Note Copper 04 Göz Kalemi



Günaydın! Yaz ortasında elime ulaşan Note paketini bir çekmeceye kaldırıp, tamamen unutmuşum. Son birkaç haftadır paketteki ürünlerle ufak ufak oynamaya, denemeler yapmaya başladım. Aralarında renk olarak en çok beğendiğim göz kaleminin incelemesini yapmadan da duramadım. Bugünün konusu, serinin Smokey Eye Pencil isimli göz kalemlerinden Copper rengi.




Öncelikle kalemin arka kısmında sünger bir aplikatör bulunduğunu ve bu aplikatörün, kalemi dağıtıp daha dumanlı/yumuşak hale getirmeye yaradığını belirteyim. Kalemin yapısı inanılmaz yumuşak. Hem göz içine, hem de dışına çok güzel renk veriyor. O kadar kremsi ve rahat dağıtılıyor ki, far gibi tüm göz kapağına da uygulanabiliyor.




Rengi ise; içinde pembe ışıltılar olan koyu bakır/kızıl bronz olarak tanımlayabilirim. Ben bu tarz renkleri gözümün iç kısmında kullanmayı çok sevsem de, çoğu ışıltılı göz kalemi gibi bu ürün de simlerini etrafa bırakıyor ve yumuşak yapısından dolayı 1 saat içinde gözlerimin köşelerinde birikmeler oluşturuyor.

Kısacası; rengini, yapısını ve sürüş kolaylığını çok beğensem de, kalıcılık konusunda Note'un bu kalem serisi benim için sınıfta kaldı. Siz Note ürünlerini denediniz mi?


*Ürün Note tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir. Note markasını Boyner'lerde ve Boyner Online'da bulabilirsiniz.



Görkem Karman

8 yorum:

  1. Görkem cim sabahları sen olmasan güne başlamak daha zor olurdu :) iyi ki yazıyorsun... Bu arada kalem rengini pek beğendim!

    YanıtlaSil
  2. Sanki bir göz bazıyla göz kapağına uygulansa kalıcı olur gibi :/ Rengi gerçekten çok güzel bu arada ^^

    YanıtlaSil
  3. Sanki bir göz bazıyla göz kapağına uygulansa kalıcı olur gibi :/ Rengi gerçekten çok güzel bu arada ^^

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Bu kalem bildiğin likit eye liner gibi :(( sürdükten sonra bir süre gözümü açıp kapatmıyorum göz kapağıma bulaşmasın diye.. İçindeki simler de 80'li yıllarda gelin başlarına dökülen koca simler gibi :((
    Tek artısı rengi ;)

    YanıtlaSil
  5. Yazı için teşekkürler :) Note markası Rossmann mağazalarında da satılıyor :)

    YanıtlaSil
  6. Benim yalnızca ic koselerimde akma yaptı ki the balm put a lid on it bazıyla bu problem ortadan kalktı ruzgara karsı yurudum kozlerim sulandı yine de kalem oldugu gibi duruyodu :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. kalemin rengi çok hoşmuş, bayıldım. ama olumsuz taraflarına katılıyorum maalesef. Ve bir de dışı ahşap değil de plastikvari bir maddeden olduğu ve ucu çok yumuşak olduğundan kalemtraşla açmak mesele oluyor, ucu kırılıyor, kalemtraşa plastik gibi kısım takılabiliyor, keşke asansörlü sistemde olsaydı..

    YanıtlaSil