MAC Pure Heroine Ruj || #LordeForMAC



Merhaba! Bugünün yazısı, MAC Online'a özel Lorde koleksiyonunun cesaret isteyen ruju Pure Heroine üzerine olacak. Lorde'un tarzını yansıtan bu ruj sınırlı sayıda üretilmiş ve ülkemizde yalnızca maccosmetics.com.tr 'de satışta.




Pure Heroine, MAC'in sürümü en kolay serisinden; Amplified bitişli bir ruj. Daha önce blogda amplified bitişli rujlar incelemiştim. Bir kez daha hatırlatmam gerekirse bu seri; kremsi, dudağı kurutmayan, sürümü kaygan ve ıslak bitişli oluyor. 




Pure Heroine ilk bakışta gerçekten cesaret isteyen, güçlü, keskin ve dikkat çekici bir renk ancak uygulandığında, özellikle bir iki saat sonra çok daha kullanılabilir olduğu görülüyor.




Renk ise derin bir mürdüm-mor.






Yapısının ne kadar ince ve parlak olduğu yukarıdaki fotoğrafta epey belli oluyor ancak daha biçimli, etli dudaklarda nasıl durduğunu görmeniz açısından Pure Heroine'le ilgili birkaç farklı blog yazısı daha paylaşmak istiyorum. Linkler tam aşağıda olacak.




Bu da uygulandıktan 2 saat sonra, birşeyler yiyip içtikten sonraki hali. Uçmuş hali elbette çok daha kullanılabilir ve pembemsi ancak koyu ve iddialı renkleri sevenlerin uygun bir dudak kalemiyle desteklenmiş ilk halini tercih edeceklerini düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?


*Ürün M.A.C Türkiye tarafından deneyimleyip tanıtmam için gönderilmiştir. Yaz sıcağında buzlu suyumu içerken çalan kapı ve gelen bu minicik paket için tekrar teşekkürler! :)


- Pure Heroine'le ilgili blog yazıları için buraya, buraya ve buraya tıklayabilirsiniz.
- Pure Heroine'i satın almak için buraya tıklayın. Satış fiyatı: 55 TL.



Görkem Karman

12 yorum:

  1. mor alt tonlu pembeler bile yakışmıyor bana bunu sürsem cadi gibi olurum herhalde :D ama bu rengin guzelligini değiştirmiyor farklı ve güzel bir ruj olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. ben bir türlü sevemedim maalesef :( sana daha farkli tonlar yakisir.

    YanıtlaSil
  3. çok gothic=)

    http://memyself-makeup.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Çok iddialı bir renk. Macten ruj alıp 55 tl vereceksem geniş renk seçenekleriyle bundan çok daha güzel rujlarından alırım. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. bence güzel bir renk böyle renkerden bir tane makyaj çantalarınde bulunması gerek kırmızı gibi.

    YanıtlaSil
  6. Bence fazla iddialı . Ama sanırsam son fotoğrafta dağttmışsın o zaman harika durmuş .

    Çekiliş sonuçlarını bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
  7. Çok iddialı ama kullanabilene güzel :)

    YanıtlaSil
  8. Bencede uçuk hali daha hoş :)
    http://makeupseven.blogspot.de/

    YanıtlaSil
  9. Bordoyo yakin kirmizi bi rujuda inceleyebilir misin acaba vaktin olursa?? Yani sevinirim :D

    YanıtlaSil
  10. Renk gerçekten guzel bana yakisacak olsa kacirmazdim . :)))

    YanıtlaSil
  11. Görkem merhabalar... Postunla ilgisiz olacak ama sen bilirsin diye sormak istiyorum.Narsın geçen sene çıkan allık paletini bulma imkanım varmı tekrar çıkartırlar mı yoksa varmı kafamda deli sorular :) cevaplarsan sevinirim sevgiler..

    YanıtlaSil
  12. Ben böyle koyu renklere bayıldığım için almayı kafamın bir köşesine not etmiştim fakat fiyatı pek de hoşuma gitmedi :d Ama sanırım alacağım ilk sürüldüğünde renk çok hoş görünüyor ama bana yakışmaz maalesef:((

    YanıtlaSil