Kiko Kalem Farlar #5 ve #37



Günaydın! Bugün sizlere, elimde bulunan iki Kiko kalem fardan bahsedeceğim. Kiko, fiyat olarak İtalya'nın Flormar'ı gibi bir marka.

Şuradaki Roma vlogumu izlediyseniz bu kalem farların 37 numarasına vurulup satın aldığımı zaten biliyorsunuzdur. Geçtiğimiz hafta Roma seyahatinden dönen arkadaşım Gözde de (blogu burada, Instagram hesabı da şurada) bana 5 numaralı kalem farı hediye edince, artık bu inceleme yazısını yazmalıyım dedim.






Bu kalem farlar 'long lasting', yani uzun süre kalıcı stikler olarak biliniyorlar. Göz kapakları inanılmaz yağlı birisi olarak, farların kalıcılığını test etmek için kendimden daha iyi bir denek tanımıyorum. Gerçekten de 37 numara (yukarıdaki fotoğrafta sağdaki) far bazı olmadan bile göz kapaklarımda çizgilenmeden yaklaşık 7-8 saat kalıcı oluyor. Ben 5 numaranın da böyle bir performans sergileyeceğini ummuştum ama…




Ne yazık ki 5 numara beni epey hayal kırıklığına uğrattı. Bir kere rengi çok güzel olmasına rağmen içerdiği koca simler sebebiyle yalnızca akşam kullanabildim. Rengini; hafif lilamsı bir kahve/taupe diye tanımlayabilirim. Özel gün makyajları için muazzam fakat far bazıyla bile göz kapaklarımdaki çizgilere doldu. Gün içinde içerdiği koca sim parçaları yüzüme döküldü. Kremsi yapı, sürüş kolaylığı, güzel renk skalası ve uygun fiyatlarıyla beni cezbeden bu serinin ışıltısız farklı renklerini almayı düşünebilirim. 

Kiko markası ülkemizde olmamasına rağmen artık Instagram sayesinde her şey elimizin altında. Buradaki ve şuradaki hesaplardan Kiko ürünlerine ulaşabileceğinizi düşünüyorum. İşte böyle. Güzel bir gün olsun. <3



Görkem Karman

6 yorum:

  1. Gunaydin Ikisi de aynı marka aynı seri birinin olumlu diğerinin olumsuz sonuç vermesi çok garip Güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Meraba görkem abla bende senin sayende bi blog açtım zaten sana dm attım ama nasıl daha fazla takipçi kazanıcam . Bu arada farlar gerçekten muhteşem 😃

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar öncelikle sizi, tavrınızı ve blogunuzu çok beğendiğimi söylemek isterim :) Benim de göz kapaklarım yağlı siz hangi bazı kullanıyorsunuz? musmutlu günler :)

    YanıtlaSil
  4. Ben ilk senin videolarında görmüştüm Kiko'yu ve 5 numarasını beğenip almıştım. 5 numarasını özellikle göz altlarıma kullanıyorum ve hiç dökülme sorunu yaşamadım. Rengi de gündüz rahatlıkla kullandım, açık renk olduğu için ışıltısı beni rahatsız etmedi. Elinde çok koyu görünmüş, senin de yazdığın gibi lila-pembe ton çok baskın.

    YanıtlaSil
  5. 37 numaraya vuruldummm..bu senenin rengi marsala rengine benziyorr :)

    YanıtlaSil
  6. Bu kalem farlar bir harikaymışş, bayıldım ...

    YanıtlaSil