Inspired By Red Wine, Kırmızı Şarap ve Makyaj!



Merhaba! Bugünkü yazıda haftasonu yaptığım bir makyajı paylaşacağım. Umarım beğenirsiniz. Arkadaşlarımla her zaman gittiğimiz bir yere gidip yemek yemeyi planladık. Ve işin içine şarap içmek de girince dudakları da gözleri de daha belirgin yapmaya karar verdim. İşte Cuma akşamı makyajım.

Hello! Today's post is going to show you the make up that I wore for a night out with my friends. The plan was to eat out with my friends and I was inspired by the red wine for the lips. :) Let's see the make up look.




Öncelikle fondotenden başlayalım. En sevdiğim ince yapılı iki fondoteni biri çok açık, biri de çok koyu kaldığı için karıştırdım ve her zamanki gibi Sephora mineral pudra fırçamla yüzüme yaydım. Daha sonra göz altlarımı MAC Studio Finish Concealer (NW20) ile kapatıp tüm yüzü Rimmel Stay Matte Transparan Pudra ile sabitledim. NARS Laguna Bronzer'ı MAC 187 fırçayla şakaklarım ve elmacık kemiklerime yaydım. Allık olarak MAC Warm Soul tercih ettim. 

I mixed my two super-thin-and-my-alltimefavorite foundations; Bourjois Healthy Mix(53) and Make Up For Ever HD (115) just to get the right shade for my skin and buffed it with my Sephora Mineral Powder Brush. Concealed around my eyes with my MAC Studio Finish Concealer in NW20 and powdered all over the face with my Rimmel Stay Matte Powder. Gave my face a bronze but natural glow with my NARS Laguna bronzer, using a MAC 187 brush. MAC Warm Soul for the blusher.






Göz kapaklarıma makyaj bazı uyguladım ve kaşlarımı MAC Omega far ve açılı fırça ile doldurdum. Göz kapağımın tamamına MAC Patina'yı yaydım. Bronze adlı farı ise gözlerimin dış köşelerine dağıttım. Twinks adlı mürdüm kahve farı da alt kirpik diplerime geçtim. Clinique Quickliner Intense Black ile gözlerimi çerçeveledim, aynı kalemi göz içine de çektim. Kirpikleri kıvırdım ve Bourjois Volumizer'ı üst kirpiklere, Clinique Bottom Lash Mascara'yı da alt kirpiklerime uyguladım.

Primed my eyes with UD Primer Potion and filled in my brows, using an angled brush and MAC Omega eyeshadow. Put Patina all over my lid, Bronze through the outer corners, Twinks very close to my bottom lash line. Lined my eyes with Clinique Quickliner in Intense Black and also lined my waterline. Popped mascara; Bourjois Volumizer&Clinique Bottom Lash Mascara.




MAC Patina, Bronze, Twinks, Omega.




Dudaklarım için MAC'ten Captive'i, seçtim. Umarım beğenmişsinizdir!

For the lips I went for MAC's Captive, hope you liked it!







Görkem Karman

2 yorum:

  1. Kafanı böyle yukarı kaldırarak değil de, tam karşıdan çeksen makyajın çok daha ortaya çıkacak. Böyle hem korkunç görünüyor hem de ışık azlığından dolayı renkler anlaşılmıyor. Flaşı da devreye soksan fena olmaz aslında. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam tersi asıl flaşla çok yanıltıcı oluyor renkler ama evet bu sarı ışığı da ben sevmiyorum. Tavsiyene uyacağım, teşekkürler:)

      Sil