Alix Avien Siyah Dip Liner



Günaydın! Günün yazısı, birkaç hafta önce Watsons'tan satın aldığım Alix Avien siyah eyeliner üzerine olacak. Normalde siyah, mat bir farı, açılı fırçayla üst kirpik dibime yayarak, daha yumuşak bir eyeliner görüntüsü elde etmeyi seviyorum. Bu şekilde akma, dökülme de pek olmadığı için bu yöntemi 3-4 senedir kullanıyorum. Yine de bazen, likit linerların ıslak ve keskin görüntüsünü özlüyorum. Tam da bu özlem duygusu kendini göstermişken, gittim ve bu ürünü aldım. 




Fırçası yumuşak ve oynar uçlu, klasik eyeliner fırçası. Keçe uçlu eyelinerların kullanımını daha kolay bulsam da, bu tarz fırçaları daha çok seviyorum. Aklıma gelmişken, Alix Avien hayvanlar üzerinde deney yapmayan markalardan.


Bu fotoğraf, makyajım yapıldıktan 5-6 saat sonra çekildi. Akan kısımları gün içinde temizledim.


Ürün simsiyah. Tek katta istediğim koyuluğu elde edebiliyorum. Tam olarak akma yapıyor diyemeyeceğim ancak sürdükten birkaç saat sonra iç ve dış köşelerde minik bulaşmalar ve en kötüsü, dökülmeler oluşuyor. Benim gözümden (bazla bile) çoğu kalem, maskara ve eyeliner aktığı için bu duruma pek şaşırmadım. Kısacası, bende aktığına bakmayın. Kullanıp memnun kalan çoğu kişi gibi siz de yüksek ihtimalle akma problemi yaşamazsınız. 

Ürünü 17 Lira'ya Watsons'lardan satın alabilirsiniz. Mutlu Pazarlar. <3





Görkem Karman

8 yorum:

  1. En sevmediğim şey akmasından çok döküntüsü, verdiği siyahlık güzelmiş..

    YanıtlaSil
  2. eyelinerlara zaafım var, bunu da denemeli

    http://memyself-makeup.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Görkem Hanım merhaba, blogunuzun sıkı takipçisi olarak sizinle bir deneyimimi paylaşmak isterim, bir gün arkadaşımdayken çok mecbur kaldığım için tesadüfen kullandığım Rosmann'larda satılan Rival de Loop markasının eyelinerını denemiştim ve inanılmaz bi sonuç aldım, ne bi dökülme, ne bi bozulma, sizinle de paylaşmak istedim. Ayrıca sizden aldığım ilhamla ben de bir blog sitesi oluşturdum, bana bir tavsiyeniz olursa diye linkini paylaşmak istiyorum: beautyismyjob@blogspot.com. Saygılarımla :)

    YanıtlaSil
  4. Görkitom senelerdir Golden Rose'un diplinerını kullanıyorum. Bazen elim jel eyelinerlara gidiyor ama ondan vazgeçemiyorum. Yedeklediğim nadir ürünlerden. Ona da bakmanı öneririm. :)

    YanıtlaSil
  5. yıllardır kulandığım eyeliner dan vazgeçmem tavsiye edebilceğim en güzel eyeliner;

    http://makyajmodakozmos.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Siyahlığını çok sevdim, ben de The Balm'ın eyelinerını kullanıyorum o da çok çok siyah .. Bu arada çoookk şekersin bugüne kadar youtube' dan izliyordum, kanalına zaten aboneyim, şimdi burdan da takibindeyim :))
    Ben de beklerim, katılırsan çok sevinirim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. merhaba Görkemcim ben de geçen ay alix avien eyelinerını almıştım ama hiç memnun kalmadım sürdükten sonra kaç saat geçerse geçsin elimi sürmemle birlikte dağılıyor. Herhalde bundan sonra alix avien.in ne eyelinerını ne de diplinerını alırım. Bu arada blogunu takip etmeyi de çok seviyorum :*

    YanıtlaSil
  8. Ben hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaları kullandığım için çok az marka kullanıyorum. İlk kez bir bloggerın buna dikkat edip yazdığını gördüm. Kendi adıma çok teşekkür ederim. Eğer başka yazılarınızda da incelemesini yaptığınız ürünün ait olduğu markanın hayvan deneyi yapıp yapmadığını not düşerseniz çok sevinirim :) Bana çok yardımcı olursunuz. Teşekkür ederim şimdiden :)

    YanıtlaSil