Artık Tanışalım Mı?



Günaydın! Bunca zamandır yapmayı isteyip de bir türlü cesaret edemediğim bir olay gerçekleşiyor. Yıllardır beni okuyan, izleyen, eleştiren, destekleyen… bir şekilde hayatına dokunabildiğim herkesle tanışabileceğim bir organizasyon yapılıyor. 

Youtube'un düzenlediği bu tanışma organizasyonunda sayı sınırlaması yok. Yalnızca, bu yazının sonunda bulabileceğiniz bir link var. O linke tıklayarak formu doldurmanız gerekiyor. Bu şekilde gelebilecek kişilerin sayısını az çok görebiliyor olacağız.

Şu kadar zamandır yazıyorum, kendimi ifade etmekte hiç bu kadar zorlanmamıştım. Sanırım fazlaca heyecanlıyım. :) Umarım siz de benim kadar heyecanlanmışsınızdır. Umarım desteğini benden esirgemeyen herkes katılabilir, kozmetik üzerine konuşabilir, fotoğraf çekebilir, hatta kahve içebiliriz. 

Etkinliğin detaylarını biraz aşağıda göreceksiniz. Lütfen formu doldurmayı unutmayın. Ah, çok garip bir heyecan var üzerimde. Anlatamıyorum, gideyim ben en iyisi. :)

Son olarak bu etkinlikte farklı vlogger arkadaşlarımın da olacağını hatırlatayım. Makyaj alanında yanılmıyorsam 4 kişi olacağız. Duyurularını onların sayfalarında bulabilirsiniz. Mutlu haftasonları. <3



ETKİNLİK TARİHİ: 7 MART 2015 CUMARTESİ 11:30 ROXY İSTANBUL
Detaylar ve katılım için BURAYA tıklayın!




Görkem Karman

11 yorum:

  1. Ne mutlu sana :))
    İlk günlerinden beri takip ediyorum seni. Hobi olarak başladığın bu işte kaliteni ve içtenliğini koruyarak büyüdün. Birgün tanışabilir miyiz bilmiyorum ama ileride" Görki evleniyor" , "Görki anne oluyor" postlarını ve vloglarını yayınladığında da ben seni takip ediyor olacağım.
    Başarılarının artarak devam etmesini dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Keşke gelebilsem o kadar çok istiyorum ama izmir de olmam dolayısıyla gelemediğim anlamına geliyor çok çok güzel bir gün geçirin 😊

    YanıtlaSil
  3. Sırf seninle yüzyüze görusebilmek için bir gün gelicem

    YanıtlaSil
  4. Gelmeyi gerçekten çok isterdim :(

    YanıtlaSil
  5. Başka bir tarihte olsa kesin katılırdım :/

    YanıtlaSil
  6. ah ahh katılamayacağım için çok üzügünüm :(

    YanıtlaSil
  7. ah ahh katılamayacağım için çok üzügünüm :(

    YanıtlaSil
  8. Merhaba güzel blogunuzu yeni keşfettim ve sizi takibe aldım. Ben de muhakkak beklerim.

    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr/2015/02/dresslinki-kesfedin-discover-dresslink.html

    YanıtlaSil
  9. Gelemiyecegim maalesef yurtdisinda yasadigim icin, ama seni cok severek takip ediyorum :) Ve bu sac sekli sana coooooook yakismis! :D

    YanıtlaSil
  10. Tanışmayı çok isterim ... Ekran paylaşımlarımıza can vermek el sıkışıp muhabbet etmek keyifli olur !

    YanıtlaSil
  11. Merhaba bloğunuzu keyifle takip ediyorum. Sizi de bloğuma beklerim.

    YanıtlaSil