NARS Copacabana'mı İsteyen?



Merhabalar! 3 hafta önceki Sephora alışverişimde Nars Copacabana Illuminator almıştım ve yazısını BURADA yazıp, fotoğraflamıştım. Ürün hakkındaki yorumlarımı da belirtmiştim. Renk olarak mükemmel; pembe gümüş diye adlandırabileceğimiz, disko topu gibi parlamayan bir likit highlighter. Aynı zamanda fondotene karıştırılarak daha ışıl ışıl ve sağlıklı bir görüntü elde edilebiliyor. 

Çok tropikal bir kokusu var ve simli değil, yalnızca ışıltılı. Yağlı, normal ve kuru ciltlere uyumlu. Çok çabuk kuruyor ve kalıcı. ANCAK, benim aşırı kuru cildimde çatlamalar yaptı. Bunu doktoruma sorduğumda daha önceden kullanmış olduğum etil alkollü antibiyotikli rosea kremimden dolayı böyle bir etki yaratmış olabileceğini söyledi.

Renk olarak çok sevdiğim ve MAC Cream Colour Base Pearl'ümün yerini alan bu aydınlatıcıyı ben 73TL'ye aldım. Toplamda 4 defa, mercimek büyüklüğünde kullandım ve şimdi bu cildimdeki sorun dolayısıyla satıp, MAC MSF Soft and Gentle'a bir şans vermek istiyorum. 

Eğer ilgileniyorsanız ve Copacabana benim olsun diyorsanız, bana yourfaceismycanvas8@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Fiyat olarak ise 60TL düşünüyorum.

Sevgiler!



Görkem Karman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder