıma değdirmesem bile yakınlarına uyguladığım için yüzümde hassasiyet yarattığını farkettim. Yüzümü mahvetti. 




3) L'OREAL NUDE MAGIQUE CC CREAM ANTI DULLNESS

İlk CC krem denemem L'oreal'in bu mor ürünü sayesinde hüsranla sonuçlandı. Kendisi yüze yayıldıkça teninizin rengini aldığını iddia ediyor ancak yalnızca turuncuya dönüşüyor. Bir de üstüne sivilce yapınca yollarımızı ayırmak durumunda kaldık.






4) Maybelline Master Duo Eyeliner (*PR ürünüdür.)

Şaka gibi bir ürün. Islak bitişli siyah eyeliner olarak geçiyor kendisi. Evet, bendeki rengi siyah. Yukarıdaki görselde renklerle filan da oynamadım. Sözü size bırakıyorum. Firma gönderisi olmasa zaten almazdım. Herhangi bir siyah eyelinera bol su katarak siz de bu ürünü elde edebilirsiniz. 






5) Maybelline Master Precise Eyeliner

Bu ürünü sevmeyi çok istedim. Siyahlığı harika. Tek katta keskin, simsiyah bir çizgi elde ediyorsunuz. Sürümü aşırı kolay ancak göz makyajımı en güzel tutan far bazıyla bile 5 dakika sonra göz kapağıma bulaşıyor. Akma sorunu göz ardı edebileceğim bir şey değil. Bu yüzden sevmedim kendisini.


İşte böyle. Bunlar son dönemde memnun kalmadığım ürünlerden bazıları. Diğerleri hakkındaki görüşlerim henüz netleşmedi. Bir süre sonra bu yazının ikinci kısmını yayınlayacağımı düşünüyorum. Sevgiler. Mutlu haftalar. <3



Görkem Karman

19 yorum:

  1. Maybelline eyeliner benim de memnun kalmadığını urun oldu, ayni sorunu yaşadım denemeden , iyidir, diye aldım, pisman oldum.

    YanıtlaSil
  2. Maybelline eyeliner benim de memnun kalmadığını urun oldu, ayni sorunu yaşadım denemeden , iyidir, diye aldım, pisman oldum.

    YanıtlaSil
  3. Maybelline eyeliner bende de öyle oldu fakat calkalarsan(çok calkalaman gerek) siyah oluyor. Ben hep CC krem kullanırım ve loreal dediğin gibi turuncu. Fakat flormarinki gerçekten çok başarılı şiddetle tavsiye ederim. :):)

    YanıtlaSil
  4. Loreal CC den bende memnun kalmadım.Rengi turunculaşıyor,gün içinde yüzde parça parça görüntü oluşturuyor ve sivilce yaptı ne yazık ki. CC yerine BB kullanmak daha mı iyi olur Görkem,tercihin nedir?

    YanıtlaSil
  5. Maybelline kalem lacivertte sorun olmadı bende ama aynı ürünün farklırenklerinede bile sorun var demekki :( bu aradabloğuuma beklerim görkem <3

    YanıtlaSil
  6. Maybelline kalem lacivertte sorun olmadı bende ama aynı ürünün farklırenklerinede bile sorun var demekki :( bu aradabloğuuma beklerim görkem <3

    YanıtlaSil
  7. maybelline master duo eyeliner ben de kullandım ve kesinlikle görseldeki gibi değildi rengi. sendeki bozuk çıkmış olabilir. çünkü benimki simsiyahtı. sürdükten sonra parlak görünümlü oluyor. bu sebeple ben beğenmedim açıkçası ama bitirene kadar kullandım. akma yayılma bende yapmadı ve çok ilginç bir şekilde soyulup parça parça çıkıyor yıkarken.

    YanıtlaSil
  8. o cc kremi arkadaşım aldı ve mutlu olmadığını söyledi bende denemek için aldım ve yüzümde sivilceler çıktı bidaha bişey alırken sana başvurucam görkem abla

    YanıtlaSil
  9. Estee nin cc si mü kem mel

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. Eyelinerin için salladikca çit çit eden bir top var, ürünü kullanmadan önce iyice calkalamaniz gerekiyor, hatta ilk kullanımdan sonra ikinci bir urun alirken bile calkalamaniz gerekiyormus, bana da alirken görevli bayan soylemisti, ama belki sizinkinde bir sorun vardir bilemiyorum, bende hic oyle bir sorun olmadigi için yazmak istedim :)

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. Master Duo için yaptığın yorum az bile tam hayal kırıklığı. Berbat sürümü soyulmasi rengi?!?! her seferinde sallamak feci... aldigim için pişmanım eyelinersiz kalın ama almayin.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Geçmiş olsun Görkem. Kalem şeklindeki eyeliner bende de var ama elimdeki the balm eyeliner a göre çok daha kullanışlı geliyor, balm daha berbat oluyor çünkü.

    YanıtlaSil
  16. Geçmiş olsun. Bana hep kalem eyelinerlar daha kullanışlı gelmiştir.. maybelline denemedim ama bu konuda alix avien i çok beğeniyorum =)

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Eyelinerların ikiside gerçekten birer facia.Yorumların için teşekkürler :) http://guesswhosheree.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  19. yaa master precise bende yağlı gözkapaklarıma rağmen asla akmıyor sende nasıl aktı kii :(( Setten çıkan Clarins temizleme suyuna halen geçemedim ancak korktu gözüm, umarım bende öyle bir sorun olmaz, çift fazlı olan mıydı hatırlamıyorum şuan ancak yakında kullanmayı düşünüyorum. En olmadı makyaj fırçalarını anlık temizlemede kullanırım! Atmadıysan sen de o şekilde değerlendir kuzum :**

    YanıtlaSil