Deneme 1-2 || Siyah - Kızıl Göz Makyajı!




Görkem Karman

10 yorum:

  1. süper olmuş, bana da cesaret geldi far paletlerimdeki hiç kullanmadığım kızıl renkleri kullanmak için =)

    YanıtlaSil
  2. süper ötesi ,eline sağlık bant kullanmaya başlamam gerekecek ;)

    YanıtlaSil
  3. Gayet güzel çok hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar,benefit makyaj setleriyle ilgili bir yazi veya video hazirlar misiniz daha once benefiti denemedim denemek istiyorum fakat fiyatlardan dolayi bir seferde birden fazla urunu bu setlerde deneyebilirim erase paste,porefessional gibi.. ve sizce en kullanisli olan temel seti hangisi :)

    YanıtlaSil
  5. görkemcim bu seri gerçekten çok iyi oldu uygulamaları yakın dan görmek daha yararlı..bi fikrim var...şöyle yapamaz mısın...uygulamanın sonunda makyajsız olan gözü de görüntelesen bence daha yararlı olur..çünkü eminim ben gibi birçok kişi farını eyelınerini ve alt kirpiklerini tekdüze bir şekilde boyuyordur..ama sen öyle değilsin bu videoda olduğu gibi bazen kendi kalıplarınıın dışına çıkıp teknik değiştiriyorsun..hangi uygulamada gözler nasıl görünür daha iyi gözlemlemiş oluruz böylelikle..göz büüyüdümü uzadı mı içe doğru mu aldık vs...ay çok mu uzun oldu ne ?!?!!?!?!!??????

    YanıtlaSil
  6. sleek paletteki o kızılın bir muadili var mı? sleek'e ulaşamayanlar için ??

    YanıtlaSil
  7. Ben seni çok seviyorum ve severek her yerden takip ediyorum görkem ☺️ Gözlerim düşük olduğu için ve fondoten pudra da kullanmıyorum. Yani makyaj tekniklerini pek uygulayamasam da seni yine de takip ediyorum çünkü çok doğalsın. Başarın hiç dinmesin ve nazar değmesin. Biz seni izlerken mutlu oluyoruz. Umarım sen de bu yorumları okuyup mutlu oluyosundur. Sevgileeer. 😍☺️😘

    YanıtlaSil
  8. Ben böyle bir far makyajını açık tonlarda günlük makyajıma uygulamaya kalksam galiba 2 saatte çıkamam evden baya uğraşmışsın Görkem 'cim ama değmiş :)

    Değinmek istediğim bir konu göz altlarına çok fazla haksızlık ediyorsun bence, nedense o kadar sorunlu görmüyorum (dönemsel olan sorunlar hariç) ve kendi fikrimce bence göz altlarına biraz daha az ürün uygulamalısın biraz fazla donuk gördüm ki beyaz tenli olmanın bir dezavantajı olarak görüyorum soğukluğu.
    Sağ olsun makyajsız bir günümde arkadaşımın 'Kızılay 'a kan mı verdin o surat ne öyle ?' dediği gün acayip içime işlemiş durumda :)

    YanıtlaSil
  9. Bence çok güzel olmuş ve senin gözlerine de çok yakışmış harika bir makyaj..!

    YanıtlaSil
  10. Kızıl zaten benim vazgeçilmezimdi bunu yaptın daha da aşık oldum Görkem abla çok yakışmış bu arada:)

    YanıtlaSil