AVON Aero Volume Mascara || Maskara İncelemesi



Günaydın! Bugün sizlere, elime geçtiği günden beri istisnasız her gün kullandığım yeni favori günlük maskaramı tanıtacağım. AVON'un bazı ürünlerini çok seviyorum (Supershock göz kalemi gibi), bazı ürünlerine de asla ısınamıyorum diyebilirim. Supershock'tan ve jel bitişli ojelerinden sonra çok memnun kaldığım bir ürünüyle daha tanıştığım için çok mutluyum. 

Tam da paketin geldiği gün alt kirpik maskaramın bitmiş olması tesadüf olamaz diyerek bu maskarayı ilk etapta alt kirpiklerimde denedim. Daha önce de defalarca belirtmiştim; benim gözlerimde çoğu maskara akıyor. Özellikle alt kirpik diplerime Clinique Bottom Lash Mascara dışında bir şey uyguladığımda birkaç dakika içinde rakuna dönüyorum. Dolayısıyla Aero Volume'un ilk testi epey zorlu bir sınavdı ve bu sınavdan tam puan aldı.




Aero Volume; mavi, ince ve sade ambalajı ve 7 ML'lik tüpüyle çoktan sık kullanılanlar çekmecemdeki yerini aldı.




Fırçası tam benim sevdiğim gibi; plastik değil, tüyler sert, yoğun ama aralıklı. Kirpiklerimi tarayarak ayırıyor, simsiyah yapıyor. Bunun yanında kat kat uygulasam da topaklanmıyor, dökülmüyor ve en önemlisi kesinlikle akmıyor.

Gel gelelim geçen haftalarda hem Instagram, hem de Youtube üzerinden yeni favori günlük maskaram ilan ettiğim bu ürünü kullandıkça birkaç eksisini farkettim. Öncelikle son bir iki gündür maskaranın kuruduğunu ve daha zor sürüldüğünü gözlemledim. Kullanım ömrü 3 ay olan bir ürünün 1,5 ayda kuruması elbette hoş bir durum değil.

Maskaranın bir diğer negatif yanı ise isminin vaat ettiği volume'ü, yani hacimi verememesi. Benim kirpiklerimdeki etkisi yalnızca biraz uzunluk, bol tarama, tek tek ayırma ve siyahlık oldu.






Şöyle kısaca bir özetlersek; normalde maskara tutmayan kirpiklerimde hiç akmadığı ve kirpiklerimi yapıştırmadığı için gözüm kapalı sürüp çıktığım bir ürün oldu kendisi ancak hacim ya da gösterişli kirpikler isteyenler için çok vasat kalacağını düşünüyorum. 

Ne düşünüyorsunuz? Günlük kullanıma uygun maskaradan beklentileriniz neler? Sevgiler!


*Ürün Avon Türkiye tarafından deneyimleyip yorumlamam için gönderilmiştir.



Görkem Karman

6 yorum:

  1. Merhaba
    Benim için bir maskarada hacim olmazsa olmaz. Ve tek geçtiğim maskara Lancome Hypnose Drama..., günlük kullanımda Loreal Manga da fena değil.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada seni instagramda daha önce takip ediyordum fakat hesabım kapandığı için yenisini açtımve sana takip isteği gönderdim kabul edersen sevinirim.reyhan okan

    YanıtlaSil
  3. Sorduğum sorunun cevabını çok ayrıntılı bi şekilde aldım. Yazdığına göre bende deneyebilirim . TEŞEKÜRLER :)

    YanıtlaSil
  4. Bencede ve katman katman olmaması da cabası :)

    YanıtlaSil
  5. merhaba görkem hanım yazılarınızı beğeniyle takip ediyorum aynı maskarayı ben de aldım ve paketi açar açmaz kuruluğunu farkettim ve ilk kullanımım da bu düşüncemi doğruladı maskaranın içine 2 damla süt damlattım yapışında hiç bir bozulma olmadan sorunu doğal bir yöntemle halletmiş oldum sevgiler :)

    YanıtlaSil
  6. Yaklaşık bir aydır aynı ürünü bende kullanıyorum henüZ kurumadı :) benim en sevdiğim yanı biraz kaldırıyor kirpiği ve ağırlık hissetmiyorum hiç ama bitince almayı düşünmüyorum Supershock maskaranın fırçasını çok seviyorum

    YanıtlaSil