Weekend Post / Haftasonum!



Yazıya başlamadan önce; bu hafta en çok dinlediğim ve bu yazıyı yazarken hala dinliyor olduğum şarkı için buraya tıklayabilirsiniz :)

Before the post; if you want to find out which song has been stuck in my head for a week, click here:)


Merhaba! Bugünkü yazımda bu haftasonu nelerle uğraşıyor olacağımı ve kolay makyajımı anlatacağım. Bir kaç gün içinde Roma'ya uçuyor olacağım. O kadar özlemişim ki çantam, ne yapacağım, nerelere uğrayacağım çoktan hazır kafamda. Roma benim için çok çok özeldir, bir çok başlangıcın ve bitişin yaşandığı yer. Hayat çok tuhaf, bir senemi farklı amaçlarla, farklı insanlarla içinde geçirdiğim o büyük şehir, bir anda yeni kapılar açıverdi bana. Neyse uzatmayalım ve haftasonuma gelelim:)

Hello! Today's post is going to show you what I'll be busy dealing with at this weekend. I'll be flying to Rome in a couple of days and I miss Italy so much that everything's all ready and packed up! 




Teyzemin hediyesi olan not defterim hiç bir detayı atlamayayım diye hep yanı başımdadır. Pasaportum elimin altında ve havaalanında ne giyeceğim bile önceden bellidir.

My pink notebook is always beside me, just in case I might miss something. My passport is always near somewhere on my table or in my make up case.




En sevdiğim ayakkabılarımdan biri olan bu çifti de seyahatimde valizimden eksik etmem. Eğlencenin ne zaman geleceği belli olmaz:)

These are my favorite pair of high heels that I'm taking with me.




Makyaj çantam ve fırçalarım da burada! İtalya'ya giden makyaj çantamda neler var? Yarın yazacağım yazı için hepsi fotoğraflandı ve hazırlandı.

My make up bag and brushes! If you want to see what I'm taking to Italy in my make up bag, check out my blog tomorrow!




Marshall kulaklıklarım! D&R'dan bir kaç ay önce almıştım, beni anında dinlediğim grubun konserine götürüyorlar:)

My Marshall headphones! They take me to any concert that I want to be :)




Bütün haftasonumu valiz yaparak ve hayal kurarak geçirmeyeceğim tabii ki:) Akşam ailece katılacağımız bir workshopa hazırlık da yaptım. İşte akşam yapmayı planladığım makyajım. MAC Fix + sıkıp Bourjois Healthy Mix'in 53 ve 51 numarasını karıştırıp Real Techniques Expert Face fırçamla yüzüme yayacağım.




Göz altlarımı MAC Studio Finish Concealer NW 20 ve 25'in karışımıyla, Real Techniques Deluxe Crease fırçayla kapatıp, NARS Laguna Bronzerımı MAC 187 numaralı fırçayla yayıp, NARS Mata Hari allığımı MAC 116 fırçayla kullanmayı planlıyorum.




Kirpikleri MAC kıvırıcımla kıvırıp üstlere Bourjois Volumizer ve yine akmayacağından emin olduğum Clinique Bottom Lash'i de alt kirpiklere uygulayıp koyu vişne çürüğü MAC Captive'i dudaklara uygulayacağım.




Makyajımı bir kaç saat sonra yapacağım için fotoğraflayamıyorum tabii ki de. Ancak imkanım olursa instagramlayacağım. Herkese iyi haftasonları!

instagram: gorkemkarman



Görkem Karman

6 yorum:

  1. ayakkabılar <3

    yazıyı okuduktan sonra valizimi hazırlayıp bende bir yerlere gitmek istedim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim de en sevdiğim ayakkabılarım bunlar! :)

      Sil
  2. Wοw, awesome blog layout! How long have you been blogging foг?

    уou maԁe blogging look еasy. The oѵeгall loοk
    οf your web site is fantastic, let аlone the content!


    My ωеblog fotografo de bodas tarifas

    YanıtlaSil
  3. I have read so many aгticlеs or гeviewѕ on the tοpіc of the bloggeг
    lovers howevеr this piece οf wrіting is
    genuinely а pleasant paragrарh, kееp it up.


    Feel fгeе to suгf tо my page :: fotografos de bodas baratos
    my web site :: fotografos bodas gipuzkoa

    YanıtlaSil
  4. Everyone loves it when folks come together and share views.
    Great blog, stick with it!

    Visit my webpage ... anagram solver scrabble blank

    YanıtlaSil
  5. I'm pretty pleased to find this website. I need to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely liked every part of it and I have you book-marked to check out new things on your web site.

    my webpage :: click here

    YanıtlaSil