Benefit Hoola Bronzer



Günaydın! Günün inceleme yazısı, Benefit'in meşhur bronzerı Hoola üzerine olacak. Bu bronzer bana, okuyucum Tuğçe'nin hediyesi. Bir sürü güzel ürünle dolu kutuyu taa Almanya'dan buraya gönderen ve beni çok mutlu eden Tuğçe'ye buradan tekrar teşekkür ediyorum. 

Dönüyorum bronzera. Hoola, Benefit'in allıkları gibi karton bir kutuda geliyor. Ürün 8 gramdan ibaret. Satış fiyatı 120 TL olan (emin değilim ama bu civarda) bir ürün için karton kutu ve tatlı kaşığı kadar pudra gerçekten çok yetersiz. 




Karton kutuyu açtığınızda içinden minik, düz kesimli bir fırça çıkıyor. Ben bu tarz fırçaları allık uygulamak için kullanışsız ve gereksiz buluyorum ancak kontür için biçilmiş kaftan. Ürünün belli bir kokusu yok ve ilgilenenler için belirteyim; talc ve paraben türevleri içeriyor. Hoola, içinde en ufak bir ışıltı barındırmıyor. Tamamen mat, bu yüzden de hem yüze renk vermek için, hem de kontür yapmak için biçilmiş kaftan.




NARS Laguna, MAC Harmony, Bourjois Chocolate Bronzer, Chanel Les Beiges, Rimmel London Bronzer gibi birçok pudra bronzer denemiş biri olarak, NARS Laguna'dan sonra en çok Hoola'yı sevdim diyebilirim. Laguna'nın sürüm kolaylığı, kalıcılığı ve rengini çok sevmiş ama içerdiği ışıltıdan sıkılmıştım. Siz de böyle düşünüyorsanız Hoola'yı seveceksiniz.




Kullandığım tüm diğer bronzerlar arasında ton olarak kızıllık ve turunculuktan en uzak olanı Hoola. Beyaz tende çamur gibi durmuyor, gün içinde parça parça olmuyor. Hem kalıcı, hem kremsi. Beyaz ve buğday tenliler için ideal olduğunu düşünüyorum. Çok çok açık tenliler ise daha açık bronzerlara yönelmek isteyebilirler. Ben renginden, duruşundan, kalıcılığından ve allıklarımla uyumundan çok memnun kaldım.

Bitince tekrar satın alır mıyım? Evet. Tabi daha iyi mat bir bronzerla tanışmazsam. :) Benefit ürünlerini Sephora'lardan satın alabilirsiniz. Mutlu haftasonları. <3





Görkem Karman

6 yorum:

  1. Yaa uzun zamandır bir bunda bir de rockateur allıkta gözüm var. Ancak değer mi o paraya diyorum bakalım :) Muhtemelen alacağım ama direniyorum :D

    http://modabenvekozmetik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünün kullanımını b-beğenmedim ben ama resimlerdeki güller şahane! :)

    YanıtlaSil
  3. Benimde nezamandir aklimda bu bronzer, bu yorumundan dolayi cok tesekkurler, enkisa zamanda alinacak😊

    YanıtlaSil
  4. Ben The Balm Bahama Mama kullanıyorum.
    O Hoola'dan biraz daha koyu oldugu için beyaz tende hoş durmaz diye düşünüyorum ama esmerler bence gayet memnun kalır :)
    http://makyajdevrimi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Merhaba görkem abla seni cook seviyorum harika bir yazi olmuş. Sorular im var 1. Bymet kanal acacakmi:) 2.si ne zaman video gelecek. Lütfen cevap yaz sevgilerimle rabia 14.

    YanıtlaSil
  6. biraz fazla tozutmuyor mu Görkem sen genelde bahsedersin böyle şeylerden ben kutuda kalan toz zerreciklerini gördükçe sinir oluyorum. onun dışında benim gibi kontür uygulamayı sevenler için kullanışlı ve yüze güzel oturan bir ürün.

    YanıtlaSil