Weekend Face #2 / Haftasonu Makyajı #2





Herkese iyi Pazarlar! Cuma- Cumartesi ve Pazar olmak üzere, her gün aynı makyajı kullandım, yeni saçlarımla (nedendir bilinmez) şeftali allığa takmış durumdayım. Bu 3 günde, yeni favorilerim Bourjois Healthy Mix Serum Fondoten ve MAC MSF Soft&Gentle'ın hakkını verdiğimi düşünüyorum. 1 Ocak gece saat 00:00'a kadar sürecek olan çekilişime BURADAN katılabileceğinizi hatırlatarak haftasonu makyajıma geçiyorum.

Happy Sunday everyone! I did the same make up for the last 3 days, and I've been addicted to peachy blushers. I don't know why but I find, it suits my new haircut better. I also used my recent favorites; Bourjois Healthy Mix Serum Foundation and MAC MSF Soft&Gentle. Let's move on to my weekend face!


Yüz / Face

- Bourjois Healthy Mix Serum Foundation (51)

- MAC Melba Blush

- MAC MSF Soft & Gentle 


Gözler / Eyes

- Nars Portobello Eyeshadow Duo

- MAC Handwritten Eyeshadow

- MAC Coffee Eye Pencil

- Bourjois Healthy Mix Concealer (52)

- L'oreal Volume Million Lashes Mascara

- Clinique Bottom Lash Mascara


Kaşlar / Brows

- MAC Charcoal Brown


Dudaklar / Lips

- MAC Modesty Lipstick

- MAC Boy Bait Lipgloss








Şimdi sizlere bu hafta en çok dinlediğim şarkıyı bırakıyorum ve bir de arka arkaya makyajımı fotoğraflamaya çalışırken ortaya çıkan tuhaf kareyi. Ben çok güldüm kendi halime. Buyrun işte şarkı, işte fotoğraf :)

Now I'm leaving you with the song that I keep listening to and a weird picture of me, while I was trying to photograph my make up! Here you have the song and the picture! :)





Instagram: gorkemkarman
yourfaceismycanvas8@gmail.com

Görkem Karman

18 yorum:

  1. Oooo... şarkıyı ben de çok severim! Yüz ifadesini anladım şimdi :) Hamileliğimden beri ne zaman bu şarkıyı dinlesem gözlerim doluyor gerçi; tuhaf :)

    Yeni saçların nefis oldu Görkem! Güle güle uzat. Dün bir arkadaşımın daha buna benzer bir model kestirdiğini gördüm. Sebebim olacaksınız! Her gün fön çektirebileceğimi bilsem hiç durmayacağım da... :)

    Bu şeftali tonlu makyaj -her zaman söylüyorum- sana çok yakışıyor! Yalnız hala senden koyu makyaj videosu bekleyenler olduğunu hatırlatırım ;)

    Güzel bir pazar olsun! Sevgiler... Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da müziği, sözleri ve kadının sesi...Resmen her hücreme dokunuyor. :(
      Çok teşekkür ederim bu arada, saçlarıma ben de ısındım. Benim de keşke kolay kabaran, aslan yelesi gibi yapabileceğim hacimli saçlarım olsa da kısa kullanmasam! Kedi tüyü gibi pırasa olunca böyle modelleri kullanması daha kolay oluyor. :)
      Koyu makyajı direkt videoya mı alsam diyorum. Ocak ayı içerisinde kesinlikle blogda olacak! Öptüm çok!

      Sil
    2. Direkt video da nama uyar Görkem'cim :) Hatta süper olur! Bekliyoruz o zaman, öptüm :)

      Sil
  2. merhabalar bende önceki çekilişinzi kaybettim ama bu sayede blogunuzu keşfettm:)o yüzden teşekkrler:)epeydir izliyorum blogunuzu ve saçlar hayırlı olsun çok yakışmış:)bakışlar çok ii mş ama:)bu arada bveç sizin bloga da bakıyorum fırsat buldukça ama henüz sizede yorum bırakamadm:)ben sizin fontoten seçimi konusun da bişey danışmak istiyorum tecrübelerine dayanarak.Benim cildim bu ara hassaslaştı epey pudra ve fontoten arası kararsızım ama fontoten daha ii tercih gibi geliyor bilhassa özel günler için(fotoğraf da çekiliyoruz malum )ama maske gibi sert duran fontotn de istemiyorum bi de sapsarı duran ben de sizin g,bi beyaz tenliyim tek fark benm cildim normal hassas bourjous gözüme takıldı ama bilemedim ya çok kararsızım size sormak istedm uzunca şimdiden teşekkürler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Süslü; yorum bırakmak önemli değil :) Ben de bloglara çok sık yorum bırakamıyorum :) Sevgiler!

      Sil
    2. Çok teşekkürler ediyoruum:) Eğer cildinizde yağlanma problemi yoksa pudra formüllü fondotenlere hiç bulaşmayın derim. Doğal duruşlu, hassas ve normal cilde, beyaz tene uygyn fondoten diyince aklıma zaten direkt Bourjois Healthy Mix geliyor :) En açık rengi olan 51de hiç sarılık yok. Bana tam uyuyor. Onun dışında daha hafif bir kapatıcılık veren MAC Face&Body'ler var ancak hassas cilt için çok iyi değil bence. Bende biraz kabartılar yapmıştı. Siz bi Healthy Mix'i uygulattırın bence:) Sevgiler!

      Sil
  3. iştteee saçlar süper olmuş :) demiştim yakışacak diye :) bide şunu farkettim ne zamandır söyleyeceğim :) gözlerin çok ama çok güzel farklı bir ışık var.sen gülmesen bile gözlerinin içi gülüyor resmen :) makyajına diyecek söz yok tabiki :)
    Senin kadar profesyonel olmasamda benimde blogum var beklerim:)
    http://pekbilmis.blogspot.com/
    SEVGİLER...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiim:) ne kadar tatlı bir yorum olmuş bu ama, o senin gözlerinin güzelliği:) blogunu izlemedeyim! Sevgiler!

      Sil
  4. Saclar cok guzel olmus... Ayrica son resmin hastasiyiz:))

    Bu sarki ilk dinledigim zamanlar bana da guzel gelmekle beraber, zamanla toplumumuzun diline pelesenk olmus ''sen kimsin yeaa'' sozunu cagristirdigindan epey sogudum::))

    Sevgiler,

    Serap

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Sen kimsin yeaaa olayına kahkaha attım resmen:) Sevgiler!

      Sil
  5. gözler güzel gerçekten:) göz içine kalem, altına sürdüğün far sanırım hangi renk?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler:) Göz içindeki kalem; MAC Coffee, dıştaki koyu kahve far ise MAC Handwritten.

      Sil
  6. Saçlarına bayıldım, rengi kendi rengin mi? Çok yumuşak, çok güzel bir rengi var. Güle güle kullan. :)
    Makyajını da çok sevdim, allık da çok yakışıyor.
    Saçlarını biraz daha mı yandan ayırsan acaba bu modelde siye düşündüm fotoğraflara bakarken... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa Tannesi is back! Çok teşekkür ediyorum öncelikle. Saçlarım çok açık renk boyaydı, 6 ay önce bir kez koyuya boyattım, ondan beri kendi halinde. Dipten 5 parmak, o küllü kumral olan benim kendi saçım, uçlarda ise hala kapanmayan sarılar, yeşiller var:) Olsun, azmettim tamamen doğala döneceğim. Saçlarımı ilk gün baya bi yandan ayırmıştı kuaför, sonra ben denedim ama pek şaban oldum, senin için bir daha deneyebilirim ama :) Öptüm!

      Sil
    2. Aaa, yok yok; sesim çıkmasa da buralardayım. :)
      Saçlarının kendi rengini de, uçlarda kalan rengi de çok beğendim.
      Ben de 32 yaşımda ilk kez saçımı boyadım, kendinden simsiyah saçlarımı önce açık kumrala sonra sarıya kadar açtım ama bir günde hooop siyaha geri döndüm. Artık 4-5 ayda bir kendi rengine boyuyorum sadece. Beyazlarım izin verse bir 33 yıl daha boyamayacağım ama... :/
      Bence yandan ayırma konusunda bir şans daha ver; olmadı ben yardıma gelicem. :)
      Ben de çok öpüyorum. Bu ara çok fazla makyaj yazısı yazmadım ama bana da bekliyorum. :)

      Sil
  7. Ne güzeeell!
    Son kareye bayıldım!! :)

    Bu arada blog profilindeki foton saçların uzun ve sarı hali,inanılmaz güzel ve çok yakışmış sana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim, orda saçlarım kendi saçımın üstüne gölgeydi, koyuya boyattım, sonra da kendi rengine bıraktım. Bir daha asla öyle olmayacak yani ama teşekkür ediyorum :)

      Sil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil